Eleştirilerden bıkan Canan Karatay'ın "Ne b*k yerseniz yiyin" demesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

İnsanların beslenme alışkanlıkları hakkındaki uyarılarıyla gündeme gelen Canan Karatay, görüşleriyle ilgili olarak farklı kesimlerden gelen eleştiriler üzerine sert bir açıklama yaptı.

“Onu Yemeyin, Bunu Yemeyin Demekten Sıkıldım, Artık Soranlara Ne B*k Yerseniz Yiyin Diyorum”

Görüşlerine başvurduğumuz Prof. Dr. Canan Karatay “Vallahi kaç yıldır aynı şeyi anlatmaktan dilimde tüy bitti. Şekerin zararını anlatmak için köy demeden, kasaba demeden dolaştım ancak bakıyorum gittiğim yerde adamın biri hâlâ çıkıp “Peki esmer şeker yesek olur mu?” diye soruyor. Yahu ben sana esmer, sarışın diyor muyum, adam gibi dinlesene önce sen beni. Ben şeker yemeyeceksin diyorum, şeker. İnanın onu yemeyin, bunu yemeyin demekten de sıkıldım artık. Soranlara ne b*k yerseniz yiyin diyorum. Geçen gün bir üniversitede, konserve gıdalardan uzak durun dedikten sonra bir hanım kızımız söz istedi: “Ton balığı konservesi de mi yemeyelim?” diye soruyor. Canınız ne istiyorsa onu yiyin deyip çıktım. Ben de insanım yahu, benim de sinirlerim var. Konserve yemeyin diyorsam, bana ‘Patlıcan konservesi de mi?’ diye sormayın lütfen.” dedi. Kaynak
Bu da yaptığı açıklama sonrası yapılan capslerden birkaçı;
Eleştirilerden bıkan Canan Karatay'ın "Ne b*k yerseniz yiyin" demesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
+1 yıl
Kadın haklı bence dava açmayan dernek kalmadı çok üstüne gidiyorlar 😂
Güncellemeler
+1 yıl
@sonmuhterem otuz yaşınıza gelmişsiniz bir kadınla nasıl konuşmanız gerektiğini öğrenememişsiniz bir de çocuk gibi lafı söyleyip engelliyorsunuz nickiniz kendinize hiç uymuyor, saygısızsınız.