Türk ırkından olmak başka bir şeydir Türkiyeli olarak Türk olmak başka bir şeydir. rusu arabı kürtü vs Türk olarak neden göreyim. Herkesin kendi milliyeti var sonuçta. ha. Türkiye vatandaşıdır o ayrı konu.
Hayır ama bu onları hor gördükleri anlamına gelmiyor. Herkes özünü bilmeli ve tanımalı ben suyum buyum demetle o olmuyon olmana da gerek yok zaten her insan her millet özeldir
Tamam bisey demedim urfayi biliyorum az biraz arap kürt karışımı ama kafatası olarak genellikle dar alın gür saç kemikli kafa taslari var ama ben öyle değilim
Yalniz ermeniler kürtlere benzemiyor kürtler iranid ermeniler armenid fenotipli ermeniler daha çok iç anadolu ve egenin insanına benzer kürtlerle alakası yok
Kimin kime benzediğini... Kim biliyor Kim ayirabiliyor. O kalibrede insan mi kaldi bu topraklarda Herkesin beyni Kemalizmin xikindirik sloganları ve masallariyla yikandi ışte. Bu beyinlerden bu dedigini ayırt edecek ferasette ve basirette insan çıkar mi?
Ama amerikalılarda kendini tip olarak belli ediyor hacı mesela ben orada afrikalı görsem inanmam amerikalı olduğuna ama afro amerikalı görsem hemen derim amerikalı arada fark var zaten sarışın mavi gözlüleri ingiliz kırması
Türk değilim Türk değilim demen baya ezikçe aynısını Hintlilerde yapıyor almanyada yaşıyorum ben. Beğenmiyorsan çık vatandaşlıktan zaten tipinde çirkin neyini benzetemedin upuzun sarışın mavi gözlü bir şey değilsin ki
Dünyada ve ölümün ardıda dahil olmak üzere ırkın bir avantajı, bir faydası yok. Kişiler bireyseldir ve bireysel olarak imtihan olmaya devam edeceklerdir. Türkiye veya başka bir ülkede yaşayan insanlarda %100 Türk, İtalyalı, İspanyalı, vb değildir. O kadar savaş oldu, Arjantinlisi gitti meksikalısıyla evlendi vs %100 bir kavram yok. Türkiyeye gelip, Türk kültürünü kendinde yaşatabilenler asimile olup Türk olurlar tabiki. Önemli olan nasıl davranıldığı. Anladığım kadarıyla Yunanistandan gelmişsin Türkiyeye, durdukça buradaki insanların huyları sana bulaşabilir. Böylelikle Türk insanı gibi davranır, Türk insanı gibi konuşursun. İslama inanıyorsan Hz. Ademden gelmeyiz her birimiz ve aslında herkes arap sayılabilir.