Merhaba. Benim sorunum şu; bu zamana kadar kendim gibi bir arkadaşım olmadı. Üniversiteye geldim 5 sene oldu yine olmadı. Bu durum beni flörte itti bir zamanlar. Şimdi de yalnızlığa itiyor. Kalabalık bir ortamda bile kendimi yalnız hissediyorum. Kendi kendime de yetiyorum ama hayat ikili ilişkilerle daha güzel. Sizce bu hissi nasıl atlatırım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGüzel bir kız olmaman fikri var mı bunun altında varsa hemen vazgeç çünkü senin aynından bir tane daha yok bu dünyada bunun farkına var. Dünya ömrü kısa ve eğlenmene bak (dozunu kaçırmadan) Bu söylediğim ego ya da kendine aşık olmak değil. Kendini iyi hissetmen için gerekli önemi vermektir bence.
137 Yorumla- +1 yıl
Sanırım kafamız bir şekilde çalışıyor ancak şunu söyleyebilirim aramıza hoşgeldin manik depresif arkadaşım :)
- +1 yıl
Bende biraz önce aynısını yaptım oyun bağımlılığımla alakalı bir soru sordum sonra burda her gördüğüm posta bişeyler yazmaya çalışıyorum. Sorunla ilgili ciddi anlamda şunları söyleyebilirim. Birilerine ihtiyaç duyuyorsun aşık olmak istiyorsun buda dışarıda gördüğün kız erkek ilişkilerinden kaynaklanıyor. Ancak onlar buzdağının görünen yüzü bide ters yüzü var buna hazırsan seninle ilgilenen birileri olacaktır ama dış güzelliğe değil kalbinin güzelliğini görüyorsa o seni mutlu eder. Yeni şeyler yapabilirsin mesela sinemaya git çeşitli aktivitelere katıl kitap oku filmler izle. Bulunduğun şehirde Tema Vakfı mevcutsa fidan dikme günlerine gidebilirsin bisiklet turlarına katılabilirsin. Toprak insana kendini iyi hissettirir. Aslında sadece toprak değil Doğa.
- +1 yıl
Biraz uzun olmuş kusura bakma :)
- +1 yıl
Kitap okuyorum, yabancı diziler ve filmler izliyorum, sezon açılınca tiyatroya gidiyorum, fırsat buldukça hiking yapıyorum. Bazen şarabımı alıp deniz kenarına gidiyorum. Bir sürü şey yapıyorum kendi başıma ama tek başıma yaşıyorum evde yalnız dışarda yalnız bir zaman sonra sıkıyor. Aşka aşıktım ama artık inanmıyorum bile 😊
- +1 yıl
Rica ederim ama bu kadar eğlenceli bir hayatın varsa daha neden yalnızlıkla ilgili sorunların var ki aşk hakkında böyle düşünürken bide bir fikir bulamadım hakikaten umarım sorunlarına en yakın zamanda bir çare bulabilirsin. Ama bir kez şunu sormak istiyorum hiç kız arkadaşında mı yok? bu kadar yalnızlık bünyene fazla olmalı en azından bir kafa kız grubun vardır :)
- +1 yıl
Oldum olası kızlarla zor arkadaşlık kurdum. Dusunceleri çok basit geliyordu. Mühendislik okuyunca daha da zorlaştı zaten hepitopu kaç kız var ki kafa dengi biri olsun 😊 3 tane yakın kız arkadaşım var hepsi farklı ortamlardan. Bir tanesi sevgilisi yüzünden kendini kapattı hep ben arayıp soruyordum artık sormuyorum bir tanesi çalışıyor onun da sevgilisi var imkanımız oldukça görüşüyoruz diğeri ailesiyle yaşıyor ve çekingen biraz pasif. Sence haksız mıyım böyle olmakta 😊 erkekler desen genelinin içi boş.
- +1 yıl
Haksız sayılmazsın. Erkekler konusunda da şunu söyleyebilirim. Her kıza hitap eden erkek var ülkede ama sana hitap edecek erkek biraz zor bulunur. Ayrıca mühendis olduğunu söyledikten sonra bu yalnız kalma isteğinin buna bağlı olduğunu düşünmeye başladım erkekleri çok yakından tanımana olanak veren bir meslek dalı seninki yani makine mezunuyum ordan biliyorum sınıfta sadece 1 kız vardı :)
- +1 yıl
Bir yalnızlık diyede o kadar uzağa gidilmezki :D Yurtiçindeki makül seçenekler vardır onları değerlendir bence tabi araya kariyer falan giricekse orasına ben karışamam :D
- +1 yıl
İnsan önündeki seçeneklere fırsatlara her zaman kördür bence oda kadercilikten kaynaklanır içinde en ufak bir kadercilik tohumu varsa ondan olmuş olabilir bir keresinde beni 3 yıl seven bir kız varmış mahallemde sonradan öğrendim ama artık çok geçti bunun gibi düşün :D
- +1 yıl
O söylemeden nereden bilebilirdin ki. 3 yıl sessiz sedasız sevmek de zor herkes yapamaz. Üzüldüm senin adına. Kör değilim gerçekten çok zorlanıyorum. Disardayken sürekli gözlem yaparım insanları izlerim (umarım başıma bu yüzden bir şey gelmez) fikrimi değiştiren beni şaşırtan birileri olmadı belki bir iki tane olmuştur. Hiç tanımadığım biriyle bile muhabbet edebilirim o derece açığım 😊
- +1 yıl
Kız denemiş birkaç kere benim artık başımda ne türlü bir fikirler varsa görememişim. Bu son dediğini anlayabiliyorum. Şuna kanaat getirdim ya erkeklerden beklentiler çok farklı ve yüksek ya da sende çirkin şansı bile mevcut değil ama murphy kanunları var bilirsin sanıyorum. Birşeyin üstüne ne kadar gidersen o olasılık senden kaçarmış seninki de böyle bişey sanırım :)
- +1 yıl
Sadece erkeklerden değil kadınlardan da bunları bekliyorum. Kamp yapmak istiyorum bir tane arkadaşım yok bunu yapmak isteyen bence çok harika bir şey bu insanlar sıkılmadı mı şehrin pisliğinden, gürültüsünden anlamıyorum hani bu bir örnekti. Mesela kitap okuyan bir erkek arkadasim olsun istiyorum sence cok mu yuksek bir beklenti bu ya da farkli? Evet şanssız biriyim :/
- +1 yıl
Şuanda tam anlamıyla verdiğin örneklerle kanaat getirdiğim fikrim şudur ki sen çok fazla şanssız birisin. bende kendimi şanssız sanırdım kızlardan yana pek şansım yok derdim ama aynı şekil karşı cins biri olunca insan garipsiyor :D
- +1 yıl
Bunu bulmam belki yıllarımı alır buna emin olamıyorum ki :D Ama bir gün bulursam sana bir mesaj atarım bak sonunda buldum vinorosso diye şuymuş şöyle oluyormuş diye anlatırım tabiki ayrıntılı ayrıntılı ama o zamana kim öyle kim kala :D Ayrıca belki sen benden önce bulursun. Ama umarım buluruz ikimizde benimde aradığım 2li ilişkiye fazlasıyla ihtiyacım var.
- +1 yıl
Oha zonguldakta mı yaşıyosun?
- +1 yıl
Bu kadar yakın olmamız ilginç geldi de :D
- +1 yıl
Zonguldak/Filyos'ta yaşıyorum ben sahil kenarı kasabası bilirsin belki
- +1 yıl
Seninle daha sık görüşmeliyiz vinorosso :D
- +1 yıl
Zonguldak çevresindemisin şuan?
- +1 yıl
Seninle görüşmeliyiz :D Ama sana şu an mesaj yazamıyorum levelim yetmiyor :D
- +1 yıl
Aslında gerçek isimlerimizi bilmeden daha etkileyici ve ilginç yapabiliriz ama istersen verebilirim :)
- +1 yıl
aslında düşündüğüm böyle bişey değildi de ama olsun ben yinede buraya bırakıyım
www. instagram. com/sefaeunluturk (belki hala geç değildir) :D
En İyi Cevaplar
+1 yılŞu yaşıma kadar yalnızlığımdan bir kere bile şikayet etmedim. Yapmacık arkadaşlıklar, sahte sevgiler, yalan dolanlarla çevrili insanlar ve en önemlisi bencil/çıkarcı insanlarla ilişki kurmak zorunda olmuyorum. kendi kendimi dertlendirmiyorum ben hayatım boyunca kendimden daha iyi bir insan tanımadım ben kendimle barışığım çok şükür. Beni bu zamana kadar anlayan, bilen ve anlayıp bilmeye devam edecek olan Rabbime şükürler olsun. Ben bu hayatta yalnızım ama öteki hayatta beni bütün samimiyeti ile karşılayacak olan Yaradanım var şikayetçi değilim isyânkar hiç değilim :)
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKurtulamazsın ben kurtulamadım çünkü kalabalık ortamları sevmiyorum , bu benim için kaçmaya sebep oluyor. Rahatsız oluyorum fakat böyle yanlızken çok rahat oluyorum ruhende rahatım.
Flört falan pek faydasız zaten işe yaramıyor.
Sorumluluklarım olmasa bir dağ evine gidip inzivaya çekilirim ama olmuyor oda sorumluklar bırakmıyor. Ama insanın kendi istediği gibi yaşayaması adil değil!
Bilmiyorum bakalım aradığım sadece sakinlik başka bir şey yok. Bulabilir miyim bilemiyorum.113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaklaşık beş yıl oldu. Bu ikilemde yıllarım geçeli fakat aile bir etken , okul bir etken , erkekler için askerlik bir etken , iş bir etken hiçbir zaman istediğimiz gibi yaşamayacağız. Çok birşey de istemiyorum işin ilginç tarafı kendi halimde kalmak istiyorum. Maddi durum yoksa yaşamaya hakkın yok gibi bir durum çıkıyor ortaya ev , araba hiçbiri umrumda değil yani evden çıkıp kafama göre takılmak istiyorum olmuyor.
Cevap sahibi+1 yılKaravan insanlara hiç mantıklı gelmiyor halbuki bir ömür geçebilir pek ala bana göre milyon dolarlık evim olacağına karavanım olsun bana yeter insanlar yaşamanın zevkine varmak istemiyor bence
Cevap sahibi+1 yılİşte bunun farkında olmak gerek ölmeden önce iki şey var yapmak istediğim ; biri karavan sahibi olmak diğeri ise interrail yapmak evde oturarak olmuyor , tek başına yapılacak çok şey var..
Cevap sahibi+1 yılUmarım zor ama imkansız değil 😂
Cevap sahibi+1 yılElbette o konular önemli bu durumda ama o kadar basit olmasına karşın bile ulaşmak için çabalamak gerekiyor hemde bayağı bir çaba gerekiyor. Tek umudum umarım bunlara ulaştığım zaman dediklerimi yaparken hayattan zevk alırım. Yoksa sıkıntı büyük olur benim için şu an beni kurtacak bir kaç şeyden çünkü bunlar
Cevap sahibi+1 yılAslında planlar çok ama yapacak ne zaman var nede para 😂😂
+1 yılbende de var aynı durum. bence hobilerin yoksa hobilerin olsun, eğer varsa onlarla ilgili aktivitelere katıl ki ortak özelliklerinin olduğu insanlarla tanış. konuşabileceğin insanlarla tanışmış olursun hem.
28 Yorumla- +1 yıl
hangi şehirdesin bilmiyorum ama büyük ihtimalle sen önüne engel koyuyorsundur- yine kendimden biliyorum çünkü. bence en iyi yok ortak noktalara sahip olduğun bir gruba ktılman. öyle hayat daha güzel olluyor. tabii yine yalnız kal ama arada onlarla da takıl.
- +1 yıl
üniversitede kulüp kurabilirsin, veya bir kulübe katılabilirsin mesela ben arkadaşlarımla edebiyat ve sinema kulübü kurmuştuk.
- +1 yıl
merak etme tahmin etmiştim çünkü o da ben de var ama "kronik yalnızlığını" çözmek için dediklerimi yapman lazım :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
21Cevap
+1 yılBu sende alışkanlık haline gelmiş ve kötü olmuş. yalnızlık kötü birşey. Belki kendin böyle bir şey istedin ama insanların yanlarında dostları arkadaşları olmalı yoksa kendi değerini anlayamazsın. Yaşın daha genç yeni arkadaşlıklar dostlar edinebilirsin. Yeterki kendini kapatma.
15 Yorumla- +1 yıl
İşte o önemli kafa dengi istediğin biri. Bu zamanda zor oluyor. Bir tek siz değil yalnızlaşma artıyor. ama yalnızlığı bu kadar fazla sevmemek gerekir. Ben daha önce iki iyi dostumla görüşmeyi kesmiştim ama şimdi öyle pişmanımki. İnsan gitide yalnızlaştımı alışıyor ve bu iyi olmuyor. Hep dışarıda olmak birileriyle konuşmak bir şeyler paylaşmak çok güzel.
- +1 yıl
Bir fırsatını bulsam özür dileyeceğim. Dostluk bulmak zor kaybetmek kolay. iyi birilerini bulmakda söylediğiniz gibi yoruyor. Hayat zaten yorucu.
+1 yılHerkesle konuşacaksın, kimseyle tanışmaktan kaçmayacaksın, çok yakın olacan anlamına gelmiyor bu. Ama herkesle az buçuk konuş, bu yakın arkadaş şansını kat kat yükseltir. Kimle ortak ilgi alanlarının daha çok olduğunu bilemezsin.
119 Yorumla- +1 yıl
Her zaman olur, ortak ilgi alanların varsa çok rahat olur, ama hobilerini falan bilmediğim için birşey diyemem.
- +1 yıl
Geliştir o zaman. İlgini çeken konularda bol bol kitap oku. Haberleri falan izle gündemi takip et, gündem hakkında muhabbet çok döner. Okulunda katılabildiğin kadar etkinliğe kulübe katıl. Kimseden seni aramasını çağırmasını falan bekleme. Sen gideceksin konuşacaksın arayacaksın. Değer verirsen değer görürsün.
- +1 yıl
Yaşadığın yer de önemli, nerde yaşıyorsun merak ettim? İstanbul mu?
- +1 yıl
İstanbul'da yere bağlı, iyi yerler var. Zonguldak da fena değil ama, sizin orda Bülent Ecevit üni. var. Orda da şehrin yapısı iyidir yine, fazla sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum.
- +1 yıl
Ne okuyorsun?
- +1 yıl
Sizin bölüm erkek kaynıyor. Sevgilin niye yok?
- +1 yıl
Haha bence senin özgüvensizliğin, belki de teklif edenler olmuştur sen istememişindir 😂 sadece güvensizlikten kaçıyosundur 😂 veya çok mu çirkinsin diyecem ama o tarz bölümlerde her kıza gelen oluyor, o açıdan sanmıyorum ondan olsun.
- +1 yıl
Olsun, sen yine konuş hepsiyle çevren geniş olsun. Sevgilin zaten olur ilerde, sosyalleşmeye bak.
- +1 yıl
Tanışacaksın işte herkesle, zamanla olur o, kimse gelip zorla arkadaşın olmaz. Etkinliklere kurslara falan hep git.
+1 yılAynı sorun bende de var çözümünü bulursan banada söyle :)
19 Yorumla- +1 yıl
İçinde tuhaf bir his var ve nereye gidersen git ne kadar insanla konuşursan konuş geçmiyor gibi. Kendi kafana uygun birini bulamıyorsun bu sefer de gitgide daha çok içine kapanıyorsun insanlarla iletişimin iyice kopuyor. bana öyle oluyor açıkçası :)
- +1 yıl
Rica ederim :) Çözümü bulduğunda bana da yardımcı olursun umarım... İyi şanslar :)
- +1 yıl
Askerliğim yeni bitti, suanlik is arıyorum bulunca sosyalleşmeye çalışacağım Allah nasip ederse. :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim iyi dileklerin için 😇
Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. aynı şeyleri paylaştıgınızı hissettiginiz birisi ile hayat daha keyifli hale gelir
13 Yorumla
+1 yılBu his gayet iyi yalnızlık paylaşılmaz paylaşılırsa yalnızlık olmaz. ✋
11 Yorumla
+1 yıltopluluklara katılabilirsrin :) istersen konuşabiliriz ama bence yapacağın en iyi şey bu
18 Yorumla- +1 yıl
facebook kullanıyosan onların gruplarına bile katılabilirsin ya ne bilm üni okuyosan orada olur en basitinden spor salonuna bile gidebilrsin
- +1 yıl
yokk yanlış anladın hani asosyal olmıcaksın sadece o senin yolunu açacak şöyle diyim mesela ben kamp grubundayım ve kamp olduğu zaman oradan haber veriyolar ben buradan gidiyorum yeni arkadaşlarım oluyo aynı zamanda fotoğrafta
- +1 yıl
anladım :) yardmcı olmaya çalışırım yakında olursa görüşürüz ya da orada okuyan arakdaşm varsa önerebilriim
- +1 yıl
rica ederim
Sosyallesmen ve insanlari azcikta olsa sevmen lazim
10 YorumlaSevgili işlerini bırak. Ailene söyle seni dürüst biriyle evlendirsinler
02 YorumlaBunu bir bağımlılık olarak görürsek eğer tedavi olarak sosyal olman gerekir :) al sana çözüm knk
01 Yorumla
+1 yılDağa bayıra git kamp yap tabiatana sana istediğini verecektir sevgili okurum
10 Yorumla
+1 yılöyle iyi dewam et sen et göstermezsen kimse dişini göstermez
012 Yorumla- +1 yıl
Vala bu devirde göze hitab yok artık cıkara hitab var gösterirsen bişiler istediğni alırsın yanına göstermezsen mimse bakmaz suratına
- +1 yıl
Umudumu bende kaybetmedim ama kimseyide istemiyorum yanımda kahpelik görnekdense zor olan yalnızlık süper bende
- +1 yıl
Beni çekemez kimse o yğzden zannrmihorum
- +1 yıl
Sevenin cok olduğundanmı bu hisler niye
- +1 yıl
Derdini geç huzurunu bile paylaşabileceğin insan yokda onda anlayan yok
- +1 yıl
Ozmn demicen sevenlerim cok çok şükür diye
+1 yılCevrende kisilik karakter olarak kendine yakin kisilerle konus erkek bayan farketmez
046 Yorumla- +1 yıl
Yalniz lik hissi kotudur
- +1 yıl
Aynen bak mesela al eline bir kalem defter kucuklugunden beri iyi kotu tum anilarini kagida dok
- +1 yıl
😀😀cokmu bozuk tu piskilojin😀
- +1 yıl
Him bilmek isterdim sahsen
- +1 yıl
Beni tanimadan yorumu yaptin sen sormadim varsay
- +1 yıl
Dertten kacan biri olsam sormazdim zaten
- +1 yıl
Cevrenden degilim belki ama baskalari gibide degilim
- +1 yıl
Problem degil ama seni tanimak isterdim
- +1 yıl
Ben farkliyim expere takildim😀😀
- +1 yıl
Sabaha karsi yukselir heralde😀😀
- +1 yıl
Bende senin gibiyim 😀
- +1 yıl
😀😀bende Şu an mutluyum
- +1 yıl
Sende kayboluyon geliyon nerdeydin😀
- +1 yıl
Orda derken😀😀
- +1 yıl
Hizina yetisilmiyor desene😀😀
- +1 yıl
Hayati bakis acini sevdim
- +1 yıl
Senin gibisi az valla😀😀
- +1 yıl
Yok yok degilsin artik😀
- +1 yıl
Su expere takilmasam😀😀
- +1 yıl
Sabaha farkli olucak insallah😀
- +1 yıl
Bekliyelim gorelim diyosun😀😀
- +1 yıl
Heycanla bekliyom😀😀
- +1 yıl
Aman bir canimiz var oda heycan ugruna gider⚘
doğru insanla tanışarak atabilirsin ancak.
132 YorumlaManevi boşluktasın. Ondan. Sana manen iyi gelecek arkadaşlıklar edin.
04 Yorumla
+1 yılÇirkin olmadığını düşünüyorum, neden yalnızlık?
110 Yorumla- +1 yıl
Kazık yiye yiye taş kalpli oluyorsun değil mi. Yine de şunu söyleyebilirim, hayat sana özel böyle davranmıyor, pek çoğumuzun başına geliyor tatsız olaylar. Yaşadıkça öğrenmek de işin tuzu biberi. Her şeye rağmen genç olmak başka bir güzel, kıymetini bilmek, ziyan etmemek lazım.
- +1 yıl
O kadar mantıklı konuşuyorsun ki verebileceğim cevapları zaten düşünmüş olmalısın. Hayat işte demekten başka söz kalmıyor.
- +1 yıl
Böyle sıkıntılı duruma düştüğümde önüme hedefler koyarım. Onlara ulaşmak için elimden geleni yaparım. Hem zihnim dağılır, hem hedefe ulaşmanın mutluluğunu yaşarım. Bazen çok emek ister ama sonuç tatmin edici olunca değer diyorum.
- +1 yıl
Bazen evet, bazen gerek kalmıyor. Örneğin manevi bir şey ise başkalarına o an ihtiyaç yok. Kendimi soyutlasam da sorun yok. Maddi bir şey ise başkalarından destek almak bana her yönden faydalı.
- +1 yıl
Rica ederim.
Adam gibi birilerini tanıdığın zaman
10 Yorumla
+1 yılbende geçmiyor hep yalnızım.
17 Yorumla- +1 yıl
bu siteye üye oldum :)
- +1 yıl
:) hoşgeldin ozmn. memnun oldum.
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
+1 yılGecmez benim gecmiyo
114 Yorumla- +1 yıl
Alışkanlık tek başına rahat hisediyon o rahatlığı bozmamak istiyosun ve yanlızga süreklendinin farkında olmadan alışıyosun
- +1 yıl
Evet bu aralar herşeyimi etkiliyoo kafama göre sohbet etcek birini bulayım cıkarım buralarddan
- +1 yıl
İnş seninde olurcünkü ikimizde aynı düşünüyoz galiba
- +1 yıl
Rica ederim tanıştıma memnun oldum
- +1 yıl
Nerelisin acaba takip etmediğin için pek girmedim profile
- +1 yıl
Kaçmaması şazım ama bida bakim 🙂 Bnde ıspartalıyım ama mardindeyim şu an 5 yıl burda kalmalıyım doğu olarak şark görevindeyim
- +1 yıl
Saolasın evt yükümüz agır kolaysaglaya dualar.. bak takip etmemişin mesaj atamadım 😊
+1 yılMelankoliksin bence. Biraz jafa dengi arkadaş bul
011 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir arkadaş arıyorsun?
- +1 yıl
Terazi ya da ikizler burcu bir arkadaş olsa hiç fena olmaz diğerleri beni anlamıyor 😃 hayatı yaşamasını bilen, her konuda sohbet edebilecek altyapıya sahip değilse de kendini geliştirmeye önem veren, güçlü, duygusal ama bir yanı hâlâ çocuk kalmış insanlar olabilir mesela ilk aklıma gelenler bunlar 😊
- +1 yıl
İyi bir Terazi buldun (: geçmiş olsun
- +1 yıl
Terazi erkeği her kadına nasip olmaz. Her erkek de terazinin asaletini ve sempatisini barındıramaz (:
- +1 yıl
Seni en iyi ben anlarım.
- +1 yıl
Anlaşabilmek, empati işidir. Empatiyi de, zekası ve duygusu olmayan beceremez
arkadas edınmen lazm
03 Yorumla
+1 yılozele alirmisn
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı