Sırf aile bağları kopmasın diye hoşlanmadığınız insanlara katlanmak zorunda kaldınız mı?
aile, akrabalıklar sizin için ne kadar önemli?
aile, akrabalıklar sizin için ne kadar önemli?
Hiç önem vermiyorum kimse umrumda değil hoşuma gitmiyorsa koyarım mesafemi olur biter yaotım da. kimseye akrabam diye katlanamam. çok fedakarlık yaptıklarım da oldu arkamdan abuk subuk konuştular ister kusuruma baksın ister bakmasınlar ben buyum Gerekirse kovarım da.. yanlış geleneklere takmam biter gider..
aile ve akrabalar senin iyiliğini isterler. sen daha çocuksun onlara göre. sevmediğin insan belki ileride sevdiğin insana dönüşecek. önyargıdan ve elektrik olayından vaz geç
çoğu ailede olduğu gibi fesat yenge ve üçkağıtçı amcayla uğraşıyoz anasını satıyım :D
aile samimi insanlardan oluşmalı. akrabanı sevmiyosan ikiyüzlülük etme kardeşim.
şapını boyasını yapışırınca da sülalenin isyankarı oluyoruz.
Biz zaten hep baskalari için yasariz!
Sevmesemde kimseye saygisizlik yapmam ama araya mesafe koyarim.
Cevap
9Cevap
"köpeğin hatrı yoksa da sahibinin hatrı var. " mantığıyla hareket ediyorum...akrabalara saygılı olmak zorundayız geleneğimize göre..aile zaten başımızın tacıdır ne derse desin.
Olmaz mı hemde çok var. Bana kalsa şu andan itibaren ömür boyu görüşmem çoğuyla. Benim için akraba eşittir akbaba:) (hoşlanmadıklarım için geçerli tabi)
Hoşuma gitmeyen biriyle sırf ailem istiyor diye görüşmem.
Çok katlanamıyorum. Ne kadar katlanırsan o kadar damarına basıyorlar.
Ben kopartırım aile bağlarını bana saygı duymayan insanlarla.bir yere kadar tahammül edebiliyorsun fakat illa kopmak zorunda kalıyor bir yerden sonra
bayramdan bayrama gördüklerim şeyimde bile olmaz. sık görüştüklerimle bi şekilde sorunu çözmeye çalışırım.. malum yüz yüze bakıyoruz. çözülemeyecek gibiyse, o varsa ben yokum
Evet kaldım.Sonunda onlar da gerçek yüzlerini gördüler.Artık görüşmüyoruz
Not:Nickini sevdim
Evet saçının teline bile uyuz olduğum çok yakın akrabalarıma katlanıyorum mecburiyetten
hıç degıl gorusmedıgım okadar akrabam varkı say say bıtmez
Babama bile yeri gelince bir sus diyen ben mi
katlanacam .Akrabalarım benimle çok dikkatli
konuşur bilirler akibetlerini çünkü.
Bazı akrabalara gitmek istemiyorum . İşi düşerse arıyorlar bir daha aramıyorlar.
Engebeli ve tehlikeli yolda ağırlık atacaksın.. Hayatta ağırlık yapanı da atacaksın.. Sana fedakarlık yapamayan akraba ölse ne sağ olsa ne !
"Aile bağları kopmasın" kavramına pek katılmıyorum. Birbirinden hoşlanmayan insanların birbirini kaybetmeme korkusu olmamalı..
kan bağına inanmıyorum. akrabam gibi sevdiğim insanların hiç biriyle kan bağım yok. annem ve babamın geçmişte kurdukları dostluklarından dolayı çok şanslıyım. asıl akrabalarım onlar benim.
Çok katlandım çok. Puf :/
küsmedim ama pek samimide olmadım bazılarıyla
her zaman gitmemde arada giderim mecburen..
kalıyorum...
bende de durumlar aynı
nayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar