galiba bu hakaretleri yazanların beyni yok İngilizceyi İngiliz öğretmenden öğrenmek isteyince sıkıntı yok ama biz Arap hocadan ders alınca sıkıntı yok dilenmesin çalışsınlar dersiniz çalışınca da Türkler araplasiyo bu insanlar temizlikçi olsa hiçbiriniz bı laf yapmazsınız ama ayrıca Arapçayı ehlinden öğreniyoruz diye Türklüğümüzden bir şey kaybetmiyoruz bilin istedim.
Fakat çocuklara kültür yüklemesi yapmalarının önüne kimse geçemez. Bu çocuklar en güzel çağlarındalar. Daha çağdaş ve bilimsel bir eğitim aldıktan sonra bu şekilde yönelmelerini doğru buluyorum. Sonuçta öğretmen tipide yok bunlarda.
vatan evlatları atama beklerken suriyeli öğretmen atıyorlar birkez daha şahit olduk bu ülkede arapların türklerden daha değerli olduğunu ülkemizdeki bu arap seviciliği nereye kadar gidicek bilmiyorum artık yeter demenin zamanı geldi çoktan geçti
çok doğru Fatih katılıyorum benim hak eden öğretmenlerimin hiç biri öğretmen olamayıp fabrikalarda çalışıyor. bunalr en kötüsü bile uluslararası diplomaya sahip
1 dil 1 insan. 2 dil 2 insan. 3 dil 3 insan. 4 dil 4 insan. 5 dil 5 insan. 6 dil 6 insan. 7 dil 7 insan. 8 dil 8 insan. 9 dil 9 insan.
Dil öğrenmek çok güzel bir şey ama çocukların seviyesini görmek gerek. Almanca, İngilizce, Arapça dersleri alıyorlar zaten. Almanca ve Arapça seçmeli. Anadolu liselerinde var.
Arapça çok zengin bir dil. Kelime haznenzi epey genişletir ama Millî Eğitim Bakanlığı müfredatında yoksa bu dersi vermeye hakkı yok.
Yillar ca din diyerek fetoyu beslediniz ne oldugunu gorduk. Simdi de araplari besleyin ne olacagini gorun suriyeyi karistiran 120 bin kisiydi bizim ulke de 4 milyon gelip 8 milyon oldular sonunu siz dusunun kurtler yapamadi araplari devreye soktular..
Olum uyanin sictiklarim ulke kolay elde edilmiyor bu kadar salak ve basitce verilmez ulke yvsaklar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Lazım değil Türkçeyi konuşamıyoruz Arapçada bilmeyelim
Atatürk'ün bir zamanlar yasakladığı dil şimdi öğretiliyor vay be cok mu önemliydi Türkiye'yi resmen arap ülkesine döndürmeye calışıyorlar Atam affet bizi elimiz bağlı oturuyoruz
En İyi Cevaplar