En sinir olduğum şeydir. Oturursun herkes alır telefonunu eline fıt fıt bir şeler.. Ya da bir resim çekilir, altına da eskimeyen arkadaşlıklar yazılır ve sonra herkes gelecek likeları bekler. Siz napıyorsunuz böyle durumlarda?
Uzun bir aradan sonra buluştuğunuz arkadaşlarınız sürekli telefonuyla oynasa tepkiniz ne olur?
arkadaş ile görüştüğümüzde eğer sürekli telefonu ile ilgilenirse "arkadaş bugün konuşalım birşeyler hakkında sohbet edelim diye görüşüyoruz sen telefondan kafanı kaldırmıyorsun keşke telefondan görüşseydik buraya kadar yorulmasaydın " diye tepkimi gösteririm eskiden beri sürekli rutin olarak görüştüğümüz bir arkadaş grubumuz var standart belirlediğimiz bir nargile kafesi var 90 lar dekoru ve müziğine sahip sakin bir mekan o arkadaşlarla o kafede görüştüğümüz zaman aramızda anlaştığımız şekilde herkes telefonunu masaya koyar acil bir çağrı ya da konu ollmadığında kimse telefonu eline almaz sevgililere bile "belli bir süre müsait değilim cevap veremicem" diye mesaj atılır saatlerce sohbet eder santranç oynarız sonra çıkar gideriz.
ya hiç sevmem bende bakarım 15 dk full telefona baktı neyse kalkalım derim oda der daha yeni geldik geldikde biz boşuna gelmişiz derim :D ve genelde buluşmaya hiç cagırmam o da cagırsa giderim ama baktım cagırdıgındada aynı şeyi yapıyor bir daha gitmem genelde o yüzden sorarlar niye gelmiyorsun diye bende diyorum siz telefonunuza bakıcaksanız internetden yazarım zaten diye :D
Öncelikle uyarırım. Zaten eğer beni az da olsa önemseyen biriyse bu uyarıyı dikkate alır ve telefonu bırakır. Eğer bırakmıyorsa da az bir süre geçtikten sonra kalkar giderim oradan.
Uzun bir araya gerek yok ki. Ben konuşurken telefonla uğraşan arkadaşlarımın kafasına yolun ortasında çanta vuracak kadar sinirleniyorum. Ama kamu spotu, bunu denemeyin. 1 saat trip çekiyoruz yoksa
Vallah bende gıcık olurum. Bende arkadaşımla buluştuğum zaman elinden telefonu alırım 😂😂 Sonuçta telefonu arkadaşın olmadığı vakit istediğin gibi kullan, ama arkadaşlarla buluştuğunda mühim olan sohbet ve birlikte bir şeyler yapmak 😁
like ına küfür edip geçiyorum ne yapacağım benim işim telde alo alo birde cep bankacılğı o kadar cepte net bakancılığı olmasa akıllı telefon bile kullanmam o derece tiksiniyorum aletten prof foto makinası aldım sırf bu yüzden...
Çok sosyal medya ve fotoğraf yüklemeyi seven birisi değilim ne yazık ki yeni nesil anı yaşamaktan daha çok o anın fotoğrafının çekilmesine daha çok önem veriyor. Sorunun cevabına gelince kibar bir dille söylerim yerine getirmezse eğer kalkarım.
Uzun zamandir bulusmadigim bir insanla bulussam oyle bisey olmaz genelde cnku konuscak cok sey olur. Ama her gun buluştuğumuz insanlarla bulusunca sahsen bende telefonla oynuyom konuscak bisey olmuyo her gun konusyoz zaten.
ben bakttım devam ediyor sessiz kalırım iyice sessizleşir farkına varmasını sağlarım hayırdır birader hiç konuşmuyoıorsun flnn sonra yapıştırırım suratına..
Arkadaş benimle konuşmaya mı geldin telefonla oynamayı derdim. hayır konuştuğu kız arkadaşı bile olsa söyler bir arkadaşla buluştuk ben sana geri dönerim der
Ben öyle bir durumda "Telefonla uğraşmak için değil sohbet edip eğlenmek için topladık" diyorum ve herkesin telefonunu alıp yan tarafa bir yere koyuyorum çok işe yarıyor
Hmm benimde zaten işim vardı öyle bir geçerken uğrayayım dedim.. Hoş muhabbetinize doyum olmuyor ama ben kaçar artık der suratıma kocaman bir gülücük yerleştirip kalkar giderim :)
Hoşuma gitmez. Oldukça rahatsız olurum.. Hangi noktada buna bir tepkim olur, bunu kestiremiyorum ama zaman geçmesine rağmen durum devam ediyorsa, olurdu sanırım.
Uzun süre görüşmeyen insanın konuşacak birşeyleri olması gerek diye düşünüyorum. Zaten o kadar süre hiç görüşmeyip sonrasında konuşacak bir şeyiniz yoksa, görüşmeme devam edin
kalkar giderim heralde ama tepkili bir sekilde degil tabi ki. isim var der giderim. saygisizlik cunku yaptiklari madem bulusmusuz telefonla oynasinlar diye degil.
Haddinden fazla sinir bozucu şey geçmişi yad etmek varken yüzlerimize bile bakmadan 2-3 saat doluyor ve herkes dağılıyor. Güya eski dostluk. Öyle durumda telefonla oynamaya mı geldin 2 konuşalım derim olmuyorsa kızarım 😡
Ben gecen gun ilkokul arkadasimla bulustum😀kafeye oturduk kiz aldi telefonu oyun oynuyo😆baktim kaldirmio aldm telefonu kendi cantama kattim kalkana kadar da vermedim
En İyi Cevaplar