Arkadaşlar ben hacamat yaptırdım istemedim çok korkuyorum bende kansızlık var bişey olur mu tıbben zararı, doktorlar ne söylüyor?

Annemin ısrarı üzerine yaptırdım Allah kahretsin çok sinirliydi bende istemediğim halde yaptırdım aslında yaptırmayacaktım ya başıma bile yaptılar ya bişey olursa ve hastanede falan değil doktor tarafından değil uzmanlıkları var mı bile bilmiyorum sabah bir damla kan buldum yastığım üzerinde parayla yapıyorlar bir genç kız benim gibide yaptırmış annesi götürdü anneme herkese inanıyor hangi devirde yaşıyoruz hiç bilgim yoktu hacamat hakkında tıbben doktorlar sakıncalı mı keşke yaptırnasaydım ya şimdi daha çok kan kaybedersem ya bişey olursa başım ağrıyordu yaptırdıktan sonra ve bayılqcak gibi oldum keşke annem okqcako kadını hiç dinlemeseydim sağlığımı riske attı resmen kansızlık var bile bile hemde doktor olmayanlar tarafından çok korkuyorum ya başıma bişey okursa beyin falan üniversiteye gidicem sonuçta canım acımıltı yaptırırken keşke yaptırmasaydım dövseydi isteseydi beni evde öldürseydi ama yaptırmasaydım
Arkadaşlar ben hacamat yaptırdım istemedim çok korkuyorum bende kansızlık var bişey olur mu tıbben zararı, doktorlar ne söylüyor?