Herkese iyi bayramlar 🙏 Biliyorsunuz dinimizde 3 günden fazla küs kalmak helal değil. Bayramda küslerin barışması için vesiledir. -Peki siz küs olduklarınızla bayram vesilesiyle barışır mısınız? Ben bin bayram da geçse asla hakkımı helal etmeyeceğim kişilerle barışmam. Yoksa siz de benim gibi #bensanaküstüm diyenlerden misiniz? 😄
Aslında barışmam. Geçen sene de barışmadığım biri oldu. Bu sene üstüne birkaç kişi daha eklendi. Ama barışmak değil de, bir mesajla bayramını kutlamayı düşündüğüm biri oldu bugün. Sonradan vazgeçtim gerçi. Sırf bu yüzden, Allah rızası için bayramını kutlayasım var ama değmez değil mi be kanka, sen ne dersin? Kutlasam mı? :/
Sadece bayram mesajı atacağım ve sonrasında dönüş yapacağı mesaj zerre umrumda değil. Cevap vermeyeceğim bir daha. O mesaj son olacak. Yine de atmayayım mı?
ya ben kimseyle küsmem anlaşamıyorsak konuşmam iletişimi keserim he arar bayramda bayramını kutlamamazlık yapmam yinemi sensin filan demem ararım belki onun arkadaşlarından daha cok onunla ilgilenirim
Nasıl küstüğüme bağlı. Değersiz bir şeyse zaten ben anında barışırım ve sorun etmem. Küsüyorsam genelde karşı tarafın beni sevmemesindendir. Güle güle o halde daha
En İyi Cevaplar