Isyerinde bana cephe aldilar ne yapacagimi sasirdim en sonunda sizinle paylasayim dedim

Merhaba size isyerimde ki olayi anlaticam isyerimde bircok insan var ortam buyuk yani ve herkes ic ice ben gecen yil bir bayan arkadasimla tartistim konu su: isyerinde yakisikli bir arkadasimiz var benim bayan ark bundan hoslaniyor basta ben biliyordum o beylede konusuyoruz hani ara yapmak denir ya ama iyi anlasiyoruz ama zaten adam herkese boyle eger aramizda bir etkilesim olduysa ne olayim benim tipim degil zaten iste boyle olunca ark geldi bana catti ben sok oldum. Hakkimda neler dusunmus neyse biz bozustuk bu galiba isyerinde ki bayanlara hep anlatmis bir guzel hakli cikmis herkes bundan yana ben kotu kiz oldum allahim sen koru simdi herkes bana dusman bana nispet yapiyor acikcasini soyliyim guzel bir bayanim ama bugune kadar ne gram bunla ovunmusundur ne simarmisimdir sessizimdir kendi halimdeyimdir ama dayanamiyorum artik kac yasina gelmisler hala dedikodu laf laf sanki bugunu bekliyorlarmis ben ne yapmisim allah askina elbet hatamiz olmustur ama her hatasi olana bu mu yapilir? Bende yalniz kalinca birileriyle samimilesiyim dedim sanki haa gelirsin boyle gibi triplere girdiler manyak bunlar yemin ederim ya burada var midir bizimkilerden bilmiyorum artik yazdim gitti :)
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar guncelleme icin kusura bakmayin. Ama hepinize tesekkur ederim hepiniz cok iyi geldiniz paylasmakta iyi geldi :) iyi geceler diliyorum tavsiyeleriniz ve ilginiz icin yeniden sagolun
Isyerinde bana cephe aldilar ne yapacagimi sasirdim en sonunda sizinle paylasayim dedim