Vallahi oluyorsa bile bir tek bana denk gelmiştir şu pis dünyada 😣. Zaten arkadaş bahanesiyle reddedilmekten gına geldiği için... Sana yemin ederim, kızlarla kanka olmanın kamu spotunu yapsam, yılın kamu spotu seçilir, o derece 😂. Ben de karşılıklı sevebileceğim bir insan istiyorum, ama bu kızlar duygusuz mudur nedir, beni hiç anlamıyorlar ve anlamak da istemiyorlar sanırım. En iyisi, enayi gibi görücü usulüyle evlenmek. Herkesin güzeller güzeli sevgilileri olurken, biz daha kankalıklarla uğraşalım. Adaletsizliğin daniskası 😖.
Erkekten samimi, yakın arkadaş ve kanka vs olmaaazzz. Bence her iki cins için de geçerli bu. Karşı cinsten yakın arkadaş, kanka mı olur la? Uzun süren yakın arkadaş ilişkilerinde bence bir taraf platonik seviyordur. Ayrıca bence de patlak verir bir taraf. Farklı eğilimler olur.
Sen kanka dediğin adamın karşısına hele bir iç çamaşırlı çık bakalım, napıyo seni kankaymış yahu platonik aşklarınıza kanka ayağı yapmayı bırakın artık aptallar sizi bir erkeğin sadece bir kız sevgilisi olur başka kızla konuşmaz, bir kızın'da karşı cinsten konuştuğu tek erkek olmalı bak çok az ihtimal veriyom kadın kanka gözüyle bakar'da %1 ihtimalle ama erkek asla affetmez düşünmeyin bile Erkekler kızlarla kanka olur, ama ihtiyacı olduğu zaman'da onla yatmaktan çekinmez.. Erkek kankasına aşık olmaz zaten gerçek aşkları bile yalan çoğu erkeğin, sırf cinsel amaçlı, ama kadınlar kankalarına aşık olabilirler.
Her zaman söylerim bunu şimdide söylüyorum bal gibi OLUR. Tabi gerçekten sizi kız kardeşi sayıcaksa benim erkek kankam var yeri gelince makas alır yeri gelince güzelim/güzellik der yeri gelir elimi tutar (sevgili gibi değil tabi dinlediğini belli etmek için) saçımla oynar sinirde eder korkutur da tikimlede uğraşır ama biri bana yan çizsin gerek sözlü gerek kaba kuvvetle korur hiç de yan gözle bakmadım ne ben ona ne o bana en yakın kankamla sevgili oldular (benimde payım var) ayrıldılar yine oldular falan hep yanyanaydık hiç etkilenmiyoruz böyle biri bulursanız TEBRİKLER
Çocukluktan beri arkadaşsınızdır zevkleriniz farklıdır fiziki anlamda yani birbirinize o gözle bakmazsınız anca öyle olur yoksa sonuç böyle olabilir dediğin gibi :D :D https://www.instagram.com/p/BY5hFbxhBh-/
Olur. Ama kanka olacağın erkeğin nasıl biri olduğuna bağlı. Sınırlarını bilen, seni ciddi anlamda kız kardeşi yerine koyan biriyse neden olmasın? Ama eğer her bulduğu fırsatta sulanan, Kanka dediği halde yavşayan biriyse olmaz. Ayrıca kusura bakmayın ama şu zihniyeti anlamıyorum. Erkek? Kadın? Ne fark eder. İnsanlığı önemli önce, cinsiyeti sonradan. Bana kalırsa her kadından da kanka olmaz. Her insan bir değil maalesef. Karakteri oturan da var, karaktersiz dolananda.
Siz kıza yardımsever yanınızı gösterirseniz çok güzel oluyor. Ama sor bakalım benim açımdan olur mu... "Senin içinde fırtınalar yok. Peki ya benim içim?"
En İyi Cevaplar