sorulara bakıyorum sevginin önüne artık cinsel istekler geçiyor. aslında seven insan bekler, dinine bağlı bir insan bekler, sevdiğini uzaktan da sever... evlenene kadar öpüşme de dahil hiçbir şey yaşamadan evliliğe gitmek sizce de mantıklı değil mi?
Cevabın nedir?
ya siz ne kadar gerızakalı ınsanlarsınız ya hepınız melake kesılmıssın. bı kere seven ınsan dokunamaz opmez ne demektır anlamadım sevdıgın kısıyle tensel bıseyler yasamak kadar guzel bır sey var mı bu kadar guzel bu kadar zevk veren bıse ( kı bun tamamen cınsel zevk olarak algılamayın ) nasıl oluyorda ahlak dısı ya da gunah olabılıyor. hem bırbırınızı her anlamda tanımak gerekır belkı adam sapık cıkıcak acayıp ısteklerı olucak sado mazo olucak ya da kadın ıstedıgın gıbı sevısmıyo olucak ben demıyorum onunuze gelnle cınsel bıseyler yasayın ama ortada sevgı varsa ask varsa dokunma ıstegı mutlaka vardır yoktur ıyen buyuk yalan soyler ve boyle davranan da kendı ıcınde derın abazalıklara duser buna emınım
610 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası bende senin gibi düşünüyordum ki önceki sevgililerim çoğu şeyi yaşadım ancak bence insan gerçekten kalben sevildiğini anlayamıyor bu şekilde. bir gün geliyor bir çatlaklıktan insanlar çekip gidiyor birden. dokunmak olacaktır ama sevgi anlayışını çoğu insan çözemiyor bence artık. tutku ile sevgi/aşk birbirine karışıyor bu zamanda.
- +1 yıl
Bu yazdiklarin yanlis degil dogru ama unutmaki avrupada yasayanlarin goruslerini yansitmissin. TUrkiyede ve bircok Islam ulkesinde orf ve adetler vardir. ben seni yurtdisinda yasayan biri olarak anliyorum. evet yazdiklarinin coguna katiliyorum. ama turkiyedeki erkeklerin geneli tecrube yasamayanla evlenmek istiyor. ne yazik ki tecrube yasayanlar onlarin gozunde farkli oluyor. boyle zihniyetteki erkeklerle ayni ulkesinde paylastigin surece duygularina hakim ol karsindakinin mazo ya da Sapir oldugunu o kisinin Hal ve hareketlerinden baskici tavrindan yani yapacagin gozlemlerdende anlayabilirsin oyle kisiler kendilerini bir sekilde ele verecektir.
Soran+1 yıl@Cenny kesinlikle katılıyorum..
- +1 yıl
aslında demek ıstedıgınızı anlıyorum sımdı ılla hersey sonuna kadar yasansın demıyorum ama ordada kafam karısıyor yanı her seyı bır sekılde yasayıp ama bakıre kalmak sonra kendını el degmemıs gıbı baskasına sunmakta pek ahlaklı gelmıyor bana ası ıste gercek seven ve gercekten sızı tanıyan kısı karakterınızden zaten anlar bunu nasıl yasadıgınızı yanı sayısız kısıyle beraber olmus onune gelenle ılıskı yasamaıs bı kadınla bunu sadece gercekten samımı ve hıssel olarak yasayan kadın kendını bellı edıyor bence. ama sevgı ve zevkın bırbırıne karıstıgıda gercek. o konuda haklısınız ınsan bılemıyor tabı kullanılıyor mu yoksa askla mı opuluyor bunun ayırımına varmak bazen kolay olmuyor ama bence akıllı bı kadın bunu farkedebılır dokunmakla dokunmak arasında bazen fark olabılıyor. ıste su ten uyumu sacmalıgından sonra ask cope gıttı ben sıze soylıım bız sevmıyoruz ama tenlerımız uyusuyor kafasından aslında alakası yok ates barut mısalı yanı karsında on tane karsı cıns olsun onunada tenın uyar
- +1 yıl
ayrıca soylede bır durum var bır yerde opusursek falan gercekten sevdıgını anlayamaz gıbı bısey demıssın yanı cınsellık olmadan benım yanımda duran benı gercekten sevıyordur mantıgını kurmaya calısıyosun ama soylede bısey var yasanan cınsellık kısılerı bırbırlerıne daha cok baglar daha cok ozlemesıne neden olur abartmadan arar ara bence yasanmalı ama bu durum da kadınlar cınsel bıse yasadıklarında daha cok baglanıyorken erkeklerde ıse soguma oluyo bıraz ters mantık var orasınıda cozemedım sadece adama vazgecılmez oldugunu hıssettırmıcen ben bunu bılır bunu soylerım zordur ama uzun ılıskının sırrı bu
- +1 yıl
Sonunda kafasının içindeki beyni kullanabilen bir hatun gördüm.
- +1 yıl
Sanki bir taraf bu işten zevk almıyormuş da diğeri alıyormuş gibi konuşuyorlar fdkgh
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. en mantklısı eger gerçekten böyle insanlar kaldı mı senin gibi
03 Yorumla
Soran+1 yıleskiden bende öpüştüm ancak artık tövbeliyim. nefsime yenik düşmüşüm ve her taraf seks manyağı dolu. öpüşürsen edersin nereden anlıcaz ki gerçekten seveni? kalben seveni bulmaya karar verdim canım.
Soran+1 yılBoşver üzülmekten iyidir en azından bulamıyorum diyorsun. Öbür türlü sik kafalılarla uğraşıyorsun.
Karşı cinsle hiç temasın olmadıysa evet belki sevgilinle evlenene kadar dokunmadan takılabilirsin ama belli bir süre bazı şeyleri tecrübe ettikten sonra bu çok zor.. İslami olarakda bakıyorum derseniz sevgili olmakda yanlış bişey direk nikahlanıcaksın ozaman dine bağlıyız diyosanız.
02 Yorumla
Soran+1 yılTecrübeli biriyim evet.. ama zor değil açıkçası. Din konusunda ben kendim için demiyorum ancak flört konusu din için saptırılıyor.
mantık bunun neresinde oruç mu tutuyoruz, illa dindar olmak bu yönde mi yaşamak lazım hayatı... dokunmadan hissetmeden sevmek olur mu, o zaman sanal aşklar tam sana göre görme, duyma, dokunma, hissetme birde seviyorum de, tabi karşındaki yerse...
06 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir sanal aşkı küçümsemiyorum.. Açıkçası ben feleğin çemberinden çıkmış bir insanım ve bazı tecrübelerden sonra bunu düşündüm.
- +1 yıl
yediğin yemek sıcak diye yemekten vazgeçebilir misin, öyle şey mi olur, tecrübelerden sadece ders çıkartılır yasaklar ya da kısıtlamalara mazeret olmaz.
ayrıca sanal aşkmı olur ki bir küçümsenmesin, aşk dediğin şeyin varlığı tartışma konusuyken, bunun sanalı olur mu allahaşkına...
aşk dediğin şey üç günlük heyecan, geriye saygı sevgi kalır, buda uzaktan değil hissederek yaşanır yaşatılır...
Soran+1 yılbenim önceki seçimimde böyleydi. anlayabiliyorum seni.
- +1 yıl
Sacmaladin. Aciklamasi var, ama bosver anlamazsin gibime geldi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
45Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana göre mantıklı bana göre değil bana göre mantıklı sana göre değil. Bunu anladığınız zaman zaten ülkede sorun kalmayacak. Siz sanıyorsunuz ki Türkiyede sadece müslümanlar var sanıyorsunuz ki bu soruları soranlar sadece müslüman. Çok dindar biriyse arkadaşım sevgili de olmayacak bu kadar basit. Sen kendine bir sevgimi buluyorsan karşında ki bir erkek bir sene dayanır en fazla en sonunda gözü dışarı kaymaya başlar bazı şeyleri en başta kabul etmek düşünmek tartmak lazım. burada şerefli müslüman ayaklarına takılan iki üç kişi var özelden sanal seks isteyen mesela :)
00 Yorumla
+1 yılo kadar dindar ise sevgilisi olmaz zaten. flörtleşmek hangi kitapta yazıyor?
bakın nasıl oluyomuş o görüşmeler :
https://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=325603 Yorumla
Soran+1 yılbir dine mensup olmak sevemezsin anlamına gelmez.. Yani bir yerlere gidersin arkadaş gibi takılırsın ama birbirine dokunmazsın, seversin bunda anormallik bir durum yok.
ne diyor orada? " Görüşme havlete engel olacak şekilde olmalı. " yani sen bir arkadaş grubuyla takılabilirsin, ailelerle takılabilirsin. Bunda bir engel yok.- +1 yıl
hiç yalnız kalmayacağın bir sevgiliyi bulunca bize de haber et. sevgili olmazsın işte, aşık olursun, o kadar.
Soran+1 yılSevgili dediğin ne ki senin? arkadaştan tek farkı öpüşüp koklaştığın kişi oluyor. O da beni sevsin ve iyi bir arkadaşım olsun en güzeli. Cinsellik zaten ufak bir hoşlantıdan da geliyor.
Mantıklı ya da mantıksız olması gerçekten kişiye göre değişir. İnancı kuvvetli olmayıp, çok şey yaşamış ve belli bir yaşa gelmiş erkeğin beklemesini istemek zor. Ne olursa olsun tek taraflı istekle yaşanmamalı zaten hiçbir şey. Karşılıklı anlayış gösterilip bekleniyorsa başkaları için mantıksız olması önemsizdir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu kişilere bağlıdır.
Eğer ki sizin için ten uyumu ve cinsellik evlilik için büyük bir anlam ifade etmiyorsa bir şeyler yaşamak zorunda değilsiniz.
Eğer ki ikinizden biri için dahi bu kavramlar önemliyse bir şeyler yaşamak "zorunda"sınız. Zira yarın öbür gün dışarı açılma kolayca olur. 21. yüzyılda yeni partnerler bulmak son derece kolaydır, aşkın yetmeyeceği, saygının da sıfırlandığı bir noktaya gelince herşey için geç olabilir.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldinle alakası yok bunun günümüzde erkekler için ihtiyaçlarını karşılamak bu kadar kolaylaşmışken ve bu kadar kolay dillendirmeye başlamışken onlar da cinsel isteklerini saklamıyorlar çünkü elinin altında ulaşabileceği birileri var ve bunu sevgi sanan insanlarımız var ne yazık kiii;seven biri zaten sevdiğine dokunamaz öpüşmekte dahil!
mantıklısın kardeşim destekçinim, tek kişiye ait olacaksın o da eşin, ömrün, çocuklarının babası olsun ;)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMumkun degil cinsel evet haklisinin evlenene kadar birlikte olmalari dogru bisey degil... ama elinden tutmasi sarilmasi opmesi oluyo yani bunun onune gecemezsin... uzaktan sevmek icin ayri sehirde olmaniz lazim sanaldan ancak ve hemen hemen 1 yil icinde evlenmenjz..
00 Yorumlaevlenmeden hiçbirşey yaşamadın diyelim. fakat evlendikten sonra dokunduğu zaman tiksiniyorsan, yaklaştığı zaman kaçmak istiyorsan. böyle olacağını bilsen asla evlenmezdin. peki sonra ne olacak?
010 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir şey olmuyor çünkü kendim açıkçası feleğin çemberinden çıkma biriyim. zevk eğer ki karşındaki kişinin hiçbir gideri olmadığı taktirde alamıyorsun ancak gideri varsa arada ufak da olsa hoşlantının olması sevişmek için yeterli.
Soran+1 yılGarip..
- +1 yıl
yani bu benim kafamda soru işaretidir hep, evlenmeden ilişki yaşamak kötü birşeyse, uyumsuzluk olduğu zaman ne olacak. yatak evlilikte çok önemli çünkü. sadece yatak değil, genel anlamda dokunmak, sırnaşmak, ufak sevgi gösterileri filan... bazen bir hareketten sonra olaylar değişebiliyor.
Soran+1 yılOrası doğru ancak bende düşünüyorum bu zamanda insanlar tutku ile sevgi/aşkı birbirine karıştırıyor. Bende artık cinsel açıdan doydum yeterince ve kalben seveni bulmak istiyorum artık.
- +1 yıl
bence sevgiyi cinsellikle ya da cinsellik olmadan diye ayırmak doğru değil. sevdiğin/sevildiğin zaman cinsellik işin bir tamamlayıcısı oluyor. hiçbirşey yapmadan da yanındayken mutlu musun, huzurlu musun. onunlayken zaman, mekan, fiziki koşullar önemli değilse ve bu hisler karşılıklıysa zaten olay bitmiştir diyebiliriz. uyumlu bir cinsellik zaten bu ilişkiyi tamamlayan bir parça olur. ama ters bir durum olursa farklı sıkıntılar. işte bu sıkıntılar olmasın diye cinselliği de yaşayıp emin olmak daha doğru değil mi? (bu benim de kafamı kurcalayan bir soru, büyütülüp öğretildiğim değerlere ters fakat sorguladığım bir durum)
yanlış anlaşılmasın, tanıştığın insanla hemen yatağa girmek gerekir gibi bir anlam çıkmamalı sözlerimden.
Soran+1 yılCinsellik açısından hiç ters bir durumla karşılaşmadım açıkçası benim sorunum gerçek seveni bulmakla alakalı. o da zaten evet yan yanayken her şey süper olabiliyor, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayabiliyorsun ama en ufak bir sorunda da çekip gidenler oluyor buna karşılık.. bence evlenmeden önce biraz acı çekmek lazım bu konularda. öpüşememe gibi, ulaşamama gibi. bunu kaldırabilen insanla evlenmek lazım.
Soran+1 yılonu bulsam tamam zaten. 25
Mantıklı veya değil herkesin kendi özgür iradesi var. O yolu seçenlerde var başka yolu seçenlerde buna göre ilişkilerin gidişatını belirleyemezsin.
10 YorumlaÖyle olmaliii beklemeli seviyorsa seni zor durumda bırakmaz bırakmamalii.. evlenince ne istiyorsa yapsınn bekarken nefsine yenik düşerse yaptigi hata iki kişiyide mahveder
10 Yorumla
+1 yılNe olursan ol,
önce nefsinin öğretmeni
vicdanının öğrencisi olacaksın..
Nefsinin kölesi vicdanın efendisi değil!00 YorumlaEvet mantikli tabiki Turkiye sartlarinda mantikli. ilk tecrubeyi es ile yasamayi istemek gayet normal
00 Yorumla
+1 yılEn güzeli... En temizi... En sereflisi...
ALLAH utandirmasin..20 Yorumla
+1 yıl12 yıllık sevgilimle hiç öpüşmedim ama ayrıldık pişman değilim.. en güzeli evlenince..
10 YorumlaHerkesin kendi düşümceleri var ama bana sorarsan mantıklı değil. Eğer günah olduğunu düşünüyorsan, flörtleşmek kelimesinide beyninden çıkarman gerekir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Dinine bağlıysan sevgiliyle işin ne. Nikah düşen bir erkekle yan yana gelmekte günah. Öpüşmeyeceksen sevişmeyeceksen sevgiliyi ne yapacaksın?
00 YorumlaTamamen kişiye bağlı mantıklı ya da değil diyemeyiz
00 YorumlaBen de az önce siteden sevdiğim bir insanla bu konuyu konuştum
00 YorumlaSen bir daha soru sorma evlat bizim oraya kiliseye rahibe araniyormus seni oraya yazdiram
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemez.
Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Cinsel isteklerin gecmesinin nedeni aslinda sevgi olmamasi kac tane kisi varki sevgiyi bulmus tatmis. Yalan isler yaa.
10 Yorumla
+1 yıldinin emrettiği bir şeyde mantıksızlık olur mu sence?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvt ben 27 yasindayim millet sevisme opusme yapmafiklari kalmamis biz en fazla el ele tutustuk bes yil sevdik olmadi ama ben kizi ilk aylarda opsem sonra her seyi yaparim sonra da evlenmek istemem
00 Yorumla
+1 yılCinsel şeyler çok fazla olur ama hiç öpmediğin biriyle evlenmek babanla evlenmek gibi bir şey olurdu
00 YorumlaYani aslında haklısın ama o kadarda katı olmak gerekmez )
00 Yorumla
+1 yılHerşey kızda biter kız istemezse bir erkek asla zorlamaz en fazla ayrılırlar eğer bu durumdan ayrılma yoluna kadar gelinmişse salla zaten sevmemiştir erkek
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılBence siz evlenene kadar görüşmeyin.
Dinen sakıncalı.00 Yorumlaben öperken düşünürüm ama uygulamam kız namuluysa asla dokunmam
00 YorumlaHanım kızımız bizden çatal kaşık bıçak seti kazandınız :D :D
10 Yorumla
+1 yılCok mantiklii ama yapabilene bunu yapamayanin surekli bahanesi olcaktir
00 Yorumla
+1 yılen güzelisni yapıyorsun nikah olmadan olmaz afferin sana mantıklı
00 YorumlaEvt haklisin olması gereken de bu zaten ama gel gelelim toplumdaki anlayış değişmiş opusmeyen insan tuhaf karsilaniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşim evlenene kadar 3 sene doğru dürüst elini tutturtmadı bile gayette modern bir aile kızıydı.
02 Yorumla
Soran+1 yılen güzeli bende öyle yapıcam artık.
Cevap sahibi+1 yılHem güzel hem kariyerli yani o işi yapıp ayrılsa bile kabul edecek çok kişi vardı aileside neden yaptın falan demez serbest yetişmiş kız ama burada okuyorum kızlar ailesinden gizli neler çeviriyor çocuk aldıran bile var iyi cesaret
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok mantıklı bencede öyle olması grk ama simdi birbirinden gruplar o ytio bende ytim o bu kizla ytyo bende sunla ytim ask yok yani
00 Yorumlakız arkadaşımla 5 kere buluştuk sadece yanaktan öpebildim:) dudaktan öptürmeyecek gibi duruyor :)
00 YorumlaBu bir mantık işi değil ki ikiside senin elinde isteklerini de sen belirlersin
00 Yorumlacok haklisin kardes tebrik ederim ama simdiki devirde öyle bir insanı bulamazsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı. sevgiliyle farklı ama sözlümle evlenene kadar beklerim
02 Yorumla- +1 yıl
Yane sevgilin sözlün olmaz mi? Sözlünle sevgilin olmazmisin? Bana bu ikisinin farkina aciklarmisin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç bişey sevginin önüne geçmemeli insan sevdigine dokunmaya kıyamaz
00 Yorumla
+1 yılYok artik yani :) o kadar da degil
00 Yorumla
+1 yılAklimi okudun. Ne ln bu uckur düskünlügü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılyapabiliyosan tutabiliyisan kendini tebrikkk
00 Yorumla
+1 yılKarakter meselesi be kuzu
00 YorumlaBence hic mantikli degil.
00 Yorumla
+1 yılAslinda olmasi gereken o da bu zamanda dayanilmiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn mantıklısı en güzeli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. başarılabilinse çok süper olurdu
00 Yorumla
+1 yılmantıklı bence normal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılbir cerkeslerde kaşen diyoruz zaten bu duruma :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇokkk güzelim ama yapmadım hic öpüsmedim bileee
20 YorumlaOpusme hariç mantıklı :D :D
00 YorumlaDurabilirsen evet mantikli :D
00 Yorumla
+1 yılöyle bir kız olsun edepli namuslu varya ah işte ah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle yapabildin mi peki?
00 Yorumla
+1 yılMantıklı :) bnce beklemeli
00 Yorumla
+1 yılİlk öpüşme anında patlamalara yol açabilir.
00 YorumlaHiç yoktan tecrübe edinnebılırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılen matıklısı da bu devirde çok zor öylesini bulmak
00 YorumlaGayet mantıklı.
00 YorumlaSaçmalık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mantikli
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenene kadar sevgiliyle hiç öpüşmeden durmak mantıklı değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler