Aile & Toplum Deve güreşi oynamayı seviyor musunuz? SevdaaKeskin Takip Et Xper 2 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Deve güreşi oynamayı seviyor musunuz? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Deve güreşi oynamayı seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bimdekikincikapıı Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl biz yaptık geçen bayada yendik 😂😂 kuma sabitlendim bildiğin 😂 0 0 Yorumla
MyStery07 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Altta olurum ben, hep de kazanıyoruz rakiplerimi beklerim. 😂 0 8 Yorumla SevdaaKeskin +1 yıl Uzun boylu kaslılar altta olmalı zaten Yorumla MyStery07 +1 yıl Hah dimi 😂 Yorumla SevdaaKeskin +1 yıl Taşıması gerekiyor deve çünkü.. Üstte olan binici de çevik olmalı :)) Yorumla MyStery07 +1 yıl Üstteki daha önemli ama bence 😂 Yorumla SevdaaKeskin +1 yıl Fotoğraftaki adamı omzuna alabilir misin mesela bizim okulda Deve Alper diye bir çocuk bardı boyu 197cm o Ersin diye bir çocuğı ki çocuk 160 kilo omzuna almıştı 😀😀 Yorumla MyStery07 +1 yıl Alamam onu ya benim belde sorun var 😂 Yorumla SevdaaKeskin +1 yıl Ne problemi bı yaşta Yorumla MyStery07 +1 yıl Birkaç yıl önce kurban bayramıydı, kurbanı ağaca asarken aşırı yüklemeden dolayı bel sıkıntı yaşadı zorlamaya da gelmiyo 😂 Yorumla
En İyi Cevaplar