yuh be gerçekten mi
ama benim lise hocam da rakı bira yararlı bebeklere bile icirilir diyordu sok oldum bir de sınıftakiler onayladılar 😱😱😱😱 böyle bir sey olabilir mi ya 🙊🙊🙊012 Yorumla- +1 yıl
ne mal bir zihniyet ya
- +1 yıl
dini boyutu da azabı büyük
- +1 yıl
ne sigara ne alkol ağzıma sürmedim
- +1 yıl
helal sana
- +1 yıl
kıs?
- +1 yıl
😅😅😅 peki
- +1 yıl
başka türlü deliremez😀
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılaa.com.tr/.../...94c4127d7ca74f478ffef9f45731a.jpg
bunları süs olsun diye koymuyorlar oraya bir zahmet uysunlar10 Yorumla
+1 yılÖyle insanlar var ki bunun şaka amaçlı olup normal olduğunu savunacak kadar aşşağılık ve kalitesizler.
41 Yorumla- +1 yıl
aynen kardeşim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKemalist işte niye şaşırdın ki?
Bunların hepsi böyle
c11.incisozluk.com.tr/.../205391_o852b.jpg31 Yorumla- +1 yıl
biliyorum😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılVay arkadaş yorumlara bak hemen ayrandır yok içirmemişlerdir. Resim gayet açık ve net ortada işte. Bu çocuğu bu anne babadan almaları lazım. Resim çok yorumlara deli oldum ya. Hemen savunma.
40 Yorumlakesin trakya bölgesi ya da ege bölgesdir normal onlarda.
21 Yorumla- +1 yıl
aradığım yorum😀
Alkol beyin ve diğer organlar için çok zararlı. Gelişme çağında bir çocuğa bunu içiren ailenin sosyal medya da ilgi çekmekten başka bir amacı olacağını zannetmiyorum.
10 YorumlaMustafa Kemal de zamanında o yanındaki küçük çocuğa bira içirmişti 🙂
12 Yorumla- +1 yıl
E bunlarda atalarının izinde
+1 yılYazık ya acıyorum şimdiki çocuklara aile artık aile değil ki hepsi pislik olmaya başladı
00 YorumlaSaka heralde poz vermek amaclı elıne aldıgını dusunmek ıstıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
bendr😣
Bu yaştaki çocuklara tecavüz ettikten sonra elini kolunu sallayarak dışarı çıkan ebeveynlerden daha normal. çocuğa arapça bir metin ezberlettirip papağan gibi tekrar etmesini öğretmekten çok daha faydalı olduğu da kesin.
036 Yorumla- +1 yıl
bravo yanlışı yanlışla kapatarak haklılığını gösterdin helal
- +1 yıl
offf yuh artık be yazıklar olsun size... sen bu çocuğu alıştır bu yaşta ilerife alkolik olsun bataklığa saplansın Ahirette verirler hesabını yani bundan geçtim banane ahirete cayır cayır yanması umrumda değil ama milletede zarar verecekler bravo harika nesilsiniz
- +1 yıl
ailesinin yanında ilk defa alkol tadan hiçbir çocuk ileride alkolik olmaz. onunda şekli var tabii. al bir tadına bak istersen denir ve çocuk isterse bakar istemezse ısrarcı olunmaz. alkolünde çok iyi bir alışkanlık olmadığı açıklanır. bu çocuk bilir ki evde de alkol içebilir. diğer arkadaşları gibi parka bahçeye kaçıp gizli gizli içmez.
- +1 yıl
ailesi ona alkolün ne kadar kötü bişey olduğunu anlatsa zaten içmez bizim ne ailemizde içildi ne de gizli gizli ağzımıza sürdük
- +1 yıl
Ben diyorum ki edebiyle yapıldığında gayet zararsız, hatta yararlı bir eylem. çocuk, böylece alkolün büyütülecek bir şey olmadığını ve kararında alındığında hiçbir zararının olmadığını, hatta yararlı olduğunu öğrenecektir. eğer küçükken alkol öcü gibi gösterilir ve yasaklanırsa, yasak olanın çekiciliği ve ergenlik kombosu ölümcül sonuçlara neden olabilir. bu nedenle aile küçükken çocuğa kontrollü olarak kaldırabileceği kadar alkol tattırmalıdır ve kesinlikle yasaklamamalıdır.
- +1 yıl
hatta bence uyuşturucuda tattırılmalı 6 yaşındaki çocuk önce bir uyuşsun kriz geçirsin sonra ölmezse devam eder yararlı iyi titretir nasıl olsa
- +1 yıl
alkolün ne yararı varmış.. ayrıca biçocoğun evinde alkol içiliyorsa aileside ona içiriyorda onun ileride alkol kullanması kaçınılmaz... ülke size kalsa bku yedik yani bumu müslümanlık
- +1 yıl
Kıyasladığı şeye bakar mısınız, içkiyle söylediğin şeyi tanımla desek, karşılaştır desek ağzı açık ayran budalası gibi bakacakların homurdanışı. alman okulu yasta. Küçükken içki tattı diye bir çocuk ileride bağımlı olmaz bence.
Kötü bir aile yaşantısı varsa, mutsuzsa, psikolojik sorunları varsa bağımlı olur.
Zaten olacağı varsa, 20 yaşına kadar hiç tatmadıysa bile o yaştan sonra bağımlı olabilir.
Ailem içki konusunda bana hiç baskı yapmadı, küçükken tattırdılar hep. Arkadaşlarım beni çok kıskanırdı.
Dışarda onlar gizli gizli içerdi ben içmezdim. Yasak olmadığı için cazip gelmezdi içki içmek. - +1 yıl
sizin kitabınızda aile içi ahlaksızlıkta vardır içkide vardır kadınlı erkekli içki masalarıda vardır.. o tadı bk gibi olan şeyi laf olsun diye laf olsun diye içiyorsunuz zaten gibi çocuk tacizcileri ne kadar ahlaksızsa sizde aynısınız hadi kolay gelsin
- +1 yıl
bizim gizli bişeymiz yok Allab şükür kültürümüzüde biliriz dinimizide sizin gibi yozlaşmadık yozlaşmayacağız hiçbir zaman zerre kadarda sinirlenmedim sana söylenecek söz nafile laf ebeliği yapıp üste çıkmaya çalısırsın bende kısasını söyledim
- +1 yıl
bırak abi bunlar ne anlar
- +1 yıl
ezber dediğin bizim inancımız saygısızlık yapma ingilizcede önemli bir dil arapçada eğer kuranı anlamak için öğreniyorsa sevaptır... boş insan
- +1 yıl
arapça'ya karşı bir düşmanlığım yok, arapça'nın kültürümüze tamamen dini dayanaklarla zorla entegre ettirilmeye çalışılan "arap seviciliği"nin bir parçası olarak dayatılması.
dünyada bilimin 2 dili var: biri latince diğeri ingilizce. mühendisliğin dili de almanca ile japonca. ticaret dilleri de rusça, arapça ve ispanyolca. eğer ticaret yönlü dil eğitimi vereceksek neden rusça ve ispanyolca'yı da müfredata opsiyonel olarak "üç dilden birini seçin" diye eklemiyorlar? çünkü empoze ettirilmeye çalışılan şey arap kültürü, dili değil. araplar insanlığın gelişimine ne katkıda bulunmuş diye sorarlar adama.
- +1 yıl
bu aptal kız herkesi kendisi ve ailesi gibi ayyaş sanıyor o yüzden bizi anlamıyır ağrına gidiyor 😅😅😅 gizli içki içiyormusuz.. ağla kızım
- +1 yıl
sen asıl kendi acınacak haline ağla ayyaş ana babanın ayyaş kıızı kızı vasıtadı ilede ayyaş torunu olacak hahah yalamaya devam et bebeğim 😅
- +1 yıl
hahaha patlak seni aile içi ensest ilişkiniz varmı? bana maymun diyena bak kendi yüzünü bile koymamış anca lolipop lu resim koymuş eminim annen seni genel evde peydahlamıştır beni aşağılayacağını sanıyor zavallı ayyaş fahişe ailen gibisin😀
- +1 yıl
ıyyy bidaha baktım ayrıca burundan aşağı kısmın bile bk gibi a... mk şimdi anladım meseleyi acaba enggellimisin?
- +1 yıl
Utanmadan hala yazıyo rospu çocuğu dur lan biraz oynatıyım seni ahaha, sıkılınca iki manipüle ederim hazır yetiştirilmiş mal. ahahaha. arkadaşlar bu anasıyla ilgili mesajlar atıyor herkese, ensest olduğunu sağır sultan duydu pisliğini bana mı bulaştırmaya çalışıyosun mına k*dumun
i bne kılıklı, şefkatsiz büyümüş arsız *rospu çocuğu seni - +1 yıl
hahahaha ağla rospu patlak f. İşe seni hahaha yırtık😅😅
- +1 yıl
Türkboy345 dinimiz dinimiz diyip savunmaya geçmissin ama dininizde küfürde yok ve küfür etmen seni haksiz duruma düşürmüş dikkat etmelisin :)
- +1 yıl
damarıma basarsa ederim napayım küfür etmek zaten günah ama günaha girmeyende yok... sen bu kızın yorumları içerisimde benimkinemi dikkat ediyorsun
- +1 yıl
dikkat ettiğim şey senin küfretmen değil günahtan bahsederken küfretmen..
- +1 yıl
günaha girmeyen yok diye günah işlemenin savunmasını yapamazsin degilmi? uyardım sadece.
- +1 yıl
insanların kendi şahsi günahları kimseyi ilgilendirmez istediklerini yapsınlar ama sen bu cocuğa bunu içirirsen veya herkes bunu yaparsa ülkenin geleceğini mahvedersin bunun istismardan bir farkı yoktır çocuğun vücudunu mahvediyor şimdi herkesin kendi ailesi deyip geçiştirme sakın
o çocuklar büyüdüğünde topluma karışacaklar unutma - +1 yıl
Öncelikle ben yalnızca uyardığımı belirttim tabiiki beni ilgilendirmiyor. Bence fotoğraftaki gösteriş olmuş. o aile aile değildir fakat amaca gore degisir bu tür şeyler. küçükken sigara alkol vs tattirmak büyüyünce tatmasindan daha iyidir. meraki giderilir ve ne kadar az tatmış olursa olsun çocuğa fazlasıyla kötü gelecektir. hayatinin devaminda uzak durur bu ileride bağımlı olacağı anlamina gelmez. bende ilk sigarayi annemin elinden ictim 5 yaşında. ergenlik döneminde meraktan ve özentilikten bağımlı olan birçok arkadaşım varken ağzıma dek sürmedim. Birde böyle bakmak lazim. fakat dedigim gibi bunu sosyal medyada paylaşmak gereksiz ve doğru değil
- +1 yıl
sigara da kötü ama bunun kadar olamaz savunmayın yolumuz geleceğimiz bom bok yazık
Milli içkimiz ayran
iyi birşey degil çocuğun o yaşta seçme hakkı yok10 Yorumla
+1 yılÇocuğun rakı içerkenki fotosuna çok güldüm nasıl zevkle içiyor :D Ama yapılmaması lazım tabii.
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum icebilecegini rakının tadı çok ağır çocuk içemez onu içiyor gibi göstermiştir
018 Yorumla- +1 yıl
bir kere bunu yapmaları bile içirmek gibi kız bardağı ağızına almış içbilse içecek o zaman... böyle ailemi olur
- +1 yıl
Onu da anası babası düşünsün beni ilgilendirmez kendi çocuğunu onlar düşünmüyorsa ben mi düşünucem
- +1 yıl
düşün diyen yok tepki olarak paylaşıyorum ey Allahım sem sabır ver
- +1 yıl
Tepkini bu saçma sapan sitede göstermek yerine gerekli yerlerde göster kimse bu sitede seni ciddiye almaz kardeşim
- +1 yıl
sende ciddiyr almadığın için yorum yaptın sanırım... bak kategoriye toplum ve sosyal ilişkiler kategorisi sürekli saçma sapan adet günüm şu gün nasıl olur sevgilim yaparken içime bilmem ne yaptı o bana aşık olurmu sorusu göremezsin burada zorlada yorum yaptıtan olmadı sana
- +1 yıl
Zorla yaptıran oldu demedim zaten?
Evet o sevgilim bilmem ne yaptı soruları da en az bunun kadar saçma - +1 yıl
o zaman buyrun çekin gidin işine gelmeyen cevap olunca saçma olur
- +1 yıl
Benlik bir durum yok ben mi dedim içirin veya içirmeyin diye😂
Benim niye işime gelmesin kandksnksd - +1 yıl
beni eleştirme o zaman o pisliği yapanı eleştir
- +1 yıl
Ben seni ne zaman eleştirdim kardeş?
- +1 yıl
saçma sapan şeyi burada paylaşma diyorsun kardeş
- +1 yıl
Saçma sapan seyi degil saçma sapan sitede paylaşmak yerine gerekli yerlere bildir dedim?
- +1 yıl
tamam sonuçta buda bana bir eleştiri
- +1 yıl
Yarası olan gocunur diyelim
- +1 yıl
açıkca bana söylüyorsun demin üste çıkamaya çalışma
- +1 yıl
Üste cikmalik bir durum yok😂
- +1 yıl
off yeter ama
- +1 yıl
Aynen
nereye gidiyor nesil çözemedik..
10 Yorumla
+1 yılO anneye babaya anne baba denirmi yazik
10 Yorumla
+1 yılsonra Türkiye neden gelişmiyor
00 Yorumla
+1 yılYazık cidden çocuğa
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYalnş tabi ama kimseyi ilgilendrmez ki bu durum
00 Yorumla
+1 yılEvet yazık nerde ahlak
00 Yorumla
+1 yılTuhaf...
20 Yorumla
+1 yılSüt belki bardaktaki
03 Yorumla- +1 yıl
yok ayran
- +1 yıl
Meyvesuyu da olabilir ☺️
- +1 yıl
yok başka bişey içine su katmışlar neyse 😅😅😅
+1 yılPislik
00 YorumlaYazık gunah ya
10 Yorumla
+1 yılTuhafmış
10 Yorumla
+1 yılyazık
10 Yorumla
+1 yılAyran falandır o hiç bir aile yapmaz öyle bir şey
11 Yorumla- +1 yıl
tabi tabi
Ne hale geldik yaa
10 YorumlaŞakasınadır bence
11 Yorumla- +1 yıl
e yok artık
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence problem yok
16 Yorumla- +1 yıl
helal
- +1 yıl
Allah ıslah etsin.
- +1 yıl
Kucuk yasta icerecem sokaga bir salacam cpcugu o kafayla dkuckmkchkxhx
- +1 yıl
Asdft sonra arabanın altında
- +1 yıl
Valla arabqnin altinda mi olur ne boh yer bilmiyom denecez gorecez😂
- +1 yıl