Fazla tutuk bir insanim..Lutfen yardim!

Ben cok fazla tutuk bir insanim, biraz ozguvensiz, biraz cekingen, cok soguk ve mesafeli gorunuyorum.. Ses tonum da biraz agir, napicam bilmiyorum,.. Bir kiz icin fazla agirim, insanlarda hos bir izlenim birakmadigimi dusunuyorum.. Ozellikle yeni tanidigim insanlara karsi mesafeliyim, ve pek konusamam, samimi davranamiyorum.. Erkeklere karsi zaten fazla mesafeliyim, hic guvenmiyorum..

Yas olmus 22, ben hala boyleyim, yani bende normal insanlar gibi konuskan, dusunmeden hareket etmek istiyorum.. Kardesim mesela herkesle cok samimi bir sekilde konusabiliyor, ben cok tutuk kaliyorum, insanlar hep bana sert gorunusumden bahsediyor, benden cekiniyorlarmis, esas ben cekiniyorum..

Sosyal anlamda kendimi bazen kilitlenmis hissediyorum, nasil desem, biraz hoppa olmak isterdim aslinda, suanki halimden iyidir yani..

Benim gibi olan var mi? Nasil degistirebilirim bu halime..Ben oldum olasi boyleyim ve hic memnun degilim halimden.. Cok guzel bir kiz degil, cokta cirkin degilim, ama insanlari kendimden sogutuyorum boyle..Lutfen yardim edin!
Fazla tutuk bir insanim..Lutfen yardim!