bu böyle bir şey değil aslında. sonun neden mutlu olmasın? istediğin herşeyi yapmışsındır, hayallerini gerçekleştirmişsindir, her duyguyu yaşamışsındır. zaten ölümü istersin, yaşamdan nasibini almışsındır. ölüm kötü bir şey değil..
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Butun sevdiklerinden ayrilmak kotu degil mi? bana kotu geliyor :)
Ahirete inaniyorum ben. Yani sen ruhlarin tamamen yok olacagina ve ya baska bir ruh olarak gelecegine mi inanıyorsun? Ona da inansan onun sonunda da yok olmak var ayni sey yani.
direk yok olmaya inanıyorum, elbette aynı şey değil. sana vaad edilen öldükten sonra daha iyi bir yer ve sevdiklerinle olacaksın zaten. bunda kötü olan ne ki?
Devamlı mitlulukta sıkıcı olur. Rekabet olacak , zorlanarak elde edilen bir başarı olacak. Adrenalin olacak. Yer yer mitsuzluk umutuzluk olacakki mutluluğun bir değeri olsun Vs. Hepsine ihtiyacımız var
ölüm son değil ki ebediyetin başlangıcıdır. ahiretteki yerimizi belirlemek için burası imtihandır. neyse mevzu uzun
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ahirete baglamaniza gerek yok. Ben bu dunyadaki mutlu sona ulasma cabalarindan bahsediyorum sadece. Neden bu baglilik dunyaya gibi düşünün, neden bu aski arayis, parayi arayis gibi.
En İyi Cevaplar