Bu durum universiteye basladiğimdan beri başıma geliyor. Bugun de yolda yurüken bakar mısınız falan diyen seslendi biri o ara hizli yuruyordum duymamazliktan geldim tekrar diyince durdum baktim adam gulerek korkmayin bir sey yapmayacam size diye guldü once sonra da guzel sanatlar fakultesi icin bagis mi ne topluyorlarmis dinlemedim bile sonra ben kusura bakmayin dedim vermek istemedigimi belirttim o da tabi dedi daha once de engelli cocuklar icin kitap bagisi para bagisi diye bahanelerle para istemislerdi baslarda hayir diyemiyordum iki kere vermis bulundu birinde adam izmirden gelmis yani her yeri geziyorlar digeri de okullari mesken tutkuslar ogrenci misiniz falan diye baslayip bahanelerle para istiyorlar vermeyince de sanki vermek zorundaymişiz gibi davraniyorlr ve o kadar israrci ve uyuz tipler ki bunlarin surekli sokakta olmasindan sikayetciyim ve hic inanmiyorum. Bu durum sizin de basiniza geldi mi ve ne yapmaliyim ki bana bulaşmasinlar. Çunku dursam olmuyor duymamazliktan gelsem olmuyor hayir desen olmuyor zaten onceden de hayir diyebilen bir insan degildim ice kapanik biriyim bunlarla ugrasamiyorum ne yapmaliyim gercekten sinirlerim bozuldu
Güncellemeler
+1 yıl
bu sahtekarlardan nasil kurtulabilirim surekli bana denk geliyor biktim artik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar