Eşiniz tecavüze uğrayıp hamile kalsa ve haklı olarak karnındaki bebeğin hicbir suçu olmadığını onu doğurmak istedigıni soylerse tavrınız ne olur?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıliğrendiğim tiksindiğim bir erkekten hamile kalsam kesinliikle aldırırdım. normalde asla kürtaj yaptırmayacağima yemin etmiş birisiyim. ama eski sevgilimden hamile kalmıs olma ihtimalim var ve yeni sevgilimi çok seviyorum, eskisi bana öyle büyük bir kötülük etti ve tiksindim ondan, hamileysem haftasına göre kimden olduğunu anlarim ve eskidense anında gider aldiririm çocuğun günahi yok evet ama o cocuğu doğursamda sevememki ben, hem birlikte olduğun adama yazık, bir çok erkek kaldıramaz bu durumu, tamam desede zamanla soğur bence. bilemiyorum.. yani sevgilim benle birlikteyken başka bir kızla birlikte olsa sarhoşken vb. ben o çocuğu görmek dahi istemem bırak bakmayı..
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa iyide hamile kalınacağından şüpheli bir durum varsa hap alırdım ben en azından. hadi diyelim kaldım tecavüzden olma bir bebeği doğurmazdım ki. Tamam onun suçu yok ama ben dokunup annelik yapamazdım ona
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladim ama yapmak isteyen insanlar cikar genelleyemez sonucta ruhsal olarak bir çöküntüde olucaz ve o sirada ona baglanabiliriz
- +1 yıl
Bu benim fikrim zaten..
Eşim benim için biter. burada bakarım diyenlerini de inansı hiç gelmiyor. Kolay öyle tecavüz ürünü bir çocuğa bakması.
Hem hiç sanmam ki, bir kadın da buna kabul etsin. O çocuğa her bakışında tecavüzcüsün o iğrençliklerini hatırlayacaktır. Bunu kabul eder misin sen?00 Yorumla
+1 yılEşim doğurmak istedikten sonra artık o can benim evladımdır.
128 Yorumla
Soran+1 yılGercekten helal sana
- +1 yıl
Hem eş, hem baba olarak bu benim düşüncem. Yorumların arasından ayrık otu gibi sıyrılmak için belirtmedim. İyi mi kötü mü bilemem. Ben eşime iyi ve kötü zamanda diye bir söz vermişim. Birbirimize dair hislerimiz yok olmadıkça başına gelebilecek her ne ise kabulümdür.
- +1 yıl
@e-r-en Hem eş hem baba olarak evet. Tamam senaryo gereği de olsa bu soru böyle bir durumda eşin görevi ona tekme vurmak değil onunla elele verip yaşama tutunmasını sağlamaktır. O canın bir suçu olamaz. Yaşamını sonlandırmayı başta ben arzu etmem. Ancak annelik iç güdüleriyle eşimin bu yönde bir kararı olabilir ve onun alacağı karar her ne ise ona destek olurum.
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Elebasii sevmek sadakat
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
54Cevap
+1 yılKadın tecavüze uğrarken hiç tepki vermemişse tabi çocuğun suçu yok. Ama tepki veripte zorla kadını hamile bırakmışsa çocuğu aldırmalı. Ve buna kimse bir şey diyemez. Eşini düşünmeli ilk önce ailesini düşünmeli ve o çocuğu aldırmadı. En taktir edilecek davranış bu olsa gerek 😏
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu sevip kabullenebilir erkek icin bu ağır travma kabul ama dogurmak istesede kimse bisey diyemez merak ettiğim yaninda olurmuydn ki hayr galiba cevabn
- +1 yıl
Eşim tecavüze uğruyor ve başkasından hamile oluyor. Eğer eşim bu çocuğu aldıramam onun bir suçu yok diyosa aklımdan başka şeyler geçer k. bakmayın. Sizce çok normal bir durum mu bu? tecavüze uģramışsın karşı koymuşsun ama gücün yetmemiş. O zaman aldırırsın çocuğu olur biter. Çok saçma bu eksileyenler neyin kafasını yaşıyo anlamış değilim. Eşin istemiyosa sana laf düşmez. Senin eşine ve Ailene sadık kalan en doğru davranış olur. Çocuğun suçu yok diyon da eşinin suçu ne başkasından olan bir çocuk var ortada ve sen o çocuğu doģurursan esin o çocuğa her bakışında eskiler aklına gelecek adamın psikolojisi bozulur. Ama doğurmasn çocuğu kısa zamanda düzelecek ve hayatınıza bakacaksınız. Ne kadar meraklıymişsınız başkasından çocuk sahibi olmaya anlamış değilim. Sen eğer senin bir suçunun olmadığına inanıyosan çocuğu aldırırsın ama kendini suçlu buluyosan aldıramazsın tabi.
Böyle sorumuuu olur beeee. Allah başa vermesin. resmen bir sınav. hayır burada güvende çok önemli. Kocan gercekten tecavuze uğradımı diye için için kemirebilir ister istemez... hadi sana inanıyor, karısına tecavuz ettiği cocuğa nasıl bakacak. bu aile dağılır ya.. zor
10 Yorumlaeşim istedikten sonra Rabbim yarattıktan sonra alır kendi oğlum gibi bakarım sonra kendi oğlum gibi oğluma balık tutmaya öğretirim gezmelere götürürüm süc tecavüze uğrayan kişide deyil tecavüz yapan kişide aynısı yaşamadan öldürecek tecavüz yapan kişi
11 YorumlaAllah göstermesin, ilerde bir eşim olursa ve onu gerçekten seviyorsam sevdiğim kadın için izim veririm doğurmasına, ama ömür boyu o cocuğa baktıkca içim içimi yerdi, alkoliğin biri olur çıkardım herhalde
21 Yorumla
Soran+1 yılSende haklisn orda ne kadar sevdiğine dayanabilcegenee bakiyo is
Erkek gururuna yediremez. Düşünsene sizin çocuğunuz yok ama ilerisi için hayalini kuruyorsunuz istiyorsunuz. Şerefisizin biri çıkıyor eşini hamile bırakıyor. Eşi de doğurmak istiyor sonuçta başka birinden yıkılır yani çok derin mevzular o tecavuze ugrayanin doğurması da garip yani
10 Yorumla- Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılbu olayda eşimin suçu var mı hayır çocuğun suçu var mı hayır, eğer isterse doğurur eşimede çocuğada sahiplerinirm
31 Yorumla
Soran+1 yılSaolsın
+1 yılne felaket senaryo buldun be. valla mezhebim geniş değildir. ama yine de başımın üstünde yeri olur. eskisi gibi olmayabilir ilişkimiz, soğukluj girebilir araya ama o halde bırakamam. seviyorum abi
22 Yorumla
Soran+1 yılSaolsın
- +1 yıl
eşimmişsin gibi oldu bu yorum 😄😄
+1 yılDoğru ya da yanlış; erkekler eşleri için ne düşünür bilemem ama, çoğu kadın o çocuğu psikolojik açıdan doğurmak istemez.
22 Yorumla
Soran+1 yılBen su azinlikta olan bazilarindan bahsediyorum bebegi sevebilrsn kabullenebilrsn sırf bu yuzden kadina o.. Gozuyle bakabilen insanlar bunu isteyerek yapmistir o diyen insanlar var bu gercekten yıkıcı
- +1 yıl
Tabi ki bu yüzden bir kadına o gözle bakmak hakarete bile sığdıramayacağım kadar kötü bir zihniyet...
Ama bu duruma düşmüş kadının psikoloji bozulur , akli dengesi bozulur ; anneliği falan düşünemez.
Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Çocuğu doğururum aldırmamı isteyen adamı da boşarım ondan o çocuğa baba olmaz çünkü kendi başıma hem baba hem anne olurum
13 Yorumla
Soran+1 yılYapilmasi gereken bu ama sunlarin cevaplarina baksana insanlıktan cikmslar
Soran+1 yılGercekten oyle olmayacak sey degil kimsenin basina gelmesin
+1 yılValla dinen çocuk aldırmak sakıncalı ama malesef kabullenilecek birşeyde değil iki ucu bklu değnek misali
20 Yorumlaçocukları sevsem kendi kararına bırakırım yine kendi çocuğum gibi bakarım ama çocukları hiç sevmiyorum ben. kendim hamile bıraksam bile aldırmasını isterim, eşim olacak kişi bu özelliğimi çok iyi bilerek eşim olur
00 Yorumla
+1 yılerkekler sevdiği kadına dokunulduğunda soğurlar ama gerçekten çok seven bir insan bunada katlanır yanında olur
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi manada tecavüzün anlamını ve neler hissettirdiklerini yaşamayan kimse bilemez saçma saapan yorumlar yapmayın. Tecavüze uğramış bir bayanın o bebeğe nefretle bakacağından baktıkça da aynı şeyleri beyninde tekrar tekrar yaşacağı bariz bellidir.
00 Yorumla
+1 yılALLAH beni kesin sınamıştır böyle birşey olursa kahrımdan ölmezsem o çocuğa bakarım.
20 Yorumla
+1 yılGit o adamla evlen onunla beraber büyütün çocuğu derim. elalemin dölüne babalık yapamam. Karımı da çocuğu aldırmazsa boşarım
10 YorumlaSen olsan ne yapardın, doğurur muydun? Ben şu an nötrüm ama sen ne yapardın merak ettim.
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle bisey kimsenjn başına gelmesin allah korusun ama varsayimda 2 tane yolum var ya ondan nefret edicem aldiricam ya da seversem ve ona bakabilcek durumdaysam ve yasadiklarimi onun icin sineye cekebilceksem onun suçsuz olmadığını kendimi yedirrip de kosulsuz seversem kimseyi dinlemez dogururdum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle birsey olsa ya ikinisinide öldürürdüm ya da adamı bulur öldürür karıyı boşardım.. yediremem böyle bişeyi kendime insan el içine çıkamaz kahrından ölür...
20 YorumlaO ne demek ya karnımdakinin suçu yok doğuracam falan. O zaman babasıyla büyütür.
42 Yorumla
Soran+1 yılKadin mağdur karnindaki bebekte magdur. Tecavuzun anlamini bilmiyosan ben napiyim
+1 yılCana kıymak istemem ama eşimden olmayan bir çocuğu da kabul edemem. bilemiyorum
00 Yorumla
+1 yılO işten zevk aldigini düşünür yollari ayiririm.. Allah gstermesin
32 Yorumla
Soran+1 yılBu ne bicim kafa ya gercekten cok aşağılayıcı
- +1 yıl
Ya bir git
- Diğer konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılAllah göstermesin, cevaplamıcam çünkü düşünmek istemiyorum. En çok düşündüğünüz şeyi hayatınıza çekersiniz oyüzden daima güzel düşünürüm ve öylede oluyor 😄 sizde deneyin 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir kadın olacağını düşünmüyorum, kesinlikle her kadın aldırmak ister.
22 Yorumla
Soran+1 yılKarnindaki kadinin canndan bir parca cepte tasinmiyo bu kadar kolay olsun
Cevap sahibi+1 yılöyle ama eşinden değil sonuçta o bir parça.
bu kadın sen değilsindir umarım
- Diğer konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılOnun bedeni onun kararı, gerisi en azından 3 kişi bizim hayatımız...
10 Yorumla Allah kimseye öyle bir durum yaşatmasın, güzel şeyler konuşun. Bu ne böyle. :D :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 24,6b cevap paylaştı.
+1 yılduruma bağlı dinen sakıncası nedir sağlık acısından nedir yoksa babası ben olurum ve sır kalır
11 Yorumla
Soran+1 yılSaolsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kadın olduğum halde tecavüze uğrasam asla doğurmam o çocuğu kendimden tiksinirim her ne olursa olsun, erkekte olsam o çoguğu kabul etmezdim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bir es olmaz üzgünüm , tacavuzden sonrasi abarti ve kabul etmem ben
24 Yorumla
Soran+1 yılMagdur olan kadın isteyerek olmadi yapmadi
Cevap sahibi+1 yılEvet ona bisey demedim farkindaysan, ama bebegi istemesi saçma
Soran+1 yılIcinizde bir parca var hayat bulacak bir parca bunun anlayamadiginzdan sorun zaten
Cevap sahibi+1 yılYa bir hücre o , senin dedigine gore erkekler her boşalma esnasında katliam yapiyor. Biraz mantikli konus :)
+1 yılKarıma tecavüz eden bir ş. e. r. efsizin tohumunu besleyip büyütmem bu kadar net
30 Yorumla
+1 yılhayatta kabul etmem o çocuğu pislik birinin çocuğuna ben bakmam
00 YorumlaKız bu ne kötü bir soru Allâh kimseyi böyle bir sınav vermesin
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum arkadslarla tartıştık ta arkadasmn biri kadina sirf cocugu dogurmak istedi diye yol lu dedi. Cok kirici buldm sormak istedim gercekten algı bu mu
+1 yılbenim suçum ne tecavüz edenin eşine dostuna aynı şekilde yapar o çucugu dğurmk isteyen karımı terk ederdim. Hayatın gerçekleri
10 Yorumlaiyi o zaman biri beni sevsin hamile kalsın çocugu doğurcam desin senle evliykene tecavüze uğradıgım için başkasına çocuk yaptım doğuturur bakarmısın
00 YorumlaDiğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. örneği olduğunu sanmıyorum. benim eşimde doğurmak istemez aldırırız.
00 Yorumla
+1 yılValla ondan once o adamin anasini dikerim sonra hapse
10 Yorumla
+1 yılOha dogurulur mu o cocuk hic
82 Yorumla
Soran+1 yılTamam. p i çin teki yuzunden igrenc bir sekilde olmus olabilr ama o soncta senden de bir parca ve ona olan sevgin bunu yutmaya yeterli gelebilir ve isteyebilrsn boyle bir durumda kadin yargilanmamali
- +1 yıl
Canim ben bir anneyim zaten o mantikla cevap ladim ama bu cocuk icinde dogru bir karar olur emin ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnne olmak karnındaki çocuğu sahiplenmektir korumaktır. Bu durumda eşim sorun çıkarırsa ondan ayrılırdim.
00 Yorumla
+1 yılöyle bişey dese zaten kendi isteğiyle girmiştir ilişkiye boşarım :D anasının evinde doğrsun :)
00 Yorumla
+1 yılBu ne biçim bir soru ya :S
23 Yorumla
Soran+1 yılOlmayacak sey degil ama allah korusun kimsenin basina gelmez umarim
- +1 yıl
Doğurmak isterse ayrılık kaçınılmaz o canlı beni ilgilendirmez o sinirle yani ben o çocuğun ileride suratına nasıl bakacağım?
Soran+1 yılHaklisn sagol
gider o adami oldururdum hatta jop sokardim gerisini dusunemezdim
00 YorumlaDiğer konusunda 314 cevap paylaştı. Boşanırdım böyle salakça düşüncemi olur elin piçine bakıcam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce gerçekten tecavüzemi uğramış uğradıysa neden doğutmak istiyor boşarım o karıyı doğrursaa
10 Yorumla
+1 yılgördüğüm en en en en ilginç soru
20 Yorumla
+1 yılkendi evladımmış gibi büyütürüm...
23 Yorumla
Soran+1 yılSaolasin
- +1 yıl
y yoksa detaydaki olay gerçekmi yaşadınmı merak ettim *_*
Soran+1 yılYok arkadaslarimla tartstk
Hiç kimse o bebeği doğurmak istemez. İstenmemelide
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemeyiz
+1 yıldoğurmak ister mi saçmalama
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye istemesin karnindakinin sucu ne o diger picin oldugu kadar hatta daha fazlasi onunda parcasi
- +1 yıl
ya saçmalama. daha neredeyse bir et parçası kadarken tespit ediliyor. o çocuk daha çocuk falan değil. kim olsa aldırır aksini kabul etmiyorum. hem doğurmak çocuğa da acımasızlık. o çocuk arkadaşım olmayı hakediyor mu. hayır
Soran+1 yılHaketmemesi icin napti
- +1 yıl
bu kimin elinde kim hakediyor böyle bir şeyi. bir kişiyi arkadaşım olarak dünyaya getirmeye kimin hakkı var
- Diğer konusunda 17,6b cevap paylaştı.
+1 yılManyak mısınız la gece gece.
03 Yorumla
Soran+1 yılOlabilecek bir şey
- +1 yıl
Katil olursun öyle birşey olsa. Ben dopırmasını istemezdim
- +1 yıl
Ancak Namus için adam öldürürüm.
Eminim ki %99 u kadini terk eder
03 Yorumla
Soran+1 yılOyle zaten 😕
- +1 yıl
evet eder ama sevinerek kızarak nefret veya öfkelenerek değil, üzülerek mecbur kalarak. hiç bir erkek eşine tecavüz edilmesini zaten kaldıramaz bu başlı başına bir travma, onu koruyamamak ayrı bir travma, üstelik bir de her dakika ona hatırlatacak bir sembol oluşması apayrı bir travma. şahsen asla kaldıramam.
Soran+1 yıl@sivasligazi sizde haklisniz ona da laf edilmez
Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. tek başına doğurup büyütür
00 YorumlaBunalima girer yha insan
10 YorumlaDiğer konusunda 8,8b cevap paylaştı. o adam ölür cocukta aldırılır en iyi ihtimal bu
20 YorumlaBu ne biçim bir soru böylee
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir film konusu olsun bu..
10 Yorumla
+1 yılHarun abi git uyu iyice saçmalama !
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılben kabul edemem boşarım doğurmak istiyorsa.
00 Yorumla Tecavüz varsa ztn doğurmak istemez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlk 3 ay içinde alınabilir
00 YorumlaDiğer konusunda 338 cevap paylaştı. allah başa vermesin
20 Yorumla
+1 yılSahiplenirim tabiki
31 Yorumla
Soran+1 yılSaolasn
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebegi aldırır o adamlar da ölür
00 YorumlaBoşanmak olur.
10 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)