Cinler buyu yapana ya da buyu olana gelir mi
Hayır
evet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
büyü yapan yaptıran ve vesile olana bile cinler musallat olur
fakat bununda dereceleri vardır
kimisine görünür seslenir kimisinin rüyasına girip ruhunu sıkar
kimisinede vesvese verir. bu 3 dereceye ayrılır
büyü yoluylane çeşit büyü idi karşındakine ne derece yakınlığın ve zararın var oldu ve hangi cin tayfesini musallat ettirdin bunlarda önemli unsurdur
müslüman cinler musallat olmaz kafirleri olur ve onların en iyisi biz insanların en acımasız kötü olanı gibidir. büyü yapanada yaptıranada o lanetli kafirler kimisine erken kimisine geç eninde sonunda bulaşır
nohut olanı yaptın demek sıcak suda nohutlar kaynatılmadan önce dualar okundu
ve kaynarken tekrar telkin vererek okundu ismi annesinin adı zikredildi
bu aşk tılsımıdır ama sen bunu şeytani yolla nasıl yaparsın?
onun rahmani yoluda vardı cinler yerine allahan istenilen tarafıda vardı
o işte sırdır gizli ilimdir
uykunda irkiliyorsun hergün kabus görüyorsun rüyalarını gerçekmi rüyamı ayırt edemiyorsun yanında yatan biri olduğunu sanıyor ya da seni sürekli takip eden var zannediyorsun kalbin sürekli korku heyecan içinde ve çıldırcak gibi oluyorsundur.
işte bunlar kafir cinlerin zelil etme peşine düşmesidir
büyüyü kime nerde hangi şartlarda yaptırdın? teferrruatı biliyormusun
Ateste kapta pişirdim falan oglu.. beni sevsin tutussun dedim kırknbir ihlas okudktn sra yptm bide yedi nohuta ihls okudum cezveye kpydum su doktum ustune netten buldgm tılsım ddm dokerken cok kotuyum oda yzmyo inthr etcem nerdeyse bilgin vrsa allh rızası icin yrdm edermisin
benim bilgim olmasında kimin olsun
ben yıllardır kuantum ve metafizikteyim
sen netten bulduklarınla bunu nasıl yaparsın? o kadar nette paylaşım var
derki internet cinlerin gezdiği yerdir çoğu şeytani bilgiyi kafir cinler atar nette bulduklarınızı yapmayın diye uyarırlar hadi yaptın bunuda biliyordun diyelim ya sen bunu yapmadan önce 21 ayetel kürsi ya da 11 bakara suresi okuyup kendini korumaya almadın değilmi? bence almadın.. cinler asla öldüremez ama öldürtür ve intihara teşebbüs ettirir.
bana teferruata inmen gerek ne zaman nerde kiminle bunu uyguladın
ve sen bunu yaparken allahtan korkmadınmı? yanlış yapmışsınki ters tepmiş olmalı
sen ne kadar aptllsın yaa
cinler o derece musallat olmuş her geçen gün daha çok yaklaşıyorlar
hala o hala yazmadı diyorsun demek elinde fırsat olsa yine yapacaksın
yaptığına pişman olup tövbe edeceğine dediğine bak!
senden iflah olmaz poku yedin ama şunu bilki şu yaşadıkların başlangıç
kesin Ailende bu tür ilmi yöntemleri bilmiyor sonun tımarhane olur yazıkk senin gibilere
söylemiyecektim ama mahserde allah hesap sormasın diye söyleyeceğim
tövbe istiğfara gir namaza başla bunlar sana daha çok yaklaşmasını engeller
ismin islamda var ise ebced hesabı ile şeytan ruhanileri kovucu terkipler edin vird edip uygula her 3 günde bir vird edindiklerini sıralı halde ebced hesabına göre değiştir
ismin arap alfabelerine göre hesaplanıyor
her arapça bir harfin sayı değeri vardır
o sayılar toplanıp senin yaşınla çarpılıyor
çıkan sonuçtan hepsinin toplamı son harfinin sayısı ile çarpılıp bölünüyor
o çıkan sayı allahın isim sayılarıda var onun ile toplanıp zikrediliyor
o isim sıfatlarının hürmetine yardım etmesini söylüyorsun biz insanlar ile allah arasında günahlarımızdan dolayı 7perde ona yakınlaştıkça perde artar onada 7 nefsi emir demişlerdir. sen daha bunları bile bilmiyorsun büyü yapmaya çalışıyorsun sen silah kullanmayı bilmeden ates edersen böyle kendini vurursun
ama çocuğunda sadakası varmışki sen bilmiyormussun
ayette derki büyü yapanın yaptıranın ahirette nasibi yoktur allaha tövbe ile başla o affetmeden o lanet kalkmaz
Ayetel kursi okudukca artmaz azalır
Fakat yanlıs okuduysan artabilir
İnsanoglunda iki türlü hastalık vardır
Ruhen bedenendir. Bu tip tasallutlar gün gectikce artar artıkca sıkıntı yasatır bakalım düzelecegini umuyorum ilimde hic bir yol cıkmaz imkansız degildir odana naili serif as bu daha rahat etmeni saglar
merhaba sana bir soru sorabilir miyim
Merhabalar bir şey sormak istiyorum bundan 2-3 yıl önce 7 ay takıntılı aşık olduğum birisi vardı ve o kadar gözüm dönmüştü ki büyü yapmayı denemiştim intten sayfa sayfa arayıp nohut büyüsü yapmıştım ama tutmamıştı büyü 41 nohutu ayırıp 7 kere sure okuyup kaynatıp saat yönünde bana aşık olsun gibi niyetini söyleyip gömüyodun intte videolarda yapan kişilerin tutmuştu ama benimki tutmadı sonra hoşlantım geçmişti bildiğim kadarıyla o kişiyede bir şey olmadı sonradan sadece ben den özür dileyip barışmak istemişti ama sonrasında başka hiç bir iyi belirti olmamıştı yani sevgi olmadı kendisinin ilişkisi olmuştu benimde o olaylardan bi süre sonra kendisinin yaptığı bir davranış sonucu ondan hoşlantım bitmişti sonrasında bunu yaptığıma pişman olmuştum asıl merak ettiğim büyü kaderi hayatı etkiler mi? mesala birileri beni sevebilir mi? hayatımda güzel şeyler olabilir mi gibi şeyler hayatım bana göre ortalama iyi şeylerde kötü şeylerde sıkça oluyor ama kafam buna çok takılıyor bu yaptığım şey etkiler mi hayatımı diye ileriyi sormuyorum bu arada diğer dünyayı yani. yazarsan çok sevinirim sadece 1 kere cinlendim gibi olmuştum o da sadece bi keresinde odada siyah bir şey gördüm gibiydi başka hiç bir şey olmamıştı ama korkmuştum o an ama bu olaydan çooook sonra yani aylar ya da 1 yıl sonra falan olmuştu tarot baktığım sıralar ben büyüyü denediğim sıra bir şey yaşamadım ve benim aileme maddi durumumuzdan bi yakınımız hep büyü yapıyordu o yüzden bi ara anneannemin boynu sakatlanmış teyzem falan cinlenmiş evlilikler ayrılmıştı ama şu anda bi sıkıntımız yok yani öyle
filmlerden izlediğim kadarıyla büyü yapana da yaptırılana da musallat oluyor. sonları ölüm oluyor anlayacagın
aslında böyle işlere hic bulasmasaydın da Allah tan isteseydin olmazmıydı. ama iş işten geçmiş. fakat kendini köprüden atmak ya da intihar etmek gibi hatalarada düşme. bu işin ilmini bilenlere evliyalara ya da bilindik hocalara git. onların dediklerini uygula. birde Allaha bol bol dua et. tevbe, istiğfar et. Allahın izni ile geçer. Allah yardımcın olsun.
Ay Allah korusun böyle şeylerden korkarım büyü yaptırmak çok büyük bir günah ve bedeli çok ağır eğer senden olmasa bile ileride ailenden mutlaka hesabı sorulur asla yanına kalmaz.
gelebilir de gelmeyebilir de. duruma bağlı. ama Allahın gazabı cinlerden daha büyük olur korkulacaksa cinden değil Allahtan korkulmalı
allah korkulacak bir şey değildir. sevgiyle anmak yerine korkuyla anmam oma saygisizlik olur.
Allahın gazabından korkulmadı rahmetinden ve affından ümit kesilmemeli. Allahtan korkmayan insan her kötülüğü yapar
saçmalık. kötülük korkuyla engelenmez. %90ı atesit japonyada %99u müslüman Türkiyeyi kiyasla hangisi daha kötü gör bakalım. aslında tam olarak korku kötülüğe sevk eder.
korku değil eğitimsizlik. bizim insanımız eğitilmemiş. doğadaki hayvanlar bile dişisine zarar vermiyolar mesela. insani değerlerin dinle bağdaştırılmasını doğru bulmuyorum.
ne dediğine karar ver korku mu egitimsizlik mi. eger son kararin egitimsizliklik ise allahtan korkmanin da gereği olmaz. kötülük bir felsefedir. kötülüge yatkin olmamak övülmeli allahtan korkmak övülmemeli
insanların birbirlerine karşı davranışlarını eğitim seviyesi belirler. ben sana burda küfretsem ya da sana vursam bu benim kültür seviyemi gösterir. ama ibadet etmemek ya da insanüstü geçleri kullanmak (iyi ya da kötü fark etmez) Allahtan korkmak ya da korkmamakla ilgilidir.
mantıksız
sana göre
Cevap
18Cevap
bos buyu yapılınca başı bos cinler baska insanlara musallat oluyor. 😄😄😄
deneme yarin öbürgün dadanirlar kapina
kardeşim müslümansın kesin de ben bir şey soracağım cinler neden hiç ateistlere musallat olmuyor?
evet ateistler bunu açıklasın :D error
illa ateistmi olalım yani
bunlar hurafe boyle şeylere inanma ögrendiğin ya da ögretilen birçok şey bilgi kirliliğinden ibaret.. gerçekten cin çagıran varsa gidelim gorelim canlı canlı anca eti cin cagırırlar.
buranın trolüde sensin galiba :D
Merhaba kardeşim ben şu an yaren adında arkadaşımla konuşuyorum senin görüdğün herşeyi oda görüyor ve bir türlü kurtulamıyor sen eğer kurtulduysan yardımcı olurmusun Instagram üzerinden arkadaşıma ismi yarencnbolat01
@Aykutirec01 arkadaşına söyle isteği kabul etsin kardeşim metafizik uzmanına yönlendiricicem tanıdığım benide o kurtardı önce Allah'ın izniyle
Hiç bulaşma. Araştırma bile bu işleri. Sakın ! Sakın derim sana.
bu tür konuları fazla irdelemeyin gerçekten yaşayanlar bilir o varlıklarla uğraşmayin şaka ya gelmez bu işler
Öyle kaldığına dua etsin Allah onlarla bağlantı kurmamızı isteseydi aynı alemde olurduk zaten lütfen uzak durun
aynen uğraştıkça gelirler kapatın bence konuyu :D
Bir zat ben yaşıyorum şu anda yapılan her büyü ile büyünün hizmetkârı bir cin musallat edilir kişiye ve cin büyü ile kişiye bağlanır ki bedeni terk edemesin büyü olduğu sürece cinde vardır ve bende zarar verir hükmetmeye çalışır
Büyü yapanda yaptıranda Allah tarafından lanetlenir.
Çok büyük günah. bu soruyu sorduğun için bile anana bacına sövdüm..!
kitaplarını al kendi cinlerinle ilgilen niye elaleme büyü yaptırıyon
Büyü zaten cinlerle yapılır ve kesinlikle dedipin seyler olur
Cinler büyü yaptırana gider
büyü gerçekten oluyormu?
görüyormusun gerçekten? benim pek inanasım gelmiyorda. büyüye vs.
boş ver takma kafana öyle şeyleri. taktıkça daha çok gelir emin ol
Ug ta smayin bunlarla carpulacaksiniz
zengin olma büyüsü nasil yaptırılır
Türk korku filmi izlemişsin sen
Dumbledore'a sor sen onu
Evet bunu bilmeyecek kadar cahil misin
Gece gece yapmayın be
Evet olabilir.
evet, bunlar mümkün.
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar