Fatiha suresi mısırda piramitde yazıyor mu?

fatiha suresi mısırda piramitde yazıyor mu ?

peki ya kuran-ı kerim daha önceden mısırlılar tarafındna yazılmış bunu da araplar gelip göklerdne inen kitap diye halka yutdurdular ise?
peki ya mısırda yapılan
sünnet , kurban kesme , töre , adet , evlilik , nişan , şehitlik , ölü yıkama , mezar taşı yazıları , sağtarafdan yazma ve okuma , nazar , dua etme vb şeyler
şamanizmden ve mısırlı insanlardan gelme ise neden bunu kuran-ı kerimde yazıyor şeklinde beynimize enpoze edildi? nedne yapıldı?
korkduğumuzda tahtaya 3 kere vurmak bile şamanizmden gelmedir , sünnet mısırlılardan , ölü yıkama yine mısırlılardan , suya dua edip içme içirtme şamanizmden gelme ise nedne biz bunları arapça yapıyoruz ve arapça yaptığımız ve dua sure lerin hepsi arapçalaştırılmış şamanizm ve mısır duaları olduğunu biliyormuydunuz?
şimdi deist veya dinsiz diye bilirsiniz zaten göktanrı inancı yaradana inanmak değilmidir?
allah , tengri , göktanrı hepsi aynı şey değilmi?
inançlar özgür dür ama yanlış şeylere inanmayın
muslumanlarda zekat vermek mısırlılardan gelme
kurban kesmek mısırlılardan gelme
fitre vermek mısırlılardan gelme
şimdi ben size soruyorum evet allahın evi olarak gösterilen mekkede tavaf edıyorsunuz buda put perestlık olmuyormu? içinde bir şey olmayan bir şey etrafında dönmek olmayan bır seyı yasamayan bır seyı taslamak
kapanmak çarşaf gıymek veya gıydırmek
çarşafı mısırda ınsanlar kum yuzu yakmasın dıye gıyılırdı bu nedne enpoze edıldı ınsanlara?
daha söylenecek ve soru sorulacak çok şey olmasına rağmen bunları cevplıyabilecek insanlar sadece inancım ile oynama diyor veyada küfür edip kaçıyor nedne bilinçlenmiyoruz veyada okumuyoruz.
kuranı turkce okusan ne arapca okusan ne yıne aynı seyı okuyorsun?

aynı yazıyı okuyorsun sizin tabırınız ıle aynı dua ve sureyı o kuyorsun yanlısmı bu?
soyledıgım gıbı çok sorulacak soru var ama yıne bana kufur edeceksınız ve kotu sozler sarf edeceksınız dinsiz imansız dıyıp kacacaksınız ben aklımdna gecenlerı soylemek ıstedım ve sormak ıstedım
iyi gunler dilerim...
Fatiha suresi mısırda piramitde yazıyor mu?