Evet , yine de dünyaya gelmek isterdim...
Hayır , bile bile acı çekmek istemezdim...
Acısıyla da tatlısıyla da yaşadığım hayattan memnunum...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aslında acısıyla tatlısıyla yaşadığım hayattan memnunum onda sorun yok ama bana yaşayacağım hayat gösterilmeden sadece seni dünya diye bir yere göndericez diye biraz ön bilgi verselerdi de yine dünyaya gelmek istemezdim. Dünya benim gibi bir adam için fazla çirkin bir yer 😂
Evet yine de dünyaya gelmek isterdim ve tanıdıklarımı yine tanıyıp sevmek isterdim ☺
evet isterdim. yaşayacağım hayatı gördüğüm için, gördüklerimde kötü bişey varsa eğer onları yapmazdım xd
Hikayenin sonunu çok merak ediyorum.. Olsun, hadi bir daha.
Cevap
32Cevap
Allahin isine gucune akil ermez kibre girmek istemem ancak bana sorsaydi yaradan aklı başında bir insan neden dünyaya gelmek isterki.. anlik sevinçler anlık keyifler kapatabilirmi kolayca o yaraları! hangimiz maruz kalmadı, hangimiz cehennemi yaşamadı! Cennet güzel olsa gerek😇🤗
Onu Allah bilir bazı insanlar acı çekmekten hoşnut olur evet derler bazılarının mutlu bir hayatı olur evet derler bazılarının hayatının yarısı çetrefilli geri kalanı güllük gülistanlıktır. çetrefilli kısımda hayattan bezer bazıları hayatını tamamen güllük gülistanlık yaşar kısacası hayatımın devamında ne olduğunu bilmiyorum. Öyleyse bu yorumu şimdiye kadar yaşadıklarıma göre de yapamam
Bu dünyaya isteyerek gelmedim. Benim neyi isteyip istemediğimin bir önemi yok. Hangimiz daha iyi kulluk edeceğiz diye sınanmak için gönderildik. Vazifemiz var. Burası imtihan yeri. Burasını uğramak zorunda olduğun sınav salonu gibi görmelisin. Asıl hayat ahiret hayatı.
Istemezdim bize sorulduguna da inanmiyorum hatirlamadigim birseyi cekmem cok sacma kendimi taniyorsam istemeyecegime de eminim 9 yasinda da bu hayati sevmiyordum 😂
bu hayat bana Allahın bir hediyesi ve severek yaşamak da bana düşer. acısıyla da, tatlısıyla da hayatımdan memnunum :)
Teşekkür :)
yakışıklıyım zenginim popülerim zekiyim hayatim süper neden istemeyeyim ki
teşekkürler
Yasadigim hayati gormus olabilirim belkide kotudur. Olabilir bir gun ayaga kalkip tum gucumle degistirecegimide bilirim. Buna inanmak icin gelmeye deger. Herkes bir seyleri degistirebilir. Yeterki. Buna inansin bundan vazgecmesin.
zorlugu gormeden guclu bir insan olamazsin.
doğmad evvel yine böyle üşengeç olsaydım istemezdim de o zamanlar kesin yaşamaya üşenmezdim
O sıfatı görünce fikrimi değiştirdim. Gelmek istemiyorum
Yaşadığım hayatla ilgisi yok;dünyaya gelmek istemezdim direk.
*Gecen bol olsun.*
İsyana gerek yok. Şükür böyle iyi. Ne insanlar var zorlukla yaşayan. Şükür halime.
Şimdilik b diyorum ama bundanda ilerisini görseydim belki isterdim
İkilemde kalıyorum. Filmin devamını da görelim, 60 yaşında tekrar sorun
aslında zaten görüyormuşuz ve herkes buraya gördüğü bir şey için sırf buraya gelmek istiyormuş. acaba o ne :)
Geleceğimi bilmiyorum ams şu ana kadar yaşadığım hiçbir şeyi yaşamak istemezdim.
İstemezdim. Hayatım acı dolu değil ama hayatın kendisi zor...
ben olmasaydım arkadaşlarım ailem naparsı gelirdim yine bu zindana hhahahah canım kendim
Şimdilik bir şey diyemem filmin sonunu görmem lazim
Gelseydim de bebekken, çocukken ölmek isterdim. Hiç bu dünyada debelenmden cennete giderdim :D. Acı çekmeden, bu zalim dünyayla uğraşmadan.
aciyi tatmadan tatlinin degeri anlasilmaz, genede gelirdim, ama neler olucagini bildigim icin bazi seyleri degisik yapardim
Zaten soruyor Allah. ruhlar aleminde. sende kabul edip kulluk edeceğine dair söz veriyorsun. Dejavu dediğin olay onların aklındaki kalanları
Su ana kadar dusununce gelirdim. Ileride pisman olur muyum bilmem.
Yaşadığımız hayat önceden bilinir, diye bir söylenti var.. Bunları bana yaptıran düşünsün
Önce B diyesim geldi, sonra isyan etmeyeyim dedim ve C dedim.
Allah'ın işine karışmak istemem. 🙊
Herhalimden memnunum elhamdülillah kuzu :-)
Bilemiyorum yaşayacağım şeylere bağlı bu
Gelirim ayol pamukprensesle ödeşmem lazım
mal mıym? ben. asla istemezdim.
herkese ve her şeye rağmen yinede yaşamak güzel
Sonunu bildiğim filmi niye izliim :/
Hayatımdan memnunum, hiç sıkıntı yok çok şükür.
Allah gönderiyor razıyım
İstemem dünya yaşancak bir yer değil
Duyup görüp yaşadıklarım zaten bir neden
Belki değiştirebilirim diye gelmek isterdim.
Hayatimdan memnunum. Isterdim evet
evet yine de dünyaya gelmek isterdim
İçini karalar bağlamış gızzzz :D ne bu haller
Galiba istemezdim bilmiyorum.
İsterdim , hayat güzel yaşamak güzel kız ayool
Dilin kopsun Kız ayool diyeme ya😂
@fatoyilmaz o zaman hep beraber kızz ayolllll
Kız ayol ne ya 😂
Aşk falan yok ortada kız ayool
İlk evresi için hayır ikincisi evresi için evet
Sadece sen bile evet demem için yeterli:)
Zaten bize gösterilmiş
Herseye ragmen hayat güzel
Istemezdim.
Geleceğime bağlı
isterdim.
İsterdim tabi.
Istemezdim.
İstemezdim.
Evet
yaşardım tabi.
Asla net.
gelirdim