Abimler olsa annemle aylarca görüşmezdi eşlerine çok değer veriyor bizim erkeklerimiz tek laf ettirmiyorlar bile bana edin ona etmeyin diyorlar ve kesinlikle bir erkekte emanetini iyi gözetmeli sonuçta o kadında kimsenin nazını, öfkesini, hır gürünü çekmek için evlenmedi. Kaynanam bunu bana yapsa susardım yine umursamaz davranırdım annemden alışkınım bu yersiz davranışlara.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu kişi benim annem yapmaz ya da yapmışsa vardır bir bildiği falan demiş. Mübarek çoğunuzun annesi melekmiş (!). 😛
E o zaman sorarım size bu cadı sinsi kaynanalar nerden ürüyor?103 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söyledin valla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürlerr
Soran+1 yılrica ederim
+1 yılSebebine göre tepkim değişir. Ama böyle bir tepki karşısında "Anne farkındaysan o benim eşim, bir sorun varsa bunu bana söylemen daha iyi olur." der. Müsade isteyip eşimi alır evime giderim. Sonra dönüp annemle konuyu enine boyuna konuşurum, eve gidip eşime yanlış bir hareket yapmadığı için teşekkür ederim ve oturup onunla da herşeyi konuşurum aralarını bulurum. 😂
140 Yorumla
bağırmayın uliaa diye cam çerçeve indirirdim. rezil olduk bari tam olalım dimi ama
233 Yorumla
Soran+1 yıl😃😃😃
- +1 yıl
bu yoruma kahkaha attım 😂
- +1 yıl
Ahajhshshs en iyi yorum 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
+1 yılEşime göz ve el hareketleriyle sakin ol derim üzülmesini ya da en azından benim takmadığımı bilmesini isterim.. Sonra Annemi boş bir anda yakaladığımda bağırma nedenine göre azarı atarım eyer Annem haklıysa yinede azarımı yer çünkü benim babam bir kerene bile anneme aile yemeğinde bağırmadı hem benim evimde eşime bağırcak en son kişilerdendir annem eyer ben eşimin bir ofsaytını görürsem "mutfakta" uyarırım Anneme kalmaz...
62 Yorumla
Soran+1 yılsevdim görüşünü 🖒
- +1 yıl
Helal olsun!!! Iste boyle mert saglam adam gobi adamlar da var. Tebrikler.
Ne annem eşime nede eşim anneme bağıramaz. Bu konuda onları sert bir şekilde baştan uyarırım. Böyle bir şey yaparsa ikisinden birisi bende onu bozarım orada. Eyvallah annemdir ama oda eşim onunda canı kanı var robot değil. İkisinide kesinlikle birbirine kırdırmam.
130 Yorumla
+1 yıl"Bak böyle sorular sormayın çünkü görüşü yazan kişi öyle yapardım böyle yapardım falan derse ilerde illa karşısına çıkıyor sonra öyle dediği gibi yapamıyor falan kısaca asla yapmam dediğin ne varsa allah ilerde çıkartıyor karşına böyle sorular tehlikeli o yüzden en önemlisi böyle şeylere HATA KONUŞMAYAYIM diyip cevap vermemek en iyisi"
110 Yorumla
+1 yılHa eşime bağirmiş ha bana. önce eşimin kulagina fısıldarim " o bana bağiriyor aslinda" diye.. sonra anneme dönüp "Anne bana neden bağiriyorsun herkesin içinde, üvey evlat mıyım ben" diye sorarim.
Annemi kırmadan yaptigi yanlişi farkettirip, eşimin de rencide olmamasini saglarim.
Siyaset önemli :/51 Yorumla- +1 yıl
Yorumun güzel ve alttan aldın böyle bir durum olmuş gibi gözümün önünde canlandı , doğrusu bu yoksa ikiside kırılır oda iyi değil
+1 yılKulağına ''Anne ne yapıyorsun milletin içinde? Bir konu varsa sonra yalnız kalınca hâlledin.'' derdim...
Tabii rezil olduk o ayrı, ah ah. Eşim de alınacak bu duruma, niye böyle şeylere sokuyorsunuz beni. :/100 YorumlaAnnemi herkezin içinde ikâz ederim... kendi annem babam ve onun annesi babası dahil ona kimse bağıramaz... yanlış bir hareketi varsa çekersin kenara efendice uyarırsın... hayatımın anlamının kalbini kıranın, kalbini kırarım gocunmam...
130 YorumlaSebebi her ne olursa olsun toplum içinde o şekilde tepki vermesi hoş değil söylenecek bişey varsa uygun bir yere çekip söylenebilir o anda benim yanımda bu şekilde tepki vermesinede izin vermem münasip bir dille tekrarlamamasını söylerim
155 YorumlaAnnemi çeker adam alıllı sertce konuşurum kimse hatunumu küçük düşüremez üstelik annesine çok bağlı birç oöarak yaparım bunu haa..! Benim kadınım zaten anneme sesini yükseltemez o ayrı keza eşimide kimseye yem edemem yani onun gururu var neticede toplumdayız
50 YorumlaAnnem bağırmaz ama bağırdı diyelim saygısızlık edemem ne olursa olsun annem bir tarafta da hayat arkadaşım var tabi annemi kenara çeker sorardım niye bağırdın diye sonrada eşimle konuşup durumu anlatıp sorunu çözmeye çalışırdım ya da yemek bittikten sonra ikisinide karşıma oturtur konuşurum sorun neyse halletmeye çalışırım kırmadan üzmeden.
33 Yorumla- +1 yıl
ne varmış zihniyetinde şeytan? annesine bağırsın mı o da
- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılannem asla böyle bişey yapmaz ama oldu da yaptı bende sert çıkıp ; anne napıyosun sen , karşında çocuk mu var derim
dip not ; ben ana kuzusu dediklerindenim :D annemi çok seviyorum ve hatta anneme aşığım ama ne annemi eşime , nede eşimi anneme ezdirmem ki böyle bişeye de gerek kalmaz çünkü benim annem harbi den melek :D :D30 Yorumla Aile & Toplum konusunda 605 cevap paylaştı. haklı haksız olması değiştirmez tepkimi gösteririm yaptığının yanlış olduğunu buna tahammülüm olmadığını söylerim
130 Yorumla
+1 yılNe oluyor diye bir sorarım bir sorun varsa bana söylemesini eşime o şekilde davranmayacagini söyler özür dilemesini isterim esiminde totosunun kalkmaması için ona da göz dagi veririm
38 Yorumla- +1 yıl
yapacak birsey yok kimse annem de olsa esimi rezil edemez eşim de annemi
Soran+1 yıladam haklı
- +1 yıl
benim kadınıma kimse birsey diyemez annem dahi olsa
- +1 yıl
dileyecek ya da dileyecek başka seçeneği yok
Soran+1 yılsakin gençler
O an kalabalığın içinde birşey demezdim. Önce el göz hareketleri ile sus derim sonra gider konuşurum "ne oldu anne niye bağırdın adama şimdi sen?" Varsa sağlam bir gerekçesi bağırmakta haklı olabilir ama toplumun içinde bağırmak olmaz.. varsa bir sorun, kendi aramızda çözeriz. Onun dışında annem bağırmayi geç karınca bile incitmez sakin ve iyi huylu bir kadın. ..
10 YorumlaMisafirlerin rahatsız olmaması için ortamı yumuşatır başja bir konu açarım eşime sakin olmasını ve misafirler gidene kadar konuyla ilgili konuşmamasını söylerim misafirler gidince önce annemle sonra kocamla konuşurum. Allahtan annem ulu orta bağıracak bir kadın değil hanımefendiliğini kimse için bozmaz yinede büyük konuşmayayım😂
10 Yorumlane bağırıyosun anne? olabilir insanlık hali derim ezdirmem eşimi. de annem öyle bişey yapacak biri değil zaten :)
150 Yorumla
+1 yılAnnem de olsa sevdiğim kadına yanlış yapılmasına izin vermem.
120 YorumlaHadi oldu diyelim. Annem boşa bağırmamıştır, sakinleştirip 2 tarafıda dinler, yanlışları yüze vurur gerekeni yapardım. Zeki bir insan olarak gördüğüm annem, bunu yapmışsa, gelin ne yaptı kimbilir 😂😅😇😱 şaka bir yana tarafsız yaklaşabilmeli insan olaylara. Bu annem bu eşim demeden. Haklıyı haksızı ayırtedebilmeli...
20 Yorumla
+1 yılBağırma aniden olmaz. Öncelikle o bağırmayı tetikleyecek bir diyalog olması gerekir. Zaten gergin bir diyalog cereyan etmişse araya girip tansiyonu düşürerek bu diyaloğu sonlandırırım. Yemekten sonra da bu konuyu detaylı şekilde konuşuruz.
30 Yorumlakarım haksız olsa bile her kesin içinde izn vermem. üstelik kocası var eğer suçu varsa hesabını da kocasına vermelidir
140 Yorumla
+1 yılValla yemegimi yerim. Onlar kendi aralarında çozsun. Emin ol ki o savaşa girdigin zaman eninde sonunda sen zararlı çıkarsın. Hiç ugrasamam valla. Herkese afiyet olsun.
50 YorumlaBağırma sebebi nedir? Eşiniz ve sizin için gerçekten çok üzüldüm çünkü bu sizin aranızda da problem olabilir.
13 Yorumla
Soran+1 yılben kendim için sormadım soruyu
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSebepsiz yere bağırdıysa karşılığını misafirler gittikten sonra veririm zira zaten bir saygısızlık yapılmış, başka bir saygısızlığı daha misafirlere malzeme etmek niyetinde değilim.
50 Yorumla
+1 yılValla kızardım gerçekten koskoca adam sonuçta ama bunun karşılığında anneme laf söylemesini istemezdim. Eğer laf söylemediyse ve bir hatası olmadığı halde annem bağırdıysa oradan gitmek isterse giderdim. Anneme de bu yaptığının yanlış olduğunu insan içinde dikkatli davranmasını söylerdim. Ben annemden bu tarz dengesizlikler bekleyebilirim. Annem bazen ani sinir çıkışları dengesizlikler yapabiliyor. Bu tarz bir durumda babam araya girer zaten.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılannem yanımda böyle davranamaz ters biri olduğumu çok iyi bilir
150 Yorumla öncelikle bu olayın bir geçmişi var değil mi onları duymamız lazım değil mi?
23 Yorumla
Soran+1 yılben eksilemedim
Orta mi yatıştırır ikisini ayrı bir odaya alırım sorun neyse haledirim ama ne olursa olsun kimse kimseyi ortam arasında rencide edemez edersede karşıdaki ne kadar gaksizsa benim gözünde oburu daha çok haksız dir
60 YorumlaO kişi eğer eşim olmuşsa zaten kendimden çok onu severim kimseye tek söz ettirmem bu annem de olsa. Milletin icinde annemi rezil ediyorsa bende anneme karşılık vererek bağırdıgi için utanmasini sağlarım. Konuyu bir şekilde yumuşatırım kimse yokken annemi kenera çekip birdaha böyle birşey olduğu takdirde aynı ortamda bulunmayacagımi söylerim. Bu arada ne olduğunu anneme değil eşime sorarım böylece eşimin güvenini kaybetmemis olurum ve eşimi bir şekilde mutlu etmeye odaklanirim
30 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir soru böyle ya, beynime lehim makinesi soktun resmen. Böyle bir şey olsaydı heralde bu durumu düzeltmeye çalışırdım. Aralarındaki kavgayı, kargaşayı vs. ortadan kaldırmaya çalışırdım.
20 Yorumlaannem asla öyle yapmaz yapsa da kesin temelinde bişey vardır. Annecim gel konuşalım derim. derdini dinler ona göre orta yol bulurum. Eşimide güzelce ikna ederim. durumu çözerim.
20 YorumlaBağırmaz nerede ne konuşacağını , nasıl davranacağını bilen bir aileye sahibim... Eğer gerçekten bokunu cıkartacak bir hata yaparsan baş başa kaldığımızda tepkimi gösteririm fazlasıyla
20 YorumlaNe olursa olsun insanların sesini yükseltmesinden haz etmiyorum.
50 Yorumla
+1 yılEşimden alttan almasını beklerim açıkçası. Ki arkasında durabileyim.
"Annecim, biraz sakin ol istersen bişey yapmadı ki " diye belirtirim duruma göre.20 Yorumla
+1 yılİkisini birbirinin yanından uzaklaştırırım. Annemi ayrı bir odaya alırım. Eşimi sakinleştiririm. Annemi uygun bir dille kendi evine götürürüm. Yemek o an biter.
10 YorumlaGaliba annemle şunu yaparım..
-ANNE MUTFAK
Mutfağa gideriz ve
-SEN ARTIK ANAM OLAMAZSIN!!
Derim.
Şaka şaka.. masada anneme birkaç kaş göz yapar sakin olmasını söylerim napim.. ana bu sever de söver de😂😂20 Yorumla
+1 yılAma ne için bağırdı? Ortada bir saygısızlık varsa annemden önce ben bağırırım ama yok annemin tutarsızlığıysa tabi ki anne der bir bakış atarım sonrası gelir zaten 🤔
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı. Annem daha bana bile bugüne kadar bağırmamıştır o karakterde bir insan değildir. Diyelimki bir saygısızlığını gördü elbette uyarır ama bağıramaz anneme bu hakkı vermem eşimide uyarırım
10 Yorumlaşişşt anne noluyo ya milletin içinde derdimm çekerdim kenara konuşurdum ama belki suç eşimdede olabilir millet dağıldıktan sonra detaylıca konuşurdum :D
10 Yorumla
+1 yılToplum içinde yapılmayacak bişey o yüzden kim yaparsa Ve kime yapılırsa kabuk etmem
40 Yorumla
+1 yılSaygısızlığın büyüğü küçüğü olmaz. Gereken cevabı alır
40 Yorumla
+1 yılDurduk yere herşey güzel giderken...
Bir sebep olmaksizin bağrirsa tabiki tuhaf kacar.
N"olcak tepki gösteridim.20 Yorumla
+1 yılAnneme, "anne sen biraz benimle içeri gelsene"! Derdim. Ve mutfakta ona, ne yapmaya çalıştığını? Herşeyi mahvettiğini söylerdim.
20 Yorumla
+1 yılanne derim sakin bir şekilde filmlerde o ses tonu işe yarıyor
30 YorumlaŞurda Yemek yiyoruz Annee!! derim o şeytani bakışımı anlar susar zaten.
ertesi gün sorunu anlamaya calısırdm.20 Yorumla
+1 yılKızını seven damadıyla, oğlunu seven geliniyle iyi geçinir. O eşe değil evlada yapılmış hakarettir
33 Yorumla- +1 yıl
😊 yokki
+1 yılikisinide sustururum aralarındaki tatsızlığı burda insanların içinde değil baş başayken halletmelerini söylerim
10 Yorumla
+1 yılOlayı toparlamaya çalışırım ayağı burkuldu derim müsadenizle diyip dışarı kadar çıkar olayın aslını öğrenirim.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılailem dengesiz degildir durup dururken hicbiri bagirmaz. once ne oldugunu ogrenirdim. arayi yumusatmaya calisirdim
10 Yorumla hic ses cikarmam, anneme bakislar atarim
sonra da esime sitemlenirim zira annemi bagiracak raddeye getirdiyse bir halt yemistir.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnne sakin ol niye bağırıyorsun? Diye tepki gösteririm netice de o adam da artık benim ailem olmuş eğer o tepki gösterirse iş büyür zaten ama ben tepki gösterirsem kızıyım canıyım bir şey demez bir şey olsa bile iki güne unutulur
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılNeden bağırdığına göre değişir. Belki haklı. Zaten takıntılı ve sorun çıkaran bir annem olsa orta yolunu bulana kadar ayrı yaşarız.
10 Yorumla
+1 yılolayı yatıştırmaya çalışırım. daha sonra uygun bir dille annemi uyarırım herkesin içinde bunu yapmaması yönünde.
10 Yorumla
+1 yılO sıra hiç birşey demem espiriye bağlarım yalandan gülerim.
Lakin ertesi gün neden böyle yaptığını sorarım.10 YorumlaBağırmaz ama misal öyle bişey olursa uygun dille ortam icerisinde veya ortam olması farketmez bağırarak bir üslubu tercih etmemesini söylerim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Annem bir şeye kızsa da herkesin içinde bağıracak bir insan değil... Konuyu değiştiririm böyle birşey olursa.
10 YorumlaSebebine bir bakarım ama hiçbir sebep öyle davranmasını gerektirmez ki annem de yapmaz ama yaparsa eşimden sakin olmasını ister misafirler gidince annemi uyarır gerektiği şekilde eşimden onun adına özür dilerim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ortamda sakinlestirirdim ikisinide.. baktim olmuyor.. Eşimi alip giderdim..
Daha sonra neden bagirdigini ogrenirdim.. Kim hataliysa ona gore ikisinide yuzlestirip soylerdim...20 Yorumla
+1 yılKarışmam. Ertesi günü önce eşimle konuşur alttan almasını soylerim, sonra annemle konuşurum bir daha bağırmamasını söylerim
46 Yorumla- +1 yıl
Kim eksiledi la beni?
- +1 yıl
sen bnmkıne bak rekor kırdım 30 eksi yemısım
- +1 yıl
@UğurDediğinAnda kizlar saniyo ki onlar icin annelerimizden vazgececez.
Neyin havası bu? - +1 yıl
Ergen kafası işte. Salla gitsin 😂
- +1 yıl
sorma ya. 23 yasımdan berı kızların kullanılıp atılması gereken varlıklar olduğunun farkına vardım. hatta karıma bıle acımam
- +1 yıl
@UğurDediğinAnda karına değil de sevgili edindiysen hata var. Dinimiz merhametli olun diyor
O yemekte yanlış anladın herhalde annecim falan der bir şekilde sustururum sonrasında hesap sorarım
10 YorumlaBağıramaz annemi bir kenara çeker derdini sorarım eşimden de annem adına özür dilerim ne olursa olsun ses yükselmemeli
30 YorumlaAnneme bakardım ve sonra annemle konuşurdum. Ki zaten öyle bir patavatsızlık yapmaz annem.
20 Yorumla- Devamını Gör (180)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat