Detaya gerek yok. Soruyu da detayı da sığdırdım zaten soru başlığına!
Cevapları alalım.
Cevapları alalım.
Gerçek. Dürüst olmak gerekirse erkek olarak bir kadın tarafından tacizr uğradım. Günde 2 bazen 3 defa öğleden sonraları Mecidiyeköy Beylikdüzü metrobüs yolculuğu yapıyorum. Eskiden bu görevi özel ıslak imza gerektiren evrakları motorumla yapardım. Motorla kaza geçirdim. Şükür bir ley olmadı ama ölümden döndüm. Sonrası motor artık kullanmıyorum. Şirket zaten kazadan sonra izin vermiyor. Metrobüs yolculuğu yaparken, bir kadın gözüme çarptı nedeni sürekli bana bakmasıydı. Metrobüs yolcu dolu olduğu halde aramızda 5,6 insan var iken ısrarla izin alarak itiş kakış yanıma kadar geldi. Önce yan kısmını dayamaya başladı ben biraz uzaklaşmak için en fazla bir afım atabildim. Kadın 2 adım geldi ve bu sefer tamamen önümde ve geriye doğru baskı uygulamaya başladı. İlk önce tedirgin oldum. Genellikle kumaş pantolon giyorum ister istemez etkilendim ne yalan söylim. Ve ciddi anlamda kumaş pantolon dışa fazlasıyla belirgin yaptığı aşikar. Bu durum beni çok korkuttu acaba ben yanlış anlıyor olabilirmiyim. Kumaş pantolon dan hakim olamadığım sertlik yanlış anlıyorsam geri dönüşü ve söz dinletilmesi güç bir durum. Ya büyük bir tepkiye neden olursa ve büyük rezillik. Yanlış anlamamışım. Kadın baskıyı arttırmaya başladı ve bir anda elini hissettim. Hiç çekimçnmedi etrafa elini kamufle ederek pantolon üzerinden dokunmaya sonra fermuar büyük bir cesaretle indirerek elini içeriye attı. Benim hem heyecandan hem biri görecek korkusunda anlatılmaz bir duygu dizlerimi titretiyordu. 6ndurak sonra insanlar daha fazla dolmaya başladı yanımdakiler bir iki adım gidince bende mecburen adım atmak zorunda kaldım. Kadın ile aramıza 3 kişi girdi. Büyük çaba gösterdi ama gelebilmesi imkansız oldu ben bir durak sonra 5,6 adım daha zoraki gittim. Gözümden bir an kaybettim üç beş durak sonra biraz rahatladı metrobüs ama karın yoktu. Dürüst olmak isterim. O gündür bu gündür hep bir beklenti içindeyim. Yanlış anlaşılmasın asla talep olmadıkça kimseye bu anlamda yanaşamam yanaşmamda
valla geçen burada bı kız gizliden yazdı elini bilerek adamın alete değdirip duruyormuş adama acıdım l*n :))
Cevap
0Cevap
Evet hatta bazı kızlar fortaklık bile yapıyor. Bu öyle bir illet yani.
Fotculuk ne demek? Otobuse binmiyorum bilemiycem
Sen otobüse binme zaten. Toplu taşıma olarak zeplini kullan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?