Hayatım iplik ucuna bağlı gibi. Ya vazgeçicem ya tek devam edicem. Öylesine berbat bir haldeyim ki ölsem de kurtulsam diyorum ama ölmeyi bile beceremiyorum. Kaçsam diyorum çalacak kapılar yok. Korkuyorum ama kurtulamıyorum. Ne yapmalıyım gerçekten deliriyorum ben. Sizin de canınız. yanmıyor mu? #TheEdyline #Yalnızkız
Bence sen cok ilginc birisin. Hep goruyorum ama cogu zaman yorum yapmadan geciyorum. Sanki en ufak seylere bile mutlu olmaya hazir bir yapin var da, kimse senin icin cabalamiyor gibi. Derdini anlat diyen olsa her sey cozulecek belki ama kimse bir sey sormuyor gibi. 🤔 Bazen cok mutlu bazen cok mutsuz oluyorsun, her seyi asiri yasiyorsun. 😅
Canin yanmasi aslinda cok iyi birsey.. Gerceklerin farkindasin demektir.. Yanlizligin cok iyi sey oldugunu söyleyenler genelde ruhlarinin en derinin de aciyi hissedenlerdir.. O yüzden aslinda Sen kendine iyi bak.. Birak kimse sana bakmasin.. Kimseye ihtiyacin yok.. Sen kendine yetersin.. Sen cok güclüsün.. Yıkılmazsin.. :/
Neye sıkıldı canı böyle. Ayrıca ölüm düşüncesini de kov kafandan. Ölmek isteyince ölünmüyor. Sorunlardan kaçmak bir çözüm değil. Sorun neyse yüzleşip çözmen lazım. Canını yakan şeyler ilerde seni güçlü kılacak şeyler. Bazen güçlenmek için acı çekmek şart.
Zor bir süreçten geçiyor olabilirsin ama pes etmek inan bana daha zor. Şu aralar düşünme hiçbir şey sadece akışına bırak. Direnme. Zamanla bu durumda geçecek. Her şey geçer.
Ailenle şu an anlaşamıyor olabilirsin ama inan bana en iyi cehennem yine ailenin yanında yaşadığındır. Ailen okutup, büyüttüğüne göre sana değer veriyorlar. Kötü bir ailen olduğunu düşünmüyorum. Her çocuk ailesiyle anlaşmazlık yaşıyor. Ailesinden kaçmak istiyor bir dönem. Dışarda ailenden daha fazla zarar verecek insan var. Bu yüzden sakinleşmeyi bekle sadece.
Merak etme inan her şey geçiyor. En büyük pişmanlık sinir anında aldığın kararlar oluyor. Sinirin geçince her şey geçiyor. :D Bu yüzden eski neşeli Edyline mı bana geri ver :D
Diyalogları kısa tutabilirsin. Biraz odanda kafa dinleyebilir, dışarı çıkıp arkadaşlarınla vakit geçirebilir, seni mutlu eden bir şeyler yapıp bu ruh halinden bir an önce sıyrılmalısın :D
Rica ederim canım :D Aileler bazen cidden halden anlamıyor ama bu durumu yaayan ne tek insansın ne de son. Bu yüzden üstünde düşünme. Canın sıkıldığın aç bir Kore filmi izle :D
Herkesin canını sıkan bir sürü şey var. Benimde canım yanıyor bazı sebeplerden dolayı ama hayattan vazgeçmek nedir edyline? İnadına dik duracaksın. Her neye kafanı takıyprsan emin ol hiçbir şey hayatından daha önemli değil. Güçlü ol. Bence öylesin de
alışırsın umursamamaya başlarsın sanıyorum bu insandan kıvılcımını alıyor, umursamamzlıktan bahsediyorum her şey sıradan gelmeye bailıyor, her neyse bir kaç yıla toplarsın
Ailem. Özeli falan yok ki geberip gittikten sonra kime saklayacağım. Kafayı yiyorum burda.. artık kaçıcam kurtulucam diyorum kardeşime acıyorum brn gidersem onu okula göndermez diye.
Al benden de okadar nerden aşşagıya atlayacaksan söyle beraber atlayalım bn yüksekten korkuyorum ama bn gözümü kapatıp atlarım varmısın söz atlayalım hayat mı bu ya
Zaten aile ile olan problemleri sen kendin çözebilirsin. Hiç kimsenin sana bir faydası dokunmaz aile sonuçta. Sen gene de alttan al ve çok takma kafana zamana bırak her şeyi 😌
En İyi Cevaplar