Çiftler eğer evliliklerinde mutlu olmak istiyorsa ev işlerini birlikte yapmaları gerekiyor. Özellikle erkeklerin ev işlerinde eşlerine yardımcı olması mutluluğun anahtarı demek.

İsterse etmesin:) Ben sadece kendi üstüme düşeni yaparım. Gerisini o halletmezse, kendi pisliği içinde yaşar. Tabii ki yorgun olduğunda vs. her şeyi ben yapabilirim ama işleri benim üstüme yıkmaya çalışıyorsa sadece kendi bulaşıklarımı çamaşırlarımı yıkarım ve ev temizliğinde de her şeyi kendime göre ayarlarım.
*Gecen bol olsun.*
Etsin tabii bir yemeğin bir temizliğin ucundan tutmalı
Anahtar biziz.
Kilit sizsiniz 😃
Haaa ne diyordum,
Ne yardımı ulan.
Benim çok uykum var 😉😃
Kak git 😝😂
Uykum var dedim be zalımın sümüklü gızi 😃
Zalım oyun bozan😝😝
Hiç de bile
Mızmızcılık yapan sensin taam mi 😂
Kak git ^_^^_^😝😝😝
Gidemem didim ya laaa sidikli 😂
Git 😝😝
Zeynep'e mi 😛
Ayşe ye 😝😝😝
Hiç sevmem o zilliyi.
Tıpkı senin gibi sümüklü çünkü 😉😃
Sumugumu ye 😝😝😝😂
Ohaaaa
Manyak garı sövseydin bu kadar etkili olmazdı be 😃😂
Ahahah 😂😂😂😝😝
O değil de sen Anaokulu öğretmeni değil miydin laaa? Hangi ara sıvacı oldun 😃
Yok yahu ne alaka anaokulu
Neydin peki?
Bu sorunun neresi toplum sosyal ilişkiler 😝
Topluma faydali bir varlık misin diye soruyor burada şair anlasana manyak 😂
Değiştirdiler etiketi 😝😝😝
Sağlık olsun bebeeeem 😂
Yavrum 😝😝😝
Oysssss yavrum dedi ya laaaa bana.
Yürüyor musun sen yoksa bana 😂
kosuyorum :D :D
Açtım gollarimi bekliyom bebeeem 😃😂
Aslinda etmek istemem 😼
Ama elim, mahkum 😂😑😑
Dram 😝😝😝😝
Çorbadan olalom biz 😬😑😑
En gerçekçi cevap😝😝😂
O zmn eig 😼😼
Ozaman dans 😂👏👏👏
Renk ☝☝
Tesekkur ederim sözünün eri 😊😊
Rica ederim 😛😊
Cevap
70Cevap
bir hayatı paylaşmak demek evlilik. Yardım etmeli çünkü kirlenen ev ikimizin evi.. herşey eşit herşey ortak olmalı mutluluk için
Aynen öyle
Birlikte aynı evde yaşadığımıza göre tabiki yardım edicem. Ama onun temizlikte uzman olduğu konular olur. Pratik yolları bilir. Birlikte yaparsak hem vaktimiz daha çok kalır en son banyoyu temizleyeceksin 😉😉😉😉
şu an anneme ederim, evlenince de eşime yardım ederim gocunmam ben... problem değil böyle şeyler... erkekliğe sığmaz diyenlerede anca kakaka kikiki diye gülerim 🙂
Herkes birbirine yardim edecek elbette
Bende calisacagim esimde calisacak eve geldigimizde o dinlenecek ben devam? BEN BU CANİ SOKAKTA BULMADİM DELİKANLİ derler adama
Hafta ici hanimin hafta sonu yemekler bana ait. Çamaşır ve bulaşık hariç her seyi yaparim
Güzel
Ağır hanimciyimdir yeterki sevsin aldatmasın dünyayı önüne sererim
Adamlık 👏
Az önce evde boş oturmaktan sıkıldım. Elekteikli süpürge ile her tarafı süpürdüm vileda ile sildim şimsi turşu yapiyoruz annemle
Süper 😛
Elinden iş gelsin ama düzgün yapsın. O yapıp ben arkasından tekrar yapacaksam ettiği yardımın anlamı olmaz. Bu yüzden titiz olsun işini düzgün yapsın.
Çok hoşuma gider yardım etmek :) tabikide seve seve :) kıyamam eşime :) fakat bu senin işin hayat müşterek sende yapmak mecbursun dese ya da ona getirirse kılımı kıpırdatmam umrumda olmaz ter içinde kalsın umrumda olmaz.
Ben zaten su an her isimi kendim yaptigim icin evlenince de yardim eder yaparim :) her turlu temizlik ve yemek yaparim taliplerimi bekliyorum 😃
Evlenince yapmassn bence o kadar yap evlenince daha rahat bı hayat sürmek istersin yapmazsn😂
@Nisanyagmuru2544 bir kac isin ucundan tutarim ya insafsiz vicdansiz degilim :)
İyi vicdanlı insandan zarar gelmez :)
@Nisanyagmuru2544 tesekkurler darisi basina 🤗
Eyvallah:)
Evlenecek kadar özel bir eş seçmişsem, onunla geçireceğim her an özel olacak demektir. Ev işi de buna dahil.
Yardım nedir ya? Aynı evde yaşayan herkesin işi o evdeki tüm işleri yapmaktır zaten. Yapmıyorsa zaten otelde yaşasın
Babamdan hiç yardım görmedik ama annem ev hanımı diye sanırım. Ikimiz de işten geliceğimize göre bir işin ucundan da eşim tutsun isterim heralde
erkek adam etmez lan erkekliğini bilir o kadar lan kız ayool
Tatlış 😝
Tabi ki yardım ederim. Dertlerimiz, acılarımız, mutluluklarımız ortaksa yapacaklarımız da ortak olmalı.
Elimden geldiğince ederim nolcak. Çabuk bitsin işi, daha az yorulsun, bana daha çok zaman ayırsın :)
yardım etmeyi seviyorum :) eğer eşim ev hanımıysa, çok yorgun değilsem bazen yardım ederim :P ama eşim de çalışıyorsa elimden geldiğince yardım ederimm
evlenmeyi düşünmüyorum. Birinin bana emir vermesine katlanamam
Rica eder
Farketmez. Kendi başıma buyruk biriyim
Ederim tabiki erkek dediğin kılıbık değil kalbi ılık olmalı..
gereken yerde yardim etmesi verekir onun disinda ben yaparm
Evlenince eşime ev işlerinde yardım ederim. Bundan utanmamda.
Çalışan eşe yardım edilir toz da alınır bulaşıkda yıkanır bütün işi tek kişiye yıkmak adil olmasa gerek :)
ben tür erkwklerine guveniyorum bu azimle cocukda dogururlar eminim😂
ikimizde çalışıyorsak ederim ettim de, ama yaranamadım,
Hiç öyle erkek adam yapmazmışta felan yok adamlığınıda evinin işinide yapsın incileri dökülmez
Tabi ki yapmak zorunda bence ev işleri kadınlara özel bir şey değil
Evet kesinlikle yardım etmeli. Hayat müşterek sonuçta. Bir erkek eşine her yönden yardım etmeli.
Ben yardım ettiririm zaten çalışacağım için herşeyi tek yapamam
Yardım ederim tabi, o bana bir iki günlük değil bir ömür lazım, yeterki seviyim :)
eşime ev işlerin de gerekli durumlar da tabii ki yardım ederim.
Tamamiyle o yapsın demem ama ben bir şey yaparken oda işin ucundan tutsun isterim
Ben ederim eşim için değil huyum böyle oturamam alışkanlık
sadece elektrik süpürgesi ile süpürüp perde takarım belki masayı kurmasına da yardım ederim yazık işten gelmiş yorgun bebeğim:D
Bir yere kadar yardım etmesini isterim , perde takmak , koltuk çekmek yani sadece fazla güç isteyen işlerde yardım edebilir , diğerntürlü işime karışmasını istemem yemek , bulaşık vs..
Çok istiyosa etsin ama ben zaten yine temizlediği yerleri temizlicem çünkü içime sinmez oyüzden boşuna kendini yormasın😄✋🏻
Erkeğim bana yardim ederse onu geceleri mutlu ederim...
Yorgun olursam çok isim olursa etsin yoksa gerek yok
Temizliğe elimi sürmem perde takmam. Onun dışında her konuda yardım ederim. Yemek hazırlamak sofra hazırlamak toplamak vs.
Yani en fazla kıyafetleri koyarım dolaba veya yatağı toplarım
Ben isterim hatta yemek yapabiliyorsa çokta güzel olur
Ögrenci evinde yaşamış her erkek tutar bir ucundan en kötü balkon yıkasınlar 😂🤣
İkimizde çalışıyorsak ederim. Yoksa etmem. Başka işi mi var m k. Evle ilgilensin
Yok ben kendim yaparım temizliği erkeklere yakışmaz bence 😊😂
:) yakışmasada yardım edilmeli bence , sizler dinlenin hanfendi
Eyvallah
Yardım ederim tabi yetişemedigi yerde ben ev işi yaparken o çay partılerine gidemez 😂😂
ben yaparım her türlü yemek temizlik ütü bulaşık v. s ama kadının karıştırıp karıştırmamak istemesiyle alakalı
Hayat müşterek.
Benim de bir iş hayatım varsa, yardımcı olmasını isterim.
Gece nasıl pompa ortaksa gündüz iş aynen ortak olmalı
Eğer çalışırsam yardımcı olsun, çalışmazsam ben yaparım
Evlenmicem ama birlikte yaşayacağım biri olursa yemek bende olur bulaşık onda. Temizlik ortak
Delikanlı adam ev işi yapmaz olm.
😝😝😝
Abartmamasi şartıyla evet
Kim istemez hayat müşterek 😊
Etsin tabi kocacigim☺️😉
Yardım ederim tabii ki de.
İsterim tabi ki güç gerektiren işleri yapsın
bizi mutlu ederlerse bizde onları mutlu ederiz :D
ben ederimm hatun yorulur tek başınaa a
Edebilirim, tabi her zaman olmaz.
Kas gücü gerektiren her şeyi alırım da toz almam.
Yardım edeceğinin sözünü verdi.
Ederim her zaman olmasada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar