Bastan diyim. polis savcılık demeyin onları yaptım olmadi. Şimdi Biriyle tanıştık ben evlendim boşandım ve evlilik düşünmüyorum Bu kişiyle birliktelik yaşadık. Ama ben ona belirttim sadece bu kadar diye evlilik ilişki istemitorum diye. Anlamadı sürekli rahatsız etmeye devam etti. Beni sürekli zorluyor hatta bir kere zorla bile benle oldu. Polise gittim kaç kere şikayet ettim savcılığa kadar gittim ama arkası sağlam biri ve hep bir şekilde halleti. Şimdi de seni kaciracagim hiç bir şey yapamicaksin diyor saplantılı birinden nasıl kurtulunur? Lütfen polis savcılık demeyin yaptım olmadı nasıl kendimden soguturum ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBu çok ciddi ve zor bir durum. Eğer daha önce polise ve savcılığa başvurmuşsanız ve hala çözüm bulamadıysanız, öncelikle güvenliğinizin birinci öncelik olduğunu unutmayın. Yasal yolları tekrar araştırarak, belki başka bir süreç başlatabilirsiniz. Ancak bu süreçler yavaş ilerliyorsa veya güvenlik açısından sıkıntı yaşanıyorsa, aşağıdaki adımları da değerlendirebilirsiniz:
Sosyal medya ve iletişim kanallarını kesin: Bu kişiyle iletişimi tamamen kesmek için sosyal medya hesaplarınızı gizleyebilir, engelleyebilir ve telefonunuzu da bu kişi tarafından erişilemiyor hale getirebilirsiniz.
Yasal destek: Eğer savcılıkta ve poliste ilerleme kaydetmediyseniz, farklı bir avukattan veya adli destekten yardım alarak, yeni bir başvuru yapabilirsiniz. Taciz ve zorla ilişki gibi ciddi suçlar için hukuki haklarınız var. Ayrıca, koruma kararı (tedbir kararı) almak da bir seçenek olabilir.
Psikolojik destek: Bu tür durumlar hem fiziksel hem de psikolojik olarak zarar verebilir. Bir terapist ya da psikolog ile görüşerek, yaşadığınız travma ve kaygılarla başa çıkma konusunda profesyonel yardım alabilirsiniz.
Çevre desteği: Aile üyeleri, arkadaşlar ve güvendiğiniz kişilerle iletişimde kalın. Birinin sürekli olarak taciz etmesi, yalnız başınıza başa çıkmanızı zorlaştırabilir, ancak yakın çevrenizin desteğiyle daha güçlü olabilirsiniz.
Güvenli bir alan oluşturun: Evinizi ve günlük rutinlerinizi mümkünse daha güvenli hale getirin. Yaşam alanınızda dikkatli olun, güvenlik önlemleri alın. Gerekirse yaşam alanınızı geçici olarak değiştirmeniz gerekebilir.
Uyarılar ve belgeleme: Bu kişiden gelen mesajları, çağrıları ve tehditleri belgeleyin. Eğer hala bir şeyler yaparsa, bu belgeler yeni başvurularınızda size yardımcı olabilir.
Bu süreçler zorlu olabilir ve yalnız hissettirebilir, ancak güvende kalmanız her şeyden önemli. Bazen, gücünüzün bitmiş gibi hissedebileceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz, ancak hakkınız olan güvenliği sağlamak ve hayatınızı korumak için her zaman bir çözüm yolu vardır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBunu buraya sormak yerine en yakınin bildiğin dostların ile paylaş.
Sana çözümü ve desteği onlar sunabilir biz değil...
Yakınım olsaydın sana yardımcı olabilirdim ama böyle bir platformda rastgele böyle bir soruya üzgünüm pek destekleyici bir cevap bulamıyorum.17 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim cevabınız için ama ben yetimhanede büyüdüm zaten. Ne ailem ne akrabam var. Bir de içe kapanık bir insanım pek arkadasim da yok iş yerinden
- 1 yıl
Nerelisin dostum nerede yaşıyorsun?
Soran1 yılEğer siz yardımcı olmak istiyorsanız üzgünüm zaten bunu istemem başınızın belaya girmesini ben sadece akıl almak için buraya girdim kimsenin başını derde sokmak istemiyorum bana fikir verseniz yeterli
- 1 yıl
Belalık bir durum yok.
O ses çıkmayan savcıdan polisten ses çıkartırız belki.
Hahaha kabadayı falan değilim yahu adamı tutacak halim yok, sadece tanidiklarimiz var ve eğer senin de sana yardımci olabilecek kimsen yoksa bu durumda izin verirsen elimden geleni yapabilirim senin için
Soran1 yılÇok ama çok teşekkür ederim ilginiz için ama cidden normal biri değil hastalıklı davranışları var ugrasmanizi istemem ben başka bir yol denemeye caliscam kendimden soğutmayı dusunyorum ama nasil
- 1 yıl
O halde sana kolaylıklar diliyorum.
Hastalıklı olarak nitelendirdiğin bir adamı kendinden sogutamazsin illaki kurtulmak istiyorsan tek yapman gereken yardım alabileceğin birilerini bulmak bu öyle kendi kendine cozebilecegin bir durum değil maalesef.
Cevrendekilere bahset ve yanında olmalarını iste bu utanılacak bir durum değil... Gerçekten senin için bir tehlike arz ediyorsa elinden gelenin en iyisini yapmalısın ve bunu o adamdan mümkün olduğunca uzak kalarak yapmalısın...
Hesabım her daim açık ve duruyor bir süre daha buralardayım teklifim her zaman geçerli olur da paylaşmak istersen veyahut yardımcı olabileceğim bir durum olursa seve seve ilgilenirim.
İyi akşamlar.
Soran1 yılTamam teşekkürler fikirleriniz icjn çevremde çok insan yok iş yerinde bir iki sohbet ettgim haricinde ama onlara da nasıl söylerim. bilmitorum. insanlar kötü bu durumdan faydalanmak isteyen de çıkabilir diye korkuyorm bakalım bir şekilde hallederim. umarim tekrwr teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
şey akıllıca bir fikir değil ama ona fiziksel zarar vermen lazım yani anlamayana kaba kuvvet iş görür anca
010 Yorumla- 1 yıl
Allah bilir küçük bir kızdır nasıl yapcakki
Soran1 yılÖncelikle teşekkür ediyorum fikir verdiğiniz için. Fakat benim 2 katim biri. Ben kısa ve zayif biriyim o uzun boylu ve iri biri. Fiziksel bir kuvvet uygulamam imkansiz. Üstelik bu onu daha fazla delirtebilir ve bana zarar verebilir
- 1 yıl
Yok olmaz o biber gazı kullan
Soran1 yılGerçekten çok sağolun yardımcı olmak istiyorsunuz ama dediğim gibi ona zarar verirsem 10 katı şeklinde bana döner bunu biliyorum
- 1 yıl
Ozaman bırak halledeyim ben hayris
Soran1 yılŞöyle ki şehir değiştirsem bu ekonomde nasil gecincem ne ailem ne akravam var yetimhanelerde büyüdüm sonra da hep çalıştım kimsem yok yardımcı olacak daha kötü bir duruma da düşmekten korkuyorum o nedenle bilmoyorum. kendimden mi sogutswm napsqm
Soran1 yıl@Seftalisevensincap teşekkür ederim yardımcı olmya calisiyrosunuz ama asla birinin başını belaya sokmak istemem sadece fikir almak icjn girdim buraya
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Şehir değiştir diyecektim; ama ya bulursa? Orası kafamı kurcalıyor.
01 Yorumla
Soran1 yılBulursa öldürür bile belki
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. İti ite kırdıracaksın derler bizde ama, diğeri saplantılı bir it olmasın, parçalasın yeterli
023 Yorumla
Soran1 yılBaşka biriyle tanışmaktan korkarım ki artik
Soran1 yılKeşke olmasaydı da normal bir insan çıksaydı karşıma ben İstanbul'dayım
Soran1 yılHayır önemi yokki bunun
Soran1 yılBenim 2 katim adama. ne yapbailirkmki
Soran1 yılHayır yok ama başka şehirde nasıl geçincem. napfam ben öyle bir gücüm. yok ki
Soran1 yılHiç bilmedigim bir yerde ben üni mezunu değilim bu işi de zor buldum zaten kira fiyatları ortadw maaşım şu an iyi çünkü yıllardır burada calsiyorum orada sıfırdan baslicam gecincek para gecmiceknbole elime
Soran1 yılBurada bir şekilde gecinebulitotum
Soran1 yılBurdan sadece
Soran1 yılTeşekkürler burdan saddec
Soran1 yılÖnemli mi gecinebulitotum. sonuxra
Gizli Üye(25-29)1 yılCimerden işlemleri düzgün yapmayan polis v savcı hakkında şikayet yaz 2 3 güne hemen dönerler sana emin ol
01 Yorumla
Soran1 yılBız mahkemeye kadar çıktık zaten yine olmadı
Gizli Üye(25-29)1 yılŞu ülkenin durumu o kadar acınası ki.. Yani şu soru tüm ülkeyi özetliyor aslında.
01 Yorumla
Soran1 yılBence de öyle Allah ıslah etsin bu hukuk sistemini ne diyim sadece paraya bakılıyor
Gizli Üye(45 üstü)1 yılne tat varmış sende adam unutamammış, takıntı yapmış. şehir, tlf değiştir
012 Yorumla
Soran1 yılLutfen düzgün konuşun şehir değiştiremem. ki kimsem yok gücüm. yok
Cevap sahibi1 yıldüzgünümü var , almışsın belayı başına. ne önerelim. bizmi dedik takıntılı adam bul diye
Soran1 yılAlnında takıntıli yazmoyrdu ki normal ilgili sevecen bir insandı kendisi bunu asla tahmin bile etmedim
Cevap sahibi1 yılee napıcan şimdi. esirimi olucan
Soran1 yılBen de fikir arıyorum iste beyefendi kendimden mi sogutswm diye dusunyorum bir erkek neyden soğur sizce
Cevap sahibi1 yılbaşka birini bul dicem, bulduğuna bela olur.. ağır hastayım falan de
Soran1 yılHiçbir şeyden anlamiyor ki onu istemediğimi defalarca söyledim çok ağladım yalvardım hastayım desem de güler gecer çünkü normal biri olduğumu biliyor ben sessiz sakin kendi halinde biriyim
Cevap sahibi1 yılAllah Allaaaah.. e napıcan ozaman🤔
Soran1 yılKendimden nasıl soguturum. ki aslında bir sogusa benden çok güzel olur
Cevap sahibi1 yılkeşke aklıma bişii gelse. ama maalesef.🤷♂️
Soran1 yılAnladım sağolun
Cevap sahibi1 yıl😔
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılBir sevgili bul kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMügeye git bak nasıl hallediyor
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi yapsam acaba ya oldururse ama beni korkyorum ondwn
Cevap sahibi1 yılDurum bu kadar vahimse cidden git oraya yabaırsa gereken yapılır tecavüz etmiş sonuçta
Gizli Üye(18-24)1 yılŞehrini değiştir olmadı ülke yani
010 Yorumla
Soran1 yılEkonomik gücüm. yok ki
Cevap sahibi1 yılAile vs Akraba
Soran1 yılBenim kimsem yok yetimhanede büyüdüm
Cevap sahibi1 yılKadın sığınma evlerinde kal bence bi süre
Soran1 yılKaldım kısa bir süre ama ordan da bir şekilde cikarttirdi beni tanıdıkları var her yerfeb nerden çıktı karşıma bilmiyorum ki kurtulamıyorım
Cevap sahibi1 yılSen neden başta bu adamla ilişkiye girdin ki
Soran1 yılBu insan başta böyle değildi ki normal bir insandı sohbeti hoş kendisi hoş biriydi ben de etkilendim hoşlandım o da benden hoslandi ona en baştan dedim ben evlilik veya ilişki istemitorum hiçbir şekilde çünkü yalnız başıma daha mutluyum diye o da hep tamam dedi ben de zaten bir kadina baglanmam öyle bir yapıda değilim vs dedi bana hep o şekilde ilerledik sonra da iliskiye girdik zaten hep böyle romantik jestler yapardi beni hep güldürurudu güzel sozler soylerdi yakınlaşmak istediginde de yine belirttim ben ilişki istemotorum vs diye o da tamam dedi ama sonra işte farklı birne dönüştü tamamen
Cevap sahibi1 yılHii dertleşesin varsa açayım hesabı
Soran1 yılHayır burdwn konsuwbulrim swrece
Cevap sahibi1 yılNeden ki ama nasıl istersen öyle olsun bilmiyorum da güzel bir avukat bulsan halleder
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Arada ver mutlu ett
06 Yorumla
Soran1 yılNe kadar hastalıklı birisin sen yazık onun givi sapiksin sende
Soran1 yılHapishaneye girmek istemiotrum
Soran1 yılYetimhanede büyüdüm ben
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBaşka biri mi bul
013 Yorumla
Soran1 yılBaşka biri mi bir daha erkek gormekten korkuyorum ben
- 1 yıl
Adamı sindirecek biri olsun
Soran1 yılYa ondan daha psikopat çıkarsa belki de oldurru beni
- 1 yıl
Şehir değiştir Ozaman
Soran1 yılEkonomik gücüm vs yok ki korkuyroum ne yapicam
- 1 yıl
Polis savcı seçeneğini denemişsin olmamış geriye şehiri terketmen ya da başka bir erkek bulma kalıyor
Soran1 yılBaşka bir erkek korkuyiror bu fikir beni başka sehir de işte her eey çok zor kadın sığınma evine gidersem anında bulur kimlikten beni kendim başımın çaresine de baksam işte öyle bir birikimim yok bilmiyorum kendimden soğutmayı dusunyorum nasilnsogur bir erkek senfe
- 1 yıl
Adam seni karısı yapmak derdinde değil aranızda olan yasak şeyden aldığı zevk
Soran1 yılHayır evlilik icjn baya zorluyor beni bir kere bunun için çok kötü dövdü beni
- 1 yıl
Polisler savcılar işini yapmıyor sa bir televizyon programına katıl
Soran1 yılYa oldururse beni
- 1 yıl
Paçaları tutuşur gereğini yaparlar
- 1 yıl
O risk her zaman var yarın seni öldürmeyecegini biliyormusun
1 yılHmmmmm peki zorla yaptığında eve zorla mi girdi?
027 Yorumla
Soran1 yılBeyefendi konu bu mu şu an eve geldi mi diye soruyorsunuz bir de
- 1 yıl
Evet konu bu çünkü. Eve zorla girip eve zorla S
Yaptıysa adam içerden cikamaz
Soran1 yılEve girmedi hayır arabaya bindirdi bir wksam beni zorla iş cikisi sonra arabads oldu
Soran1 yılBurdan konusabilirkm sadece
- 1 yıl
Peki arabada seninle iliskie girdiğinde. Bunu tenha bir yerdeki yaptı?
Soran1 yılOrman gibi bir yer götürdü akşamdı zaten kimse yoktu
- 1 yıl
Bir keremi yaptı yoksa çok defa tekrarladımi?
Soran1 yılBir kere oldu böyle ondan önce normal bir ilişki yaşıyorduk zaten ben istemedikfe bunu yapti
- 1 yıl
Birden fazla olsaydı vücutta morluk olurdu bunu ona karşı kullanabilirdik. Peki seni zorla kucağına mi aldı hangi pozisyona zorladı?
Soran1 yılPozsoyonu sorma amacı ne sapik misin sen vucdumdq zaten baya morluk oldu beni dövdü de
- 1 yıl
Yav gardaş böyle imalarda bulunacaksan valla konuşmayalım. Git savcıya bak neler soruyorlar. Savciada sapik diyebilcen mı merak ediyorumm
Soran1 yılBeyefendi ben her şeyi anlattım zaten merak etmeyin çok. kptu şeyler yasadim ama parasi olan haklı maalesef
- 1 yıl
Geldin akıl istiyon soru soruyoz. Akıl veriyoz merak etmeden nasıl oluyor bunlar? Çok biliyorsan niye akıl istiyon
- 1 yıl
Şimdi soyle bakım ne yaptı zorla kucağına mi aldı?
Soran1 yılHayır zorla üzerime çıktı
- 1 yıl
Üstünde ne giyiyordun etek mi? elbisemi?
Soran1 yılHayır pantolon ve gömlek vardı ustmde
- 1 yıl
O şekilde üstünden zorlamasi baya güç ister. Peki altindaki çıkartırken zolanmadimi yani yara izi açmadimi altında dantelimi duzmu giyiyordun?
Soran1 yılHayır benden çok güçlü biri aşağı çekti pantolonumu siyirdin yani yara izi çıkmadı hayır evet dantelliydi iç çamaşırım. oyle hatirloyorum
- 1 yıl
Hmmmmmm guclu olunca evet tekte çıkarmış olabilir. Peki yani acele olan bir durum. Kayganlastici olmadan içinde yara açar. O sırada da inletir seni. İçine girdiğinde acidimi ya da inledin mi baya
Soran1 yılEvet canım çok yandı bağırdım hep
- 1 yıl
Hmmmmm peki orala zorladimi?
Soran1 yılHayır oral yaptırmadı
- 1 yıl
İsircagindan korkmustur. Tek pozisyon mu yaptı arabada sadece?
Soran1 yılEvet arkaya diz üstü yatırdı beni o şekilde oldu benle hep
- 1 yıl
Zorla olduğunu biliyorjm istegin dışı ama zevk aldın mı? hiç? zevk alıp inledin mi?
Soran1 yılHayır hep acı cektim
Gittiği yere kadar artık
01 Yorumla
Soran1 yılHayır istemiyorum onu
Ciddiysen kurtaririm
02 Yorumla
Soran1 yılBasinizjn belaya girmesini istemem teşekkürler
Soran1 yılTeşekkürler cidden olmaz ama kimseyi belaya sokmam öyle birj değilim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlar akıl verin lütfen peşimde biri var kurtulamıyorım polise de gittim bir şey olmadı akıl verir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım