Ben genelde öyle oluyorum "Temam yiaa ben hallederim deyip" asla halledemiyorum. Neden böyle oldum anlamadım 😕 Sizin de ben hallederim deyip, halledemediğiniz şeyler var mı?
"Ben hallederim" Deyip halledemediğiniz şeyler var mı?
Pazartesi günü benim planladığım işlere başlama günümdür. Hangi iş olursa olsun, ''Pazartesi haftanın başı.'' anlayışı ile yeni bir sayfa açma düşüncesiyle hep pazartesi gününe bırakmışımdır ama hiçbir pazartesi de başlayamadım. Derken yılbaşı yaklaştı ve dedim ''Yeni yıl, yeni başlangıç demek.'' anlayışıyla da 1 Ocak'ı bekledim ama onda da bir türlü başlayamadım.
Kafamda planladığım bir iş var ama 5 yıl oldu daha başlayamadım. Kısmetse 1 Ocak 2018'de başlayacağım inşallah.
Yapamayacağım hiç bir işe asla soyunmam çünkü mahçup olmak veya alay edilmek en büyük korkumdur.. O nedenle altından kalmayacağım işlere pek kolay kolay girmem.. O nedenle çoğu zaman kaybetmeye tahammülüm olmadığı için oyun bile oynamam yenilmemek için.
Kardeşimin gecemedigi Mario bölümünü ben geçerim dedim ve game over oldu. Bağırış cigiris içinde mutfağa gidip sofraya oturduk. Babam orda olmasına rağmen halen tartışıyorduk. Kısa süre geçmeden Babam sinirle kalkıp gitti içeriden 1 gürültü sesi geldi. Yemekten sonra ne görelim ; atari ortadan ikiye bölünmüştü 😃 Sene 97 heyt gidin günler
Zaten uye adinda bunu destekler nitelikte :)) Ben hallederim sadece kndim icin degil her ortamda genelde yapilamayacak bisey varsa bana kaliyor malsef yetenekliyim sorunlar ve sorular karsisinda :)
En İyi Cevaplar