Elinizde bir yetki olsaydı, insanların mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşaması için neler yapardınız?

#justiceforall
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
büyük bir katliyam hırsız uğursuz tecavüzcü insanlari küçük gören ve köle gibi davranan dini kendi çıkarları için kullananları çocuklarla evlenen hatta o çocuğu evlendiren aileyi veya sülaleyi. hak yiyen kendisi tokken yanindakinin aç yatmasına göz yumanı temizleye eksin bu dunyadan. başka yolu yok en büyük değişim kaostan doğar...
Dünyadaki tüm silahları ve silah üreten fabrikaları yok ederdim.
Teşekkür ederim.
Rica ederim.
Irkçılığı önlemek için kimliklerde yazılan tüm ırkları değiştirirdim doğum yerlerini de herkesi bir ülkeye toplardım kardeşsiniz öpüşün barışın derdim tek ülke tek dil yapardım tabii milletleri iyice karıştırırdım kimse bölünmeler yapmasın diye ortak değerler oluştururdum. Ne kadar ütopik dimi? Asla olmaz
Empati yapma duygusunu ve o an gözlerinde ki perdeyı cekmeyı.
Cevap
24Cevap
parayı kaldırırım para denen meret ortadan kalksa herşey çözülür herkes bara derdine düşmüş oyuzden bukadar kötülük var para = güç olmuş parayı kardırısan herkes aynı güçte olur düzeni kuracaksın herkes çalışacak herkes ihtiyacı olan heryese ulaşacak sınıfsal farklılıklar ortadan kalkacak bak herkes nasıl mutlu oluyor
Insanoglunun en buyuk ihtiyacini saglardim..
Tahammul etmek..
Ha ekstradan bir de empati yetenegi kazanirsa fena olmaz gibi 😕
Kanunen cezaları arttırır suç işlemesini dahada zorlaştırırdım.
en ufak bir suç işleyeni bile (yoldan geçene laf atanlar dahil) idam ettirirdim, uzun sürer ama belki sonunda temizlenir dünya
çok insancıl bir çözüm olurmuş :D kimse hatasız olamaz ki. kötü kalpli olmadığı halde suça teşvik edilen veya başka çare bulamayan insanlar da var. yetki sende diye bu kadar katı düşünebiliyorsan demek :) ilk hatanda seni de sallandıracak olsalar böyle demezdin sanırım :)
adil olmak çevreni mümkün olduğunca güzelleştirmek kişisel olarak yapılabilecek gayet güzel bir etkinlik olurdu
mutlu ve huzurlu olmak için takmayacaksın boşvereceksin bunun için bir yetkiye gerek yok bence
Boşvere boşvere bu hallere gelmedik mi zaten?
Trafikten, taksi, dolmuş ve otobüsleri kaldırırdım.
E bir sey kalmadı. Neyle ulasım saglayacak insanlar 😀
metro var. kendi arabaları var. 6 ay uzak kalsınlar eminim trafik kazaları azalacak. Birde tofaşları kaldıracaklar.
Onun yerine bireysel araclarin kullanimini sınırlandirmak lazim. Sadece haftasonu ve haftaici aksam 8den sonra kullanabilsinler mesela.
Trafiği çözmez ki. Trafikte problem kendini kuralların üstünde zanneden şöförlerdir. Bu manada olayı kişiselleştirirsek, bayan şöförlerin trafiğe çıkması yanlış ama
Çok başka bir yere gitti mevzu. Neyse.
Haklısın. Gerçekten dediğin gibi toplu taşıma sekteye uğrayacak. Fakat bir düzen getirmek için şart.
genel ev sayısını artırıp ücretsiz yapardım orada çalışacak kızları ise buradan temin ederdim malum rospu çok burada her gün bir tane ohh
Neden mutlu ve huzurlu olsun ki mutsuz ve huzursuz olsunlar her gün problemleri olsun kavgalar dövüşler bağırış çağırışlar eksik olmasın
para insanı maneviyattan uzaklaştırıyor o yüzden kendimi siper eder bütün parayı alır insanları mutlu ederdim :)
organlarımı sağlıklıyken bağışlardım
Bir rahatsızlığın mı var?
Tum siyasetcileri öldürür, siyaseti yasaklardim. Halklar birbiriyle anlasir zaten
Ksdeki eegenlere mastürbasyon teknikleri nelerdir sorusuna yerine onlara bu işin uzmanı tutardim
Hiçbir şey.
Haketmiyorlar.
Herkesi iş sahibi yapardım :D
Irkçılığı tarih sayfalarına gömerim
Acı çekmeyi yok ederdim
savaşları bitirirdim..
Savaslari kaldirirdim
Dünya nüfusunun yüzde 90 ını yok ederdim
bir
şeyle olacak şey değil çok uzun iş
Elimden gelen her seyi yapardim
yandaslari kayirmazdim simdikibizi yonetenler gibi