Hong Kong''da kadınların kendisini aldatan kocalarını öldürmeleri yasal sayılıyor. Fakat herhangi bir alet kullanmadan, sadece elleriyle öldürmesi gerekiyor.
Hong Kong''da olduğu gibi ülkemizde de aldatmanın cezası ölüm olmalı mı?
Cezayla kötülüklerin önüne geçemezsin. Anca adam korktuğu için o suçu işlemez ama eğer gerekli şartlar ve ortam oluşursa içinde biriktirdiği bütün kötü hisleri orada kusar. Gerekli ortam oluşunca daha büyük bir kaos ortamı çıkar. Ya da gerekli ortamın oluşmasını da beklemez, şeytani zekasını kullanarak her kötülüğü gizliden yapmaya başlar. Ama eğer bir insanın kalbine Allah korkusu nakşedilirse o zaman hiçbir tehlike olmaz. İnsan Allah'ın onu nereye giderse gitsin gördüğünü bilir ve o zaman işte kötü hisleriyle mücadele etmeye başlar. İradesini kullanıp Allah'ın razı olacağı biri olmaya çalışır.
ben kimseyi aldatmadım. buna rağmen bencilce düşünemem. yaptıklarını kesinlikle tasvip etmiyorum ama ölüm çok ağır bir ceza olur. ayrıca her aldatan kadın ya da erkek öldürülse dünyanın nüfusu yarı yarıya düşer. evliysen boşanırsın, sevgili isen ayrılırsın olur biter.
Tamam gelsin bu ülkeye de teknikleri ben geliştiririm söz gözlerini yuvasından çıkartıp burun deliklerine koymak mesela ya da iki cimcikle şah damarini tikayip girtlayip cigerinden bekmezini akitmak ALDATMAYIN !
En İyi Cevaplar