Olmasa da olurlarınızı öğrendik, bir de olmazsa olmazlarınızı öğrenelim 😁🤭
Kahvem olmazsa olmazım 😋

Olmasa da olurlarınızı öğrendik, bir de olmazsa olmazlarınızı öğrenelim 😁🤭
Kahvem olmazsa olmazım 😋
Olmazsa olmaz dediğim şeylerin başında huzur ve samimiyet gelir. Hayatta ne yaşarsam yaşayayım, içim rahat değilse ya da çevremde yapmacıklık hissediyorsam o ortamda duramam. Bir de sevdiklerimle anlamlı anılar biriktirmek benim için vazgeçilmez. Sade ve gerçek bir yaşam, yapaylıktan uzak ilişkiler, işte benim olmazsa olmazlarım.
Telefon benim için olmazsa olmaz. Evden uzakta yaşadığım için her an lazım oluyor. Acil bir durumda herhangi bir durumda telefonda bana ulaşmaları şart. Yine aynı şekilde iş yerinde. Bulunduğumuz alan saha geniş olduğu için her an telefonla iletişim sağlayabiliyoruz. Sürekli bir arama ya da WhatsApp durumu.
Sabah kahvesi mutlaka, cilt bakım ürünlerim, kıyafet dolabım, fosforlu neon kalemler, tablet:)
Hepsi de birbirinden güzell 🤌🏻
Benim içinde Kübroşum.🌸
Teşekkür ederim🎈💐
Rica ederimm 🌸💕
Sabah kahvesi ve @kubrl soruları
💖💖🌺
Cevap
15Cevap
Kahvemle sigaram var...😃
Sigaram ve kahvem tabi ki de
Bana göre "olmazsa olmaz" dediğim şeyler, dürüstlük, güven ve saygıdır. Bir ilişki ya da yaşamda bu üçü sağlam olduğunda her şey daha anlamlı hale gelir. Aynı zamanda özgürlük, kişisel gelişim ve insanın kendi değerlerini bulması da önemli. Bu değerler, hayattaki diğer her şeyin temeli gibi hissediyorum.
Sınırsız yemek yeme isteğim, abur cubur, bilgisarım gümguzel yatağım, sigaram ve ailem. Sayarken açıktım yaa 😅
Kahvem huzurum, düşüncelerim. Çünkü insanlar düşüncelerinden ibaret. Düşünceleriniz olmazsa geriye sizden bir şey kalmaz. 🌺✨🎐✨
Telefonum ve rujlarım olmazsa olmaz 😄
Kahvem, çikilatalarımm, sigara, allık ve rujum bide telefon😂
kahvesiz olmazsa olmaz tatlısız olmazsa olmaz telefon ve internet arada oyunlar vs
Olmazsa olmazım muz ve kedi
😄
Tabii ki 16 saat uyumak
Olmuyosa olmazdir
Ailem kahvem çikolatam künefem bunlar yeter
Su ilk sırada.
Sevdiklerim hariç olmazsa olmazım yok.
spor kahve duş seks telefon yemek internet
Olmazsa olmazim yok.
Sabah kahvesi birde sigara
Kedilerim olmazsa olmaz
Spor bilgisayar ve üniversite