27 yaşında Boğaziçi İktisat'a başlıyacağım. Heyecan yerini korkuya bıraktı. Sizce Bilkent Siyaset ile noktalamalımıyım? Yaş farkı?

İyi geceler herkese. Ben Bilkent Siyaset mezunuyum. Tabi 24 yaşımda mezun oldum. Yaklaşık 2 yıl çalıştım özel sektörde. Ama benim hep hayalimdi Boğaziçi. Lisede de çok istiyordum. O arzu hiç azalmadı. Bilkent Siyasetin son yılından itibaren her sene girdim sınavlara. İlk sene çok önemsemesem de hırs yaptım. Bu yıl iştende ayrıldım kendimi sadece buna verdim ve girdiğim 4. Sınav sonucu Boğaziçi-İktisat'a yerleştim kaydımı yaptırdım. BUEPT'ye girdim Boğaziçinde ben hazırlığı atlarım diye düşünürken sanırım geçemeyeceğim. Biraz hevesim kırıldı. Tabi diğer öğrencileri gördüm. Hemen hepsi benden küçük tabi 18 yaşındakilerde sayıca fazla. Ben 4 yıl diye düşünürken hazırlıkla kafadan 5 yıl oldu. 27-32 oluyorum eğer zamanında mezun olabilirsem. Bu süreçte tabi çalışmamda imkansız ailemin eline bakmakta çok istemiyorum durumları var ama çok hesap kitap soruyorlar. Özgür olamıyorum. Sizce bu gerçekten boş bir heves mi? Gereksiz mi elimde Bilkent Siyaset diploması varken? Siz yerimde olsanız ne yapardınız?
27 yaşında Boğaziçi İktisat'a başlıyacağım. Heyecan yerini korkuya bıraktı. Sizce Bilkent Siyaset ile noktalamalımıyım? Yaş farkı?