Lütfen okuyun canım çok yanıyor?

Sürekli ağlıyorum canım çok yanıyor 25 yaşındayım uzun zaman sonra ilk kez geçen sene sevgili oldum biriyle. Her şey çok güzeldi beni seviyor sandım bağlandım hayaller kurdum çok sevdim ama o beni kullandı eski sevgilisine inat. Benim duygularımla oynadı öptü el ele tutustu. Ben sevdim evlenmek istedim çok bağlandım sürekli konuşmak istedim hiç arkadaşım da yoktu sosyal medya kullanmayan biriydim evden dışarı çıkmazdım bu da liseden arkadaşımdi wp da yazmıştı. Çok istedim konuşmayı beni yüz üstü bıraktı adımı çıkardı abime ve abimin arkadaşlarına beni şikayet etti attığım mesajları gösterdi rezil etti beni iftiralar attı ben sadece evlenmek istedim hiçbir şey de gözüm yoktu sadece gözlerime baksın istedim bana sen gözümün arkada kalacağı birisi değilsin demişti yani beni çirkin bulduğunu söylemişti. 160 boyunda 60 kiloyum burnumdan gözaltılarıma doğru turuncumsu cillerim var minyon tipliyim kahverengi saçlı yim yüzümde ayriyeten benler de var böyle olmayı ben tercih etmedim ama bana tiksinerek bakıyor bazı insanlar. Evden dışarı çıkmıyorum ilk kez sevildiğimi sandım ama o da beni gömdü bu karanlığa her gece ağlıyorum mutlu olmak istiyorum çok beddua ettim şu an ne yapıyor kimle konuşuyor bilmiyorum ama benm biriyle konuşacak dermanım bile kalmadı olan güvenim gitti biri beni sever mi diye düşünemiyorum canım yanıyor
Lütfen okuyun canım çok yanıyor?