Sevdiğimiz insanlara karşı tamamen çıplak oluruz, savunmasız. Korkularımızı, zaaflarımızı, açıklarımızı bir tek onlar bilir. Ama çok da sevmediğimiz biri veya tanımadığımız biri, bunları bilemez. Sevdiğimiz insan bizim hakkımızdaki çoğu şeyi bildiği için açık hedef haline geliriz. Sizden istediğim şey; geçmişteki hayal kırıklıklarına bakmanız. En çok kimi görüyorsunuz? Sevdiklerinizi mi, sevmediklerinizi mi?
Sevdiklerimiz, bizi incitme gücüne en çok sahip olanlardır! Çevrenize baktığınızda sizi en çok inciten kimleri görüyorsunuz?
Buradan 80 milyona sesleniyorum. Karşınızdaki insanı ne kadar severseniz sevin, ne kadar güvenirseniz güvenin. Geçmişiniz ile ilgili, yaralarınız ile ilgili, zayıflıklarınız ile ilgili tek bir kelime bile paylaşmayın.
Benim çevremde beni incitmeye çalışan hiç olmadı olsaydı hayatımdan çıkarırdım benim kafamı bulandırmasına gerek yok sürekli inciten biriyle olamam biraz dik kafalı biriyim ama napalım huyum kurusun bizi sevende sevmeyende böyle kabullensin :D
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sevdiklerimiz, bizi incitme gücüne en çok sahip olanlardır! Çevrenize baktığınızda sizi en çok inciten kimleri görüyorsunuz?
En İyi Cevaplar