Hangisini tercih etmeliyim? Bilgi çok pahalı malesef. Ama aydın üni hakkındada bilgim yok pek ne bileyim güzel ama ben pek ısınamadım?
İstanbul Bilgi üni
İstanbul aydın üni
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bilgi bildiğin zengin zuppe dolu bizim eski evin ordaydi üniye giren arabaları gorsen biz fakirlikten geberiyoz dersin ajchanci hani ben kendimden örnek veriyim burslu kazansam bile asla oraya gitmezdim kendini onlardan çok ayrı hissedersin ve kendini beğenmiş çok tip var ayrica aydın zaten kalite bakimindan iyi bir üni düşünme bile derim
zaten ona gideceğim tercihleri yaptım bile. Bilgiye param yok bilgide gösteriş yapcak zamanım da karakterim de yok.
Selam memnuniyet durumun nasıl? Pişmanlık mı yaşıyorsun, eh işte idare eder mi, iyi mi? %100 burslu mimarlık için tercih aşamasındayım. Bilgi lütfen
@Sorsansorsan yaş kaç ki
-Bilgi
-Her açıdan daha iyi;verdiğin paraya değer.
*Gecen bol olsun.*
çok pahalı bilgi ya
Cevap
2Cevap
Tabiki bilgi. puanlardan belli. Adında okudum bölüm gibi Allah affetsin katlanamadim geçiş yaptım.
neyine katlanamadın
Pelin su berkecan tiki dolu. Paralı okumuş gibi para kakaladilar. Ortam bok gibi. Sosyal aktiviteleri Starbucks olan bir güruh öğrenci grubuna katlanamadim evet
Eğitimi iyi olsa bilgi kadar neyse en berbat devlet üni hocalarını toplamışlar resmen.
ama ben kültürlü insanlar, ne bileyim her filmi izleyen sanatla müzikle uğraşan tipler arıyorum umarım buulurum orda
Öğrenci profilini düşününce yazdığına haykirdim😂 illa tam burslulardan benim gibi salaklik yapıp giden vardir
Aydın üniversitesi de pahalı ve baya zorluyorlarmış sınavlarda
Bilgi üniversitesi güzel.
çok pahalı
orası doğru ama kaliteli eğitim alırsın. Tavsiye ederim
Aydin dhaa iyi
%100 burslu mimarlık tercih aşamasındayım. Ne biliyorsanız yazsanız inanılmaz ihtiyacım var Feedback e olumlu ya da olumsuz. Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar