Tamam herkesin gunahi sevabı yaptığı kendine ama daracık giyinen sadece basını kapatıp tonlarca makyaj yapan kötü alışkanlıkları olan hata kufur edenler var tesettürün amaci dikkat çekmemek degil mi dun yolda bir kadın gördüm altında tayt üstünde pullu simli bir tişört kafasında örtü sözde tesettürlü sonra açıklara laf ederler.
benim Annemde kapalı kapalilara laf etmem ettirmemde lakin şunada değinirim bak böyle kadınlar ve şu kara çarşaflı Işıd köpeklerini sevmiyorum adam akilli giysin çıksin yani...
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben annene vs laf etmiyorum zaten daracık taytı giyip kilolarca makyaj yapıp elinde alkol sigarayla gezenlerden bahsediyorum.
Bir şey merak ediyorum çarşaf giyenlerle nasil ışit köpeklerini bir tutuyorsun her Çarşaflı ışıtli demek degildir bu algi nerden geldi anlamadim ve aşıri sacma
Kafadaki örtüye ne kadar takmışsınız siz böyle. Sen bunları zannediyorsun ki gerçek müslüman erkek/kadın öyle mi? Yani tesettürü bunlara benzeterek bile karşılaştırman ayıp. Şu karikatür müslümanlara yapılan ayıptır ayıp.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Karikatür gerçek hayatta olanın resme dökülmüş hali böyleleri Yok mu sanıyorsun sen?
En İyi Cevaplar