Çirkin olmanın bana kaybettirdikleri?

Herkese merhabalar. Bu hesabı az önce açtım. Soru sor etiketine girdim ama amacım soru sormak değil kimseye anlatamadiklarimi buraya anlatmaktır. Öncelikle çirkin olduğumu düşünüyorum. Hem de nasıl ama böyle, kızların yanına bile yaklaşamıyorum utanıyorum. Elim ayağım dolanıyor. Onlarin saf güzelliğini gördüğümde keşke diyorum biraz yakışıklı olsaydım da beni de sevselerdi. Ama kader dedikleri şey tam da burada devreye giriyor. NEYSE..! Biraz da kendimden bahsedeyim.180 cm boyundaydım. Kütlem 82 kg. Esmerim ve siyaha çok yakın renkte kahverengi gözlerim var. Belli oranda sivilce ve izleri de mevcut. Ha ayakkabı numarasi da 44 -45( oylesine yazıyorum pek önemli degil) Aslında caliskandim fen lisesinden bu sene mezun oldum. Bu çirkinlik ve aşağılık kompleksi beni yerin dibine sokuyor. Okulun ilk 5 indeyken lys siralamam hiç de öyle gözükmüyor. Bütün arkadaşlarım ilk 5 binde neredeyse ben tıpı bile ucundan kaciriyorum. Mezuna kaldım artik sivilcelerimle daha çok oynayıp ergenliğin daha da içine girebilirim. Cunku bir eziğim artik kimsenin yüzüne bile bakmadığı.

ALLAH'IN BU GÜNÜNE ŞÜKÜRLER OLSUN.
Çirkin olmanın bana kaybettirdikleri?