Hayır bazen görüyorum kadınlar bile erkeklere hak veriyor. Neymiş eşi istedi diye herşeyi yapmalı ya da biraz sertlik göster lafını dinlet tarzı söylemler.. Bu tarz yazıları okuduğum an feminist olmayan ben bile dayanamıyorum. Kadınlar herzaman ezilmek, susturulmak, bastırılmak, ikinci planda olmak zorunda mı? Neden? Kadının kendini savunma hakkı yok mu? Kadında bir birey değil mi? Düşünce özgürlüğü olamaz mı? #Mademoiselle88💞
Kadınların kendilerine verdiği zararı başka kimse veremez zaten. Nasıl bir erkek düşkünlüğüdür ki bu onların gözüne girmek için hemcinsini saçma sapan konularda yerden yere vuruyorlar. O asalak "kadınlar" ikinci sınıf vatandaş grubuna dahil olmayı kabul edip kendilerini erkeklerin kölesi olarak göstermeyi kabulleniyorlar diye yetiştirdikleri çocuklar, etraflarındaki gaz verdikleri erkekler kendilerini dünyanın merkezine koymaya çalışıyorlar. İnsan kendisine saygı duymazsa etrafından da saygı bekleyemez.
Öncelikle böyle bir soru sorduğun için tebrik ederim. Ben insanların bu davranışlarının özsaygı eksikliği ve toplumsal baskıyla yetiştirilme tarzına bağlıyorum. Ve asıl soruya gelirsek öz saygısı olan insan herkese saygı duyar ve bu tarz davranışlar içerisine girmez. Teşekkürler 😊
Tabi ki her dediğini yapmamalı erkeğin söylediği herşey doğru diye birsey yok ki eğer erkek birsey istediyse kadından istediği seyin dogrulugunu sorgulayabilir yapmak istemedigi birseye neden kendini zorlasin ki günümüzde bu durum böyle sayılmaz maalesef erkekler genel olarak üstünlüğünü koymaya çalışıyor ama bu yapılan yanlış bence yapilan istenilen herseyin ortak fikir olmasi gerekir
Bazı kadınlar evcil hayvan gibi davranıyor, Sonra yok efendim ben aldatıldım, vay efendim eşimden şiddet görüyorum. Sen her seyi yaptırmasına izin veriyorsan kusura bakma ama yakınmays hiç mi hiç hakkın yok. Ama bazen de şöyle bir şey oluyor, kız evde hep annesiyle babasını görmüş hep öyle öğrenmis doğrusu nasıl bilmediği için kocasının dediğini yapıyor hep
benim sevgilim benden daha mantıklı ve akıllı bir insan diye bizde onun sözleri daha agırdır. bundan da hiç rahatsız degilim elbette benim de laflarım degerli , ama kadınların aptal özgürlükçü eylemlerine göz yuman erkek yerine , mantıklı konusan sozünü geciren erkeğe razıyım
Hayır, asla. O zaman niye insan olarak doğdun sahibine aşık köpek olarak doğsaydın :D Allah sana o beyni de, yaşama hakkını da o özellikleri de boşuna vermemiş.
Bob Dylan karşımda olsa sözünden ötürü güzel bir dayak yerdi. Kadın erkek eşit olmalıdır her iki cinsiyetten birine daha fazla hak tanımak ayrımcılık olur ve ben hiç sevmem böyle insanları.
En İyi Cevaplar