İnternette gördüm çoğu erkek otobüste hiç bir yere tutunmadan ayakta durarak kızları etkilediğini düşünüyormuş. Doğru mu? Yalan sölemeyin bak 😂😂😂
Onlar eski otobüslerde olurdu... şimdiki otobüslerde tutunarak gitmek bile zor... Şoförler toplu taşıma aracı kullandığının farkında bile değiller... Ani frenler. manevralarda hız kesmemeler vs... Otobüsün teknolojik özelliklerine güveniyorlar ama içindeki insanların emniyet kemeri takmadıklarını gözardı ediyorlar... Oturan biri bile bazen yanındakinin üzerine yaslanmamak için çaba gösteriyor...
Birde öyle mallar vardırki metroda falan farketmez görürsün spordan çıkmış sırt çantası kaslı havalı apaçi kardeşlerimizde vardır oturmazlar kendilerini sergilerler andavallar :D
Birde etrafa bakış atarlar. Biz eridik zannederler. Bilmiyorlar ki kızlar bakarak dalga da geçer 😂
Öyle öyle bu gözler nelerini gördü ya :D son 2 senenin trendi sakal kas oldu zaten bakalım neler göreceğiz daha :D
doğru olabilir. bugün otobusteyken nerede oldugumu sormak icin ayakta arkasi donuk oglana parmak ucumla dokundum cocuk dusuyordu 😂 korktu sanirim aniden ve usulca olunca. hal boyle olunca tutunmadan ayakta duranlari tebrik etmek lazim
Bende çoğu zaman tutunmuyorum ya sıkı olduğundan işte düşmem falan diye düşünüyorum ama harbi diyorum şimdi dicekler kıza bak tutunmadan duruyo falan diye😀😀 yoksa işte ya kapıya yakın oluyorum ya da öyle bişey:D
Cevap
268Cevap
Otobüste değil de duruma göre metroda metrobüste tutmuyorum. Eğer arkama yaslanabileceğim bir konumdaysam. Zaten tutacak da yer olmuyor o durumda, veya çok fazla yer kaplıyorum tutmaya kalktığımda. Otobüste ama ne kadar sevmesemde tutuyorum. Biraz takıntılıyım el yıkama konusunda.
Hayır şöför ani fren yaparsa , rezil olurmuyuz acabayı düşünerek durağa kadar gidiyor böyle , etkilediğini düşünen erkekte demekki başka etkileyecek birşeyi kalmamış ve kendine güveni olmadığı için bu gibi şeylere başvurmuş kişilerdir ki çok saçma birşey , Kadın doğada en harkulade varlık kimi neyle etkileyebiliriz ki :) iyi geçeler
aahhaha :D doğrudur sdfsdxsdx
Bu adama niye bu kadar dislike attnz mk 😁
@Filintaa1819 :D :D
Önemli olan benim like atmam. Attım gitti 😂
Allah razı olsun :D
Ya diyaloğu başlatan benim yorum armut gibi kaldı inada bı el atın.
Ne diyim
@Filintaa1819 sürü psikolojisi bunlarınki 😂
Lan raskoln oğlum bekle lan bı dislike da ben atcam 😁
Unicorn kardeş sen bişey deme Allah için ben deveyi hendekten atlatırım sen var git yoluna
Kardeş ne diyonuz be skdhaid
Raskoln kanka yorumu beğen de boşa gitmesin 😂
@Filintaa1819 yaw kafamı karıştırdın gece gece 😂
Dediklerinzden bir halt anlamadım ama neyse
Neyse ya bende bişey anlamadım burda , bence olaysız dağılalım.
öyle durmaya kasınca kendimi soner sarıkabadayı taklit ediyormuş gibi hissediyorum.
Bilemem bizim dolmuşta pek kimse ayakta gitmez 😀
Ama İstanbul da bir çok kişi ayakta gidiyor ve orda tutunmayan erkekler oluyor.
Bazen birden durmak zorun da kalabiliyor dolmuş yere düşme riski çok yüksek 😊
ya geçen bindim otobüse ama denge falan ful yani. şöfor böyle bir ileri bir geri bir sağ bir sol yapıyor ben böyle sörf yapıyor gibiyim saçları falan görecen uçuşuyor arkada kızların çığlık sesleri :d
Yok öyle triplere girmiyorum.
- şuna bak dingil gibi duruyor ortada
- teyze şu parfümü insan gibi sık , şişeyi boşaltmışsın resmen
- al bir orturan boğa da burada var, kurbanlık tosun gibi oturmuş. leş herif.
onu bize siz söyliceksiniz işte :P etkileniyor musunuz? :D
ben tutunarak etkilemeyi deniyorum genelde, daima sağlama alırım kendimi sallanan düşecek gibi olan kızlar benden destek alır teşekkür ederim falan der :) :D
hiç bir yere tutunmadan camdan fırlarım. otobüs şoförleri öyle bir sürüyor ki. Allah inandırsın tek elimle tuttuğum halde az kala yere yapışıyordum. şoför ani fren yaptı. iki elimle ancak yere yapışmadan duruyorum.
Bunun havası mi oluyor muş çok saçma çünkü bunu yapıp kızların üzerine düşme bahanesi ile rezil olan tokatla kişileride gördük o yüzden bu bir saçmalık
Ne alakası var yani bizim ayakta durmamız sizin duramıyor olmamanız için bir sorunmu? Herşeyi kendiniz için yapılıyormuş gibi anlamanız yok mu sizden önemli seylerde var bu hayatta
Ben genellikle tutunuyorum ama kızların çoğu tutunmadan yolculuk yapıyor ve hep şaşıyorum nasıl dengeyi sağlıyorlar. Özellikle 40 yaşlarındaki ablalar!!
Harbiden hayret lann
bunun adına kur yapmak derler! her canlı gibi kadın ve erkekler karşı tarafa kur yaparken bazen komik duruma düşebilirler... bu bence hayata renk katar :)
:D :D Bir sene önce böyle biri vardı bu siteye soru sormuştu bende onu fırçalamıştım bende :D Giden arabanın tabanında tutunmadan gidiyorum demiştim herhalde :D
düşüpde rezil olsunlar inşallah karakteriyle etkileyeceksin karşındakini gerçi kızlarında neye baktığı neyden etkilendiği belli değil davranışlarıyla söyledikleri birbirini tutmaz
Hayır şakasına bir durum. Belki her erkek bir gün düşünmüştür bunu çocukken falan. Bak şimdi tutunmucam, herkes görecek beni ne kadar dayanıklı, güçlü diyecekler! 😂😂😂
Vallahi da doğru billaha da doğru.. yalan diyen varsa o erkek değildir.. zamanında çok yaptım. Baktım bir faydası yok;aksine zararı var😀😀 ben de sıkıca tutunmaya başladım direğe 😀😀😀
Ahaha 😂😂😂 kimseyi etkileme hissi hissetmiyorum. Ne bu şekilde ne de başka şekilde. Her şeyi istediğim için yapıyorum. Başkaları için davranışlarımı değiştirmeyi hiç düşünmedim umarım düşünmem de 😅
valla bende yapıyorum ama kızları etkilemek için değil. hoşuma gidiyo hele uzun bir yolsa eğer can sıkıntısına birebir çünkü heyecanlı oluyo ha düştüm ha düşecem falan
20 tane kız tavlamisligim var , hani şoför frene basıyor da dengenin kaybedip kıza arkadan sariliyorsun işte o an kızların aradığı aşk ı buluyor 😂😂😂
Aslında araçta kız olsa da olmasa da yaptığım bir şey bu. Yükümü oradan oraya veriyorum, dengemi sağlamaya çalışıyorum falan derken yol hemen bitiyor, farkına varmiyorum. :D
Evet doğrudur. Peki hiç bir yere tutunamayıp elinde telefonla sağa sola yuvarlanan kızlar neyi amaçlıyor peki? Çok etkileniyorum onları görünce :D
Newton'ın 1. Hareket Yasası: Bir cisim duruyorsa durmaya hareket ediyorsa hareket etme eğilimine eylemsizlik denir.
Yani bacım o eylemsizlik er kişi yerden yere vurduğu zaman karizma falan kalmaz.
Toplu tasima da etkilesek ne olcak ki :/
Mantiksiz bir cikarim yapmislar o etkiledigini düsünenler.. :/
çok sacmaymış :) benim nedense yolda giderken kafamda bir iş oldugu için kimseyi etkilemeye calışmam biran önce bitirsemde evime gitsem derim :D
Bir de böyle dram olan tarafı var 😂
Hiç sevgilim olmadı ama otobüste kız etkileme derdine düşecek kadarda düşmedim ama kabul edelim ki metrobüste tutunmayan erkek çekiciliği mevcut
Bir frende düsünce çok acayip deyim yerindeyse hayvan gibi gülerim o zaman mutluluk hormonu salgılanır o da bir etki djdk😂
Şaka maka biz hiç etkilenmiyoruz bu durumdan. 😀 Lakin erkekler, bizim bundan etkilendiğimizi falan düşünüyor herhalde..
Asla oke bırseyy yapmam canım okısıden kıymetlı degıl bır kız benı begenecek dıye zubbe gıbı takılmam oldugum gıbı davranırım
O niyetde olan arkadaşlar var evet böyle havali gozukmek icin kızların gozunde o tarz seyler yapıyorlar ben denemedim hic ama bos yani bence :)
Sürekli araç kullandığımdan Otobüse enson 2011de binmiştim
oyüzden Otobüste nasıl ayakta durulur onu bile unuttum...
ben şu an şok oldum hiç boyle dusunmemistim. Gerci bir yere tutunmadan duran erkeklere de bakmadim yani dikkat etmedim.
bir yere tutunup kol kasımı göstermek daha hoş lan ne alaka bir yere tutunmamak ne ya bir düşersin dahada lezil olursun
Yoo.
Hatta birbirlerini dürterek bak arkadaşım birazdan camdan uçacak iyi izle dediklerini düşünüyorum.
kızı etkileyecem diye cambazlıkmı yapim otobüste hadi ani fren yaptı takla attım alsana rezilliğin son noktası :) girmeyin la bunlara baktın kız kesiyo yanaş gülümsüyorsa mevzuya gir falan filan
Genelde elimde telefon olduğu için tutunmuyorum kızları etkilemek için yapanlarda varmış demek ben utandım yeminle 😂
Ama sorsan camı açamaz.
👏👏👏👏
Genelde otobüse binmiyorum ama bindiğimde tutunmaya gerek kalmıyor o kadar sıkışık ki ayakları yere değmeyip havada olanlar var
Bu arada şu kıza çok benziyorsun akimg3.ask.fm/.../177702.jpg
Hayır. Önce güvenlik. Herzaman 1 yer mutlaka tutarım.
Siz etkileniyirmusunuz?
Etkilensenizde boyle devam ederim. Sonra yere çakılmak var
Ben erkek olsam boyle bir saçma zahmete girmem. Şahsen ben onların çok saçma bir davranış ta bulunduklarını düşünüyorum.
benim normal görünüşüm zaten kizlari etkiliyor boyle bir seye gerek yok ben eğlencesine yapiyorum ama
Ben yanlarından geçerken müziğin sesini açıp, ara gaz vermemden etkilendiklerini düşünüyorum..
Çok saçma bir yerde okudum bunu düşünen erkekler baya fazla çıkmış sözde yuh dedim ya 😄 kızları etkilemek için giremeyecek şekil kalmamış buna kadar düşmüşse artık onlar
Asla öyle düşünmedim. O kadar alçakça bir düşünceye sahip olacağımı hiç sanmıyorum. Hem etkilemek için o kadar çaba sarf etmem gerektiğini de kim söylemiş?
mal mıyım ben. otobüs ani fren yapınca uçar giderim kızları etkilemek için böyle bir mallık yapmam şahsen yapana da beyin yoksunu yokluk çeken mal derim çünkü onlar mal :D Mal :D
Aynısını 24-25 yaşlarında bı abla yapmaya kalktı otobüs birden frenleyince koluma yapıştı düşmemek için 😁
valla ben tamamen hijyenik yaklaşıcam bana leş gibi geliyor o tutunma yerleri
Genelde Otobüse binmiyorum bindiğim zamanda kimseye o kadar dikkat etmiyorum..
Ne kadar çok görüş almış bu kadar kullanıcı mı varmış😂
Tutunmayan erkekler bana etkileyici degilde tutmadıklari zaman dustukleri zaman harbi gülme tutuyor
Ben öyle duruyorum ama sıçmık kızları etkilemek için değil. ' telefonla mesaj yazdığım için.
Hiç boyle bir sey dusunmedim etkileniyormusunuz acaba :)
Lisede vardı öyle düşünen ama sözde belli etmeyen krocanlar.
Hyr tabi ki. Erkekler böyle yapınca şoför bir fren yapsa sa bu sazan bir uçsa diom bazen. Nitekim de uçan oldu
Hic boyle duran bir erkek ilgimi çekmedi hahaha saçma
voov hiç tutunmadan kendi ayakları üzerinde durabilen bir erkek
hemen evlenmeliyim
otobüste nasıl hava atılabilir ya :D psikolojiik bunlar
hayir o vucut yapanlarda gorulen bir durum hani kasli ya vucudu gosterecek akli sira etkileme ayarı😊😉
doğru ben genelde kendimi diğer erkeklerden ayırarak parmaklarımın ucunda dururum. etkileme seviyemi yükselttiğimi düşünürüm mesela dkjfjdnc
"Ve otobüs ani bir fren yapar... " Bunun sonrasında olacaklar, beni etkiler işte. 😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar