Yani ben küçüklüğümden beri öyleyim. Babamda küçüklüğünden beri öyle. Böyle alışılmış. Babam mesela rakı alır gelir. Beraber içeriz. Hem babalık yapıyor hem arkadaşlık yapıyor. Ara sıra öyle içeriz. Ama bunun en iyi katkısı dışarıda içmemem oldu. Evde içebildiğim için dışarıda arkadaş ortamında içki kullanmıyorum kullananları da biliyoruz zaten.
yerine göre değişir. lise zamanı arkadaşım babasıyla rakı tokuştururdu mesela bana çok ters gelirdi. ama baba bunda sakınca görmüyorsa saygısızlık olmaz.
Babamla az masa kurmadık.. o nevaleyi alur ben de masayı kurarım. Sonra oturup beraber dinleniriz.. Maşa adabını babasından alır her erkek.. ayrıca dayımlarla da iyi içerim
Sizin saygılı olup olmadığınız alkol içip içmemenize mi bağlı, güzel sohbet eşliğinde sınırlarını bilerek içilen her yudum sohbete keyif katar bence
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Alkolü saygısızlık olarak girdugum icin almamazlik yapmiyorum. Alamiyorum diyelim ayni zamanda senin girusun bu yonde benim ki ise biraz farkli. Yetistirilme tarzi deyelim. Sorun var mi?
En İyi Cevaplar