Arkadaşlar farz edin ki evsiz parasızsınız kendinizi sokaklar da yatanların yerine koyun. Mantıklı cevaplar verirseniz sevinirim gerçekten böyle bir durumda olsanız neler yaparsınız? #Mutluluk26 #NeYaparsın #ParasızVeEvsiz
Sokakta parasız ve evsiz bir gün geçire bilir misiniz?
Şimdi düşünmek için ayrıntıları düşünmeliyiz ailem nerede? Hadi bunları göz ardı ederek sadece dışarı da kaldığımı düşünürsem çok Korkardım 1 gün problem olmazdı yemek felan ama evsiz korkarım. Günlerce haftalarca aylarca kalan var öyle bir şey olsa yurda giderdim ya ben cekingenim kimseden para isteyemem ya da güvenli bir iş bulurum apartlarda kalırım
3 gece geçirdim bahsettiğin gibi. 2. Gece para da bitince sabah bakkalın önünden ekmek ve süt çaldım. O gün fark ettim Ankara da bakkal bulabilmenin zorluğunu. Durumu düzeltince o bakkala gittim durumu anlattım parasını verdim, gönlünü aldım adamın.
çok kez geçirdim ve şimdiye kadarki dışadda olan en rahat uykun sabah namazında girdiğim camideydi izerimede kilitlediler bir güzel uyumuştum, dışarda üşüyorsun ne bileyim belin açılıyor falan bankta yatılmıyor belki ege gibi sıcak bölgeşerde bu sıkıntı olmaz İstanbul'da üşüdüm ben daa önce
Kanka çok şükür gül gibi mesleğim var elimde fırıncıyım her fırında yatacak kalacak yer var o yüzden o gün içinde çevremi kullanarak bir iş bulurum yemeğim var suyum var yatacak yerim var bide her hafta haftalığımı alırım oldu bitti taki daha iyi bir yol bulana kadar 😉😄😊☺
Geçen sene peder beyle bir tartışma yaşamıştım. 1 ay evden uzak kalmak zorunda kaldım. Allah'tan abim ve ablam vardı onlarda kalmıştım. -15 derece de dışarı da kalmanın ne kadar zor olduğunu yaşayan bilir.
Geçirebilirim... Suyu tuvaletlerdeki musluklardan içip bir de birisinden 1 ekmek almasını rica eder günü bitiririm. Uyumak için de tenha olmayan hastane acilleri, postane , otogar.. v. s yerler olabilir.
En İyi Cevaplar