Ya bazıları üzerini çıkarıp duşa sokarım bilmem ne zırvalamış. Ulan her ay oluyor zaten bu 2 yaşında bebek gibi davranmanız mahsaa yapmacıklık. Ağrısı olsa, morali bozuk olsa ilgilenseniz tamam. Yaptığınız adamlık. Ama sırf ufak bir kaza oldu, kontrolü dışında bir yer kirlendi diye kahvaltılar bilmem neler vıcık vıcık, samimiyet barındırmıyor. bir de utanmasın diye belli etmem falan diyor. Adam gelmiş eşine bebek muamelesi yapıp banyoya kadar götürecek kadın da mamalak gibi bakacak "oy aşkım ne romantiksin. s. s " diycek. Oldu canım? Ben olsam direkt noluyoz hayırdır ne bu ilgi derim. Şahsen uyandığımda görmemiş olmasını temenni eder temizliğini hallederim her türlü. Zaten reglinin ilk günü duş alınmaz. Beylerin aklında bulunsun.
Özel Günler & Hijyen konusunda 497 cevap paylaştı.
Çok doğal bir durum. Çok olağan karşılardım. Onu bir güzel soyarım, lavaboya gider ve yeni bir eşofman takımı giydirirdim. O lavabodayken, çarşafları değiştirirdim. Bir de kahvaltı hazırlardık beraber. Zaten benle olan kişi bunların dert olmadığını bilir.
sıkıntı etmem, hormonsal bir durum, kötüyse evde kalmasını isterim, sıcak su torbası ve majezik hazırlarım, çarşafları ve çamaşırlarınıda makineye atıveririm ne olacak, sevdiğim kadının hiç birşeyinden gocunacak değilim.
hayat müşterek, evlilikte yardımlaşma şart :) beraber bir yola çıktıysak elbetteki iyi günde kötü günde dediysek, bir ömür dediysek yaşlanacağım kişiye kötüykende hizmet etmeliyiz :)
Eşim yok ama olduğunu varsayacağım. En fazla ne yapabilirim ki yani... Eğer uyuyorsa rahatsız etmezdim. Havlu ya da benzer bir şeyi lekenin olduğu yere sererdim zaten uyanınca da işini kendi halleder. Zira konu eşimse böyle bir durumdan utanmamalı.
Kalkarım eşimi de kaldırırım önce çarşafları toplarım makineye atarım sonra eşimi duşa sokarım. O duştayken güzel bir kahvaltı hazırlarım oturur kahvaltımızı ederiz normal bir şekilde
Özel Günler & Hijyen konusunda 2,3b cevap paylaştı.
Başından öper severim hiç sorun değil yavaş yavaş severek üstünü başını herşeyi değiştiririm onu güzelce ılık suyla yıkarım tüm şevkatimi veririm ben ne güne duruyorum bunda utanılacak bişey yok
Başaıma geldi bir kaç kez, normal bir olay, herkesin başına gelebilir, isteyerek olmuyor sonuçta hiç birşey demem, gururnu kırmama için bozuntuya vermem, zaten hassas bir dönem..
@betuly1237 ne utanması hangi milenyumda yaşıyosun sen evlenmişsin resmileşmiş herşey senelerdir tanıyosun yani kalkıpta regli oldu yatağa aktı diye tövbe yarabbim :) hanım değilmi hasta demekki olur temizleriz
En İyi Cevaplar