Baktım interpalste kimse yazmıyor ki yazan da düzgün olmuyor. Cidden sapkınlar falan geliyordu. Ben de öylesine bir hesap açtım. İtalyanmış gibi takılıyorum ama kimseye yazmıyorum. Millet işletmek için değil insanların tutumlarını görmek için açtım. Aynı gün o kadar insan yazdı ki. Hani bir de çok normal bir fotoğraf koydum. Türkler falan da nasıl güzel konuşuyorlar. Yemin ederim bana yazan Türklerin iğrençliklerinden direkt Türkiye'yi engellemiştim. Tabi her yazan insan bir değil. Ama her ülke gayet düzgün konuşuyor. 30 kişiden biri bile bozuk çıkmadı.
Gerçekten bu Türklere olan tutumu anlamıyorum. Evet belki de bunu biz yaptık ki ben bile engelledim Türkleri ama gerçekten dil geliştirmek istiyorum ya görüp cevap vermiyorlar ya da hiç bakmıyorlar bile.
Hani ne desem bilemiyorum çünkü bir yandan haklılar da. Gerçekten hem sinirleniyorum hem de hak veriyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Gerçekten bu Türklere olan tutumu anlamıyorum. Evet belki de bunu biz yaptık ki ben bile engelledim Türkleri ama gerçekten dil geliştirmek istiyorum ya görüp cevap vermiyorlar ya da hiç bakmıyorlar bile.
Hani ne desem bilemiyorum çünkü bir yandan haklılar da. Gerçekten hem sinirleniyorum hem de hak veriyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
önyargı
Bazıları gelen mesaj türlerinden bıkmış da olabilir ben de yaşadım ama önyargılı olan da vardır illaki
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!