Arkadaşlar cin sahiplenmesi ile aşk büyüsü aynı şey mi büyü yoluyla cin musallat olmuş bedene girmiş olabilir mi bilen var mı?

Ben aşk büyüsü yapıldığından şüpheleniyorum ya da bilmiyorum ama gördüğüm rüyalar falan gittiğim bir falcı kadın falan belirtiler onu gösteriyor ben inanmıyordum annem çok inanırdı Allahtan büyük kimse yok o izin vermediği sürece bana kimse bişey yapamaz diyordum aslında annem küçükken alıştırdı beni kimseden bişey alma yeme içme falan bende dikkatliydim neyse bugün serkan hocaya gittik İstanbul'da ve gördüklerim yaşadıklarım karşısında şok oldum resmen annem sarsıldı videolardaki gibi düşecek oldu gözlerimle gördüm ve ben ben bile o kadar çaba sarfettim o an arkaya düşmemek için içimden Allah dedim ama annem dedi bende arkaya doğru sarsılmışım sonra adam bana sende cin sahiplenmesi var dedi bende sordum nasıl yani serkan hocam birisi bana büyü yoluyla mı aşk büyüsü mü var diye tam bilgi vermedi o değilde öyle olsa bile kim bana büyü yapmış olabilir hem aşk büyüsü inanmıyorum kim yapsın ki neden mantığım almıyor ve bana annenden geçmiş olabilir dedi ne alaka sahiplenmiş diyor büyü olması lazım değil mi? Ben daha önce bizim orda bir adama gitmiştim adam herşeyi biliyor geçmiş kim sana büyü yapmış ve gelecekte seni ne bekliyor bile biliyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Birgün kapının önünde ölü serçe kuş buldum belkide başka bişeyle büyü yapılmış bilemiyorum ama falcı kadının biri bana demiştiki eski sevgilin seni hala seviyor bazı şeyleri bildi ve bazen ne taptığını bilmiyorsun ama zeki kızsın dedi ben inanmamıştım çünkü biliyordum ki seven ya da sevmiş bir erkek o kıza kötülük yapmaz kıyamaz ve inanmadım inanmıyorum belki başkası yaptı veya başka bir büyü
Arkadaşlar cin sahiplenmesi ile aşk büyüsü aynı şey mi büyü yoluyla cin musallat olmuş bedene girmiş olabilir mi bilen var mı?