Kadın kocasının telefonunda videolarını şifreli bir şekilde saklamasını sağlayan bir uygulama olduğunu fark etti.
Kocasının bu uygulamayı ne amaçla kullandığını merak eden kadın uygulamayı açmaya çalıştı. Sonunda uygulamanın şifrelerini girmeyi başaran kadın bir anda neye uğradığını şaşırdı. Çünkü videolarda kendisi vardı. Kocası kendisi uyurken ona tecavüz etmiş bunları da videoya kaydetmişti.
Adam mahkeme süreci sonucunda tecavüz suçundan 9 yıl hapse mahkum oldu.
Eşinizin size 10 yıl boyunca uykunuzda tecavüz ettiğini öğrenseniz ne yapardınız?
Yorumlara şöyle bir baktım da bu olayı normal bulan büyük bir kesim var, üzücü bir durum.. Insanlık dışı bir muamele var ortada size eşim dediginiz yaratık tarafından yapılmış olan. Bunun ne mantıklı bir açıklaması olabilir ne de savunması olabilir. Verilen ceza az bile.. Eğer kişi hayatını birleştirdiği insana bile güven duyamayacaksa zaten insanlık ölmüş de cenaze namazını kılan yok. Allah korkusu olan kişilerle , vicdan-merhamet ne demek bilen insalarla karşılaştırsın Rabbim bizleri.
Bu, normal bir davranış değil. İnsanın hayat arkadaşının böyle bir şey yapması kabul edilebilir değil. Bu bahsedilen husus, insanı inciten bir husustur ve eğer böyle bir şey olsaydı derhal boşanırdım ondan. Evlendiğim bir insan değilmiş, bunu anlardım.
Tecavüz değil de niye videosunu çekmiş neden saklıyor biyerlere mi pazarlıyor bunları düşünürüm yani uykumda yaptgı için değil bnden habersz videoyaya kaydettiği için silerim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ölü gibi uyuduguma mi bir manyakla evli olduguma mi yanayim...
Boşasın o zaman ne diyelim. Sonuçta evlilikte olmazsa olmazlardandır biri sürekli istemiyorsa o evlilik yürümez belki dediğin gibi de olmuş olabilir kadın belki aylardır beraber olmuyordur adamın canına tak etmiştir.
Aslında haklısın ehlivukuf abi kadının kendi karar vermesi lazım kadın istemezse kocası bile olsa erkegin dokunma hakkı yok su exabiel denen abaazaya söyle beni rahatsız etmesin ona benim yorumuma cevap ver diyen olmadı
@Bla_bla_blaa ben sesimi çıkarmam bana dokunsa çünkü bende ona istedigim zaman dokunmak isterim ama herkesin kendi tercihi tabi rahatsız olana saygı duyarım
İlginç değişik bir fantezi. Hadi kocana söylesen hoşlanıyorum diye o da sana tecavüz etse anlarım da senin bilgin dahilinde olmadan yapmasını seviyorsan demek ki bayağı fantezilisin.
En İyi Cevaplar