Almanyada bahceli evde sünnet dügününe gittik bütün kıro türkler oradaydı sünneti bahce yatagında yaptılar ve yapmadan herkese gösterdiker cocugun seyini? Böyle insanlar hala nasıl var?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 ayBenim ki aniii oldu çok.
Bahçede oynuyordum ilk okul 5 bitmişti işte. bizim kapıya iki adam çıktı geldi bi ğün. Tanımıyorum da ama biri çok komik gelmişti bana. çünki adam öyle iri yarı şişko bi şey ki eşşeğin üstünde eşek çökmüş ayakları yerde sürünüyo ya resmen ayakları yere değiyo böyle. Bide şişko beyaz göleğinin üstüne deri yelek giymiş öyle koca göbekli ki sanki futbol topu yutmuş gibi duruyo. pala bıyıklı kasketli. Korkunç bi tip ama bana komik gelmişti adam bıyıklarını yer gibi duruyo. Bizim köylü değillerdi belli. hiç görmemiştim daha önce amcaları. biri o amca eşşekten inip hızlıca elimden tuttu hadi oğlum bize evini göster dedi. bize gelmişler evide bilmiyolar. ama elimden tuttu hiç bırakmadı sanki kolumdan çeker gibi bende bizim eve götürmek zorunda kaldım zaten o çekiyo beni borakmıyo ki. eve geldik içeri buyur etti annemler işte misafir sanıyom. Tahta sedirimiz var şark köşesi kuruldular kahfe falan yapıldı bende bakıyom canım gibi niye gelmişler acaba diye. bi şeler konuştular annemlerle falan …sona işte o bıyıklı iri yarı amca. Cebinden bi lokum çıkardı bana vercek yanına çardı. gittim lokumu aldım yiyorum yerken beni tutup çekti elini pipime atıp ucundan yakadı sıktı böyle. Bende işte korkutmak için yapılan sünnet şakaları falan sandım. Çoktepkide veremedim işte şaka yapıyo sonuçta zaten pipimin ucu elinde olduğu için kaçıramıyorum bile. sona bide çükümü tutup dışarı çekti çıkardı iyice. acıdı ucu ki nasıl zaten demeye kalmadı sıyırıp şortumu çıkardı biri. çekip aldı bacamdan. Hemen peşine külotum bacaklarımdan çıktı mı. Altımda bi şey kalmadı ama anladım kötü bi şeyler olcağını. hadi bakalım sünnet olcan deyince kapıya kaçmak istedim ama salmıyolar dışarı. meger gelenler sünnetci ile kirve olcagımmış. Dururmuyum kapıya bi fırladım aman dutun oğlan kaçıyo falan yakalamaya çalıştılar ama bu sefer kaçtım köyün içine ama şimdi nere gidicem nere kaccam ki. Yatı çıplak zaten kim olsa sünnet çocugu sünetten kaçmış der yakalıcak. Ama nası koşuyorum öyle kaccak delik arıyorum. aynı kurbanda kaçan deli danalar gibi oldum. Bi baktım eski ni samanlık girdim içeri. her yer saman karanlık bide küçük bir deliği sadece ordan ışık vuruyo saklandım ama bakıyorum delikten gelen giden var mı diye. Zaten karanlık sadece dışarıyı görüyordum. öyle heycanlandım ki korkuda var. aslında samanlıkta yılan falan olur diyede korkuyorum her yer saman dolu yerler falan balya balya. Ama kaccakda başka yer yok baya bekledim. akşama kadar beklersem sünnetciler gidecek diye düşündüm. ama aklım karıştı bayılacak gibiyim. öyle lendimi kaptırmışım ki pipimin ucu yandı bi an. Meger korkudan kendi pipimi çekiştirip duruyomuşum farkında değilim. aynı tahtaya kalkan kız çocuklarının eteğinin ucunu çekiştirdiği gibi heycandan o kadar kötü olmuştum yani artık. korkunç bi drum kapana kısılmış gibiydim. samanlıkda korkunç zaten karanlık. arada ni rüzğardan samanlığın kapısı gıcırdıyordu ya artık sesler falan geliyo. Baktım köyün içinden de sesler geliyo uzaktan galiba beni aramaya çıkmışlar. aha sıçtık geliyolar dedim ama çıkamıyorum da. Üstümde bi tişört altım çıplak yani çarcabuk soydular hani donum olsa çıkıp daha kaccam arkama bakmadan bile. öyle kaçsam sünnetten kaçtığım belli gören biri olsa hani tanıyo tutup götürür diye aklıma geliyo. Altıma işicem artık bacaklarım çözüldü yani o korku başka bişi o an. kaçamazssam tutup çükümü kesicekler çok deyişik bi duygu. böyle kurbanlık kuzu gibi samanlıkta bekliyorum derken samanlığın kapısı bi gacır gucur etti. açılır kapanır gibi rüzgar açıp kapar ya işte. aldırmadım hiç ben hala dışardan geliceklere bakıyorum o delikten. öyle dışarı dalmışım yerler saman çatur çutur sesler oluyo ben kıpraştıkçada sesler geliyo zaten ayagımın altından yerde samanlar dökülmüştü böyle. Kulak kabarttım bi o çıtırdılara kımıldamıyom nefes bile almıyom ki bu ses ne diye. seslerde kesildi o ara kımıldamıyom dinlemeye çalışıyorum put gibi ama bi anda ne olduğunu anlayamadım. Arkamdan bi şe öyle bi dolandı ki kollarımla beni yılan gibi sardı ya. arkamda dönük göremedim bile sıkıca sarıldı bana. arkamı dönmeye çalışana a kadar bu sefer de bacaklarıma sarıldı aniden. sona bi kol olduğunu anladım. ama kımıldayamadım. kirve arkamdan samanlığa gelmiş. önce koluyla iki kolumu birden gövdemle birlikte sardı ya hemencecik bacaklarımı sarmadı kıskıvrak. zaten ben anlayana kadar adam kuş gibi kucakladı beni havaya kalktım bi anda. kundakta bebek alır gibi ya arkam dönük hala yan yakaladı beni başımı bile çevirip bakamıyorum sadece önüme bakabildim. Ama ne kollarımı ne ayaklarımı oynatabildim öyle sıkı sardı nefesim kesildi kıpırdamaya çalışıyorum ama ellerim boşta ama bi şey olmuyo kollarımı dirseklerden sardı. ayaklarımı diz kapaklarımdan ellerim oynuyo backalrımı diz kapagından aşşagısını oynatabiliyorum ama. zaten boşta kaldı ayak uclarım öyle tekme falan atmaya nile çalışsan boşta kaldılar. Adam bebek gibi aldı sünnet evine götürüyo beni yaklaştıkça iyice ateş bastı artık kendimi kaybetmişim. Kirvenin elini ısırmaya çalışıyodum bıraksın diye. Bide altım açık pipim falan ortada o halde bi teyze çıktı karşımıza o halde görünce geldi başımı okşadı. Korkma oğlum falan sünnete mi diye sordu hemen de anladı tabi. Nolcak pipim sallanıyo açıkta alaycı alaycı maşalah maşallah diyo. Pipime bakarak sanki utanıyosun o halde bide yaşımda büyük çocuk sayılmam ki o yaşta. Tabi adama arkam dönük göremiyorum da beni kim yakaldı diye dönüp bakamıyorum da başımı saga sola sallayacam derken sünnet şapkam yere düştü şöle bi arkama bakmaya çalıştın dönemiyom ama baktıydım yanımızda teyzemin ufak kızı şapkayı almış yürüyo. meger samanlığa girerken beni o görüp söylemiş yerimi iyice dellendim ama sinirden de aglıyom artık. Ben kurtulayım kaçayım diyesiye zaten amca beni aldı geri soktu sünnet evine. Bide baktım ev kalabalıklaşmış bi köşeye bi karyola koymuşlar süslü püslü yatak falan hazırlamışlar bana. Ula sünnet yatagı oradamı kescekler orayamı yatırcaklar falan. Beni bıraktılar içeri ama kapıya falan salmıyolar herkesin gözü üstümde sünnetci oturuyo sedirde. Tabi bana bakıp gülümsüyolar falan nası gülmicek pipim açıkta nası heycana korkuya kapıldıysam artık. pipim dinelmiş ortada bacaklarımın arasından fırlamış sallanıyo ama o korkuyla artık utanma falan kalmadı bende. Usul usul kapıya yanaştım kaccam kapıya tekrar. O sırada tahta sağlam bi sandalye getirip ortaya koydular gözüm kirvede yine beni yakalıcakmı diye. baktım kirvem sandalye ye oturdu sakin. O an fırsatını buldum kapıya doğru bi koştum ki. Olan oldu zaten aman oğlan kaçıyo dediler. Bende gelen var mı diye arkama bakıyom derken aniden kafam yumşak bi şeye gömüldü. meger feruzan teyze nin o koca memelerine çarpmışım başımı. Teyze ön-me geçmek için eğilince çarpışmışız. sona nası olduysa kendimi havada buldum uçtum resmen. biri arkamdan koltuğumun altından kavrayıp havaya kaldırdı kuş gibi ya. Elim kolum serbets havada tekmeler savurmaya başladım onun şokuyla ama havadasın tekmeler noşa gidiyo tabi. geri geri gidiyom havada az sona şap diye popomun üstüne oturdum. aslında düştüm çok fena popom acıdı küt diye inmiş oldum. nerede olduğumu anlamaya çalışırken bi kol belimden dolandı sardı hemen. bi baktıydım sandalyede oturan kirvemin kucağındayım. aslında aynı ata biner gibi dizlerinin üstünde oturmuşum. Bacaklarım iki yanda dizleri bacagımın arasında kalmış. Aynı ataın üstünde gibi havada kaldım bacaklarım aşşagı sallandı böyle ayaklarımı yerede basamadım değmiyo çünki. Ayaga kalkıp kaçmaya çalışcam ama ayaklarım yerden kesildi zaten kirve olacagım göbegimden kavradı bastırıyo bırakmıyo ki. Elim ayagım boşta tepinmeye başladım ama bu sefer diğer eliyle elimi yakaladı. nereye gidiyon der gibi. Ya elimi kurtardım bu sefer diğer kolumu yakalıyo ahtapot gibi. o can haliyle popon popon kendimi ileriye atmaya çalıştım ki. dizlerinin üstünden kayıp yere inecem. ama belimi hiç bırakmıyo ileri kaçamadım. bırak kayıp ineyim ben kendimi ileri attıkça o beni geri çekmeye başladı göbeğimden. ileri doğru değil geri geri gidiyorum her atladıkça öne. Tam bi bırakır gibi oluyo salıyo sanki beni. ben sıçrayıp öne gidecem tam hoplamaya çalışınca o anda geriye alıyo sanki. O kadar çok kucagına çekip aldı ki en sonununda geriye gidecek yer kalmadı popom resmen koca göbeğine dayandı böyle. İyice yerleşmiş gibi oldum kucağa ne ileri salıyo nede geri artık. bu sefer bende kendimi sağa sola atmaya çalıştım aşşağı sarkmaya çalışıyorum ki yere bari düşüp atayım lendimi artık. sarkıyorum bi o terazi gibi geri düzeltiyor dengeye alıyo. bi sağa bi sola atlamaya çalıştım olmadı. Elimi yakalıyo 0nu bırakıuo kolumu deliye döndüm sanki güreşir gibi çabalıyorum ama o benden çok hızlı davranıyor. Ya ne yapcak olsam sanki önceden biliyordu daha önce artık kaç çocuk sünnete tuttuysa. ben büyüğüm ama gerçektende çok kuvvetli de sanki bu iş için özel seçilmiş işini bilir gibi. ne yapsam olmuyo. ahtapot gibi sarıldı bi elimi bi kolumu bacamı şıp diye yakalıyo ben kurtulmaya çalıştıkça herkes toplaşmış izliyo du bizi aptalca. Dizlerinde oturyorum ellerim ayaklarım boşta ama kalkamadım. bırakmıyo ki birini bırakıyo birini yakalıyo. göebeğimden sarılıyo falan derken bi anda elimin birini kaptı baldırımın altından ileri sokup uzattı öne doğru sona diğer elini bacamın üstünden gaçirdi sıkıca kavradı bileğimi. ne olduğunu anlayamadım. ama kolum bacamın altına sıkıştı çekiyorum gelmiyo. Ne oluyo derken bu sefer diğer elimi tutup bacamın altına soktu daha çekemeden onuda üstten sıkıca yakaladı. iki elimde bacaklarımın altından geçti üstten tutuyor çıkaramaz kimse daha zaten çektikçe kolum acıyodu. Zaten dizleeinin üstünde oturuyorum bavaklarım kapanmıyo ellerimde kitlendi. Nası bacaklarımı kapamaya çalışıyorum bide baktım ne kapatması bacaklarım açılıyo böyle. Bacaklarımı açtırdı. yok ya çat diye açtı ayırdı bacaklarımı iki yana peegel gibi çüküm kabak gibi ortada kaldı böyle. Artık kıpraşamıyorum zaten za kavranmaya çalışsam daha çok geriyor beni. Herkes beni görüyor daha fenası bende herşeyi görüyorum. Baktım pipim ortada açıkta sallanıyo yay gibi. O korku heycanla dinelmiş. kescekler artık yani ben aglıyorum barıyom ama dinlemiyolar hiç sanki hiç duymuyolar bile. ne yaptıysam kurtulamıyorum yani öyle bi şe ki seni öyle bi tutuyo ki sünnet çocugunun bütün hareketlerini kısıtlıyo zaptediyor. Hiç bi yerim oynamıuo sadece ayak uçlarım bide sağa sola başımı sallayabiliyorum. Beynim uçtu yerinden sinirden aglıyorum çaresizce bi etrafımdakilere bakıyom bana bakıp gülümsüyolar. o korku heycanla bide pipime bakıyorum ne olcak şimdi diye. bide baktıydım küçük ahlaş bi tabure getirdiler önüme bacaklarımın arasına doğru koydular. Bu ne diyene kadar hemen sünnetci geldi oturdu üstüne. Kirvem sandalyede ben kucagında oturuyorum çsünnetci taburede. Aşşağıda kaldı tabi tam bacaklarımın arasında pipim önünde böyle lamba gibi havadayım ya. sünnetci gelir gelmez baldırlarımdan kavradı iki yana daha açmaya çalıştı tabi kirve azcık daha gerdi bavaklarımı kopcak artık. sona baldırlarımı az yukarı kaldırı gibi yapınca kirve olacagımı bu seferde baldırlarımdan az daha yukarı aldı beni bacakları havaya kaldırınca geriye yaslanıyo kafam ben kaldırmaya çalışıyorum bakabilmek için. Artık en rahat kesceği şekle ayarlamaya çalışıyo du. Zaten pipim ortada daha ne yapıyon be diyesim var artık. hala yapmayın kesmeyin bırakın beni diye ağlıyom ben. Sünnetci ne derse kirve onu yaptırıyo o an. en son az beri al oğlanı dedi. Yaklaştır pipisini demek istiyo ben pipimi kaçırmaya çalışıyom hiç uzatırmyım ki. Ya bi de kirve o koca göbegini şişirio öne çıkarmasın mı. Bu göbegini çıkarınca zaten popom gibeğine dayanmış ittirince mecburluktan ileri çıkarıp uzattım pipimi iyice öne. Öyle bi hale soktu ki yani sünnetcinin eline doğru rahatça yakalayıp kescegi bi şekildeyim artık. ben sünnetci tutmasın yakalamasın çükümü derken bi güzel ayarlattı kirveye artık kuzu gibi beklemeye başladım kescek yapcak bişi yok. O heycan korku ile ölece bekliyorum çok fena bişi piskolojim bozuldu o an. Her şey hazır o öyle bi şekle soktu ki beni. Ne yapsam nafile ondan osnrası çok ami oldu zaten. Ben tutmasın dokunmasın diye çabalamaya çalışırken ama zaten çabalamak direnmek falan yok artık. Hemencecik böyle ceket cebinden bi mendil çıkardı açtıydı içinden siyah bi ustura çıktı. Siyah kemik saplı ışıl ışıl yanıyo öyle berber usturası falan değil. ucu buz gibi çelik bişi. O bileylenenlerden böyle. Sona bi tane tavuk kemiği gibi bi şey böyle şiş gibi onuda koydu bi kenara. Sona dikkatimi çekmişti bi tane demir böyle lale çiçeğine benzer bi levha ama aynı çiçek gibi. demir levha ama ortasında çiçeğin böyle önce geniş gittikçe daralan bi yarık bi şe üç tane değişik alet böyle başka bi şi yok. iğne falan yok zaten iğneden çok korkardım ama olmasa iyimi uyuştursa falan dahamı iyi bilemedim. Tabi usturayı görünce korktum ben daha çok o ne işe yarıyo biliyom kescek anla. diğerlerini napcak onlara anlam veremiyom. ama en korkuncu ustura parlıyo ki nasıl. Deliye döndüm aglıyom ama öyle hoplıcak zıplıcak bi halim de yok askıya alınmış gibiyim her yerimin üstüne fil oturmuş gibi kıpraşamıyorum bile. öyle sıkı sıkıya tutuyo ki kirvem. bi sünnetciye bakıyom ni pipime napcak diye. ha bide gözüm sünnetcinin elinde tutup kescek ama pipim açıkta uzatmışım artık kes der gibi. kaçırmak istedim o an ama pipi yay gibi sallanıyo ortada ama sağa sola kaçırmaya çalışıyosun ama öyle kaçırcak kadar kıpraştıramıyodum ki zaten. Eskiden olsa hani sünnet şakaları yaparlar dı. Korkutmak için koparıyım mı keseyimmi falan diye tutup ucunu çekerlerdi heycanlanırdım hatta hoşuma bile giderdi sünnet şakası. az acırdı ama işte heycandan galiba acıyla karışık bi zevk bile veriyodu. birinin pipimi sıkması çekmesi falan. ama şimdi yane gerçekte çok başka sünnetci tutucak diye aklım çıkıyodu. ama zaten demeye kalmadı sünnetci elini bi attı hızlıca böyle kökten yakaladı gagalar gibi çükümü tuttu mu. tutunca böyle çok pis oldum kesecek ve hissediyodum artık sünnetcinin elini. elektrik çarpmış gibi hissettim o an ama yapcak bişi yok tabi. Adam kökünden yakaladı böyle hafif sıktı elini sıvazlayarak çekti böyle ama var ya tam ucuna gelince eli öyle kıstırdıki pipimin ucunu şak diye baya acıdı. Ucunu kıstırdı bırakmadı sona iyice bi sündürdü. Koparıcak dedim sanki artık. Sonra peş peşe tutuyo elini yavaşca kaydırıp tam uca gelince kısıyo iyice bi çekiyo ve her defasında daha da çok çekiyodu. Hızlı hızlı peş peşe böyle sündürüp bırakıyo sona falan ama en son yaptıgında artık hemen bırakmadı sonuna kadar sündürdüydü zaten bırakmadan daha bir daha asıldı ama hırt etti kökü yani. me hoşuma gitmesi çok canım yandı tabi. Daha onun şaşkınlığı geçmeden bu sefer pipimin fil hortumu gibi olan ucunu agzına alıp şişirdi ya balon gibi evet üfleyip şişirdi ya gerçekten içine hava üfleyince davul gibi şişti gerildi pipimin ucu böyle kabardı falan zaten korkuyorum bide onu görünce. öyle fena oldum ki. elim kolum baglı sünnetci eline almış pipimi yok çekiyo kıstırıyo falan istediği gibi oyun oynuyo sanki ve bi şey yapamıyom narıyom sadece bırak diye zaten acıtıyo iyice deliye döndüm. en hasas yerim sünnetcinin elinde ve kesicek artık bide ben çabalaya dururken. bide sünnetci bi daha sündürdü çükümü ama öyle böyle değil bu sefer uzattı iyice kopacak gibi. bu sefer eline o lale çiçeğine benzer şeyi aldı pipimin hortumunu o yarık kısma geçirdi sonuna kadar kıstırdı. Sıkıştı o çiiek gibi levhanın arasındaki yarığa. pipimin ucu parmaklarıyla sıkıyor ucu yanıyo mengene gibi sıktı pipimi acıyo. zaten sündürdü bi de lastik gibi oda başka yanıyo böyle. pipinin ucuna o şiş gibi şeyide soktu ucundan oda acıtıyo oda pipinin içinde hala ulasol eliyle çükümü çekti tutuyo derken sağ eline usturayı aldımı ışıl ışıl parlıyo baka kaldım kesfek artık. onu görünce bi iki kavranmaya çalışır gibi oldum ama tepreşemedim bile onu bırak kirve dahada sıkı bi kavradı artık. hadiii bakalım üçe kadar saycaz diyo gülerek pispis sırıtıyo altın dişlerini gösterrek böyle. bir iki üç dedi usturayı şak diye vurdu çüküme. yandım aman dedim ama baktım bi şe yok acımadı hiç. meger yalandan sürtmüş usturayı sıçrarmıyım falan diye kesmedi. Zaten hoplayıp zıplıcak halim yok ki. öyle bi şansım yok. Sona yine başladı üçe kadar saycaz falan diye üçte kesicek yane kasılmışım zaten. Bende üçte kescek diye bekliyom şimdi el mahkum. ula bir iki dedi üç demedi zaten ikide şak diye bi vurdu kesti attı üç diyemedik zaten. yandım anam yandım diye bi çığlık attım ki köy duymuştur o bagırtıyı artık. bide kescegi zaman agzıma lokum sokmuşlardı dişime falan yapışmış sesimde çıkmıycak güye. pipiyi kesip atınca nasıl bardıysam ağzımdan lokumla fırladı zaten. sadece o değil çükü çırt diye kesiverince sündürdüğü pipim lastik gibi kopup geriye fırladı pipimin ucu elinde kaldı . öyle bi yandı acıyo ki sanki kömür eteşine sokmuşlar gibi pipimi. hala elimi ayagımı sıkı sıkı tutyo kirve bırakmıyo baktım o acıyla çüküme nasıl kestiyse pipinin ucu derisi birbirine yapışmış tı ya. şeket paketi gibi kan falan yok. ucu sanki kaynadı böyle hortum ucu gibi dikelmiş ortada duruyo sanli hepsini kesmiş gibi görünüyo. Pipimin ucu yok ben aglıyom barıyom çok fena hala ellerim bacak aramda kirvem tutuyo. sona sünnetci bi tuttu çükümü geriye doğru bi sıvazladı ucu dışarı çıktı ama sanki bir daha kesmiş gibi yandı. gerçekten yanıyo ama ateş gibi. Tabi ucunu çıkarınca dışarı bu sefer kanamaya falan başladımı. Götürüp yatırdılar sünnet yatagına oldu bitti maşallah diye aptalca bi tekerleme söyleniyo. Yattım şimdi hala pipim açıkta dimdik duruyo bende bakmaya çalışıyom ne oldu ne kadar kestiler diye. sona bi teyze geldi sünnet şapkamı tas gibi çükümün üstüne koydu. başladılar. bana altın falan takmaya penis gitti ama. napcam altını ben deli gibi olmuştum. Herkes bana altın falan takıyo bi yandan. O sırada teyzemin büyük kızı geldi bana bi çeyrek altın taktı zeynep ablam hiç unutmuyom. çünki altını takınca sünnet şapkamı kaldırıp bide pipime baktı ya. Zaten çok fena olmuştum herkes gördü falan da neden pipime baktı hala anlamaya çalışıyorum. Çok utanmıştım ya. niye ki kesilmiş mi diye baktı. Nası sünnet etmişler diye mi. bi ğün soracam ona. ama beni zorla sünnet ettikleri için herkese küsmüştüm10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen feminizmin kendisinin cinsiyetçi olduğunu düşünen birisiyim. Bununla birlikte bu örnekteki gibi bazı gelenek ve göreneklerimiz estetikten ve ahlaktan yoksun. Özeleştiri yapınca vatan haini ilan ediliyoruz, Türküz diye kusursuz olmak zorundaymışız, insanların erdemini milletleri belirliyormuş gibi 😄
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDün de, "sözde" şehrin en seçkin mahalinde binaların arasında son ses açılmış müzikle düğün yapılıyordu. Çalan zımbırtıysa tahmin edersiniz ki "Ankara'nın Bağları". Madem o kadar milliyetçisiniz, nerde var lan Türk kültüründe şarapcılık, lakaytlık 😄
Cevap sahibi+1 yılNesini beğenmediniz arabeskçiler 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yıleee erkeğin malı meydandadır anlayışı hala devam ediyor küçük yaşta çocuğu orasına düşkün ediyorlar sonra bu tecavüzler neden arttı
30 Yorumla
+1 yılBiz regl olunca kutlama yapıyor muyuz? Sünnet düğünü olayı başlı başına saçmalık. Çocuk sırf pipisi var diye kendini önemli zannediyor toplum yüzünden.
310 Yorumla- +1 yıl
@Vader12 kes lan tapir
- +1 yıl
@Vader12 Evet feministim ve bununla gurur duyuyorum. Yorumumu haksız çıkaracak bir cevabın varsa buyur. Neden kesilmesini düğünle kutluyoruz?
- +1 yıl
@Vader12 O cocuklarında anneleri var. Siz kadınlara büyük iş düşüyor ama bu değişmez çok zor.
Sonuçta bu cocuk kahveye gidiyor. Büyüklerle konuşuyor. Babasıyla konuşuyor.
Aç oğlum göster amcana pipini.
Bak dedesi pipisine.
Gibi.
Ama hiç bir kıza aç kızım göster kukusu nı memeni denmiyor.
Ona ne deniyor. Kapat kızım.
O beyaz pantalonu giyme.
O eteği çıkar.
Üstüne başka bir şey giy.
Siz kızların işi zor. - +1 yıl
@IFonQzrAiL kesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
@IFonQzrAiL aynen oyle
- +1 yıl
Bunun en büyük nedeni bu toplumu erkek yarattı bu toplumda aslında kadına yer yok.
Eskiden bile Krallar yönetiyordu. Kraliçe öylece oturuyordu.
Şimdi ise başbakanlar var onlarda erkek. Kadın dan başbakan olmaz hemen devirin. Oros pu kal tak falan filan bir sürü etiketler.
Çoğu dinde kadınlar yine zor durumda bırakılmış.
Hristiyanların kadınları yakması.
Afrikada bilmem nerede kadınların zorla ilişkiye sokulmaları.
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-36854637
Ama bu kadınların doğasında yok. Onlar daha çok güce tapıyorlar. Gücü yaratmak yerine o gücü gidip alma eğilimindeler. - +1 yıl
@IFonQzrAiL her kadin güce tapmiyor imkanlar kisitli ama kadinlar uyandi artik gelecekte cok daha iyi bir dünyanın olacagina inaniyorum bu zamanlar utanc zamanlari olarak anilacak artik kadinlar da güçlü ve haklarinin farkinda onumuzdeki tek engel bu aptal zihniyet
- +1 yıl
@Wabii-sabii https://www.youtube.com/watch?v=CA26L10yfn8 BU tipler olduğu sürece işiniz zor:D
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
- Aile & Toplum konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılAlt yorumlara yazdım oradan okursun kısaca
Siz kızların işi zor.10 Yorumla
+1 yılorasinda bir et parçası var diye kizlardan üstün tutan öyle zihniyeti sik**iyim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sikyaet ettigin insalar seni neden bahceli evdeki dügüne DAVET ettiler?
YALANINI SIKSIKKSINLER SENIN..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbütün suç aslında kadınlarda kadınlar engel olma gayrentinde bılunmıyorar örneğin kundaktaki kız çocuğunun altını değişirken erkeklere göstermiyorlar ama 10 yaşına kadar olan erkek çocuklarını pipisi açık gezdiyorlar ben bunu amlamış değilim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cocugun cukunden mi tahrik oluyon hii pis yobazz 😂beyler sira bizdee gomunn
10 Yorumla
+1 yılNasıl gösterdiler:)) bakın pipisi bu mu dediler tutup herkesde baktı :)
071 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen
- +1 yıl
Hadi canım snde
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yok artık :))
Soran+1 yılValla
- +1 yıl
yemin etme :):)
Soran+1 yılHahggsh
- +1 yıl
:D :D
- +1 yıl
eee sonra noldu herkes baktımı pipiye nasılmış :):)
Soran+1 yılEvet baktık
- +1 yıl
:):). hahaha tutp inceleseydinz bari bide
Soran+1 yılTabi elletiyolar zaten
- +1 yıl
yok daha neler :D
- +1 yıl
hadi gösterdiıler elletmek nedir yaw :) :p çk önemli bşiey merak edilesi eşya gbi
Soran+1 yılTabi şortu indirip gösteriyo
- +1 yıl
:D :D hay Allahım ya
- +1 yıl
elledinmi sende :D
Soran+1 yılElledim
- +1 yıl
yaaa :D nasılmış. ne hissettın
Soran+1 yılBisi hissetmedim kücücük pipi
- +1 yıl
küçück olur tabi küçük cocuğn şeyi. ilk kez mi pipi görup elliyodun
Soran+1 yılEvettt ya ama kesilince şişti büyüdü baya
- +1 yıl
şişeblr de baya nasıl büyüyo :) kesilince olmaz öyle şey
Soran+1 yılValla sisince öylr oldu herhalde bilmiyorum ki sanki baskasını sünnetlemisler
- +1 yıl
başkasını sünnetleseler o cocuuğunki niye şişsin manyk :D abartıyo olmayasn
Soran+1 yılYok hyr
- +1 yıl
şişkinlikten dolayı büyümüş gelmştir sna :). bandajlı değlmiydi pipisi
Soran+1 yılDeğildi yok
- +1 yıl
hmmm rahat bırakmışlar. öyle olsa şiş falan diyemezdn:)
Soran+1 yılGöremezdik tabi öyle olsa yani
- +1 yıl
:):) cocuğu kesitler siz hala ordamıydnz izlemeye devm ettınız
Soran+1 yılTabi canım bahcede herkes yatagın etrafinda izledik
- +1 yıl
maymun oynuyordu ya :):)
Soran+1 yılAhahhah
- +1 yıl
hem kınıyon hem cocuğun şeyıne bakp elliyon snde :)
Soran+1 yılE öyke yaptırıuolar
- +1 yıl
bakmak zorunda mıydın öyle yapıyorlar diye. elleme. snn de hoşuna gitti herhalde böyle davranmaları
Soran+1 yılE kücück cocuk nolcak diye elledim napalım parmak kadar pipi zaten :)
Soran+1 yılHem beni sevdi ben götürdüm çişe
- +1 yıl
nolck dye :) bişe oldumu bari elleyınce :D
Soran+1 yılOlmadı çişi geldi yavrumun çiş yaptırdım sonrada sünnete gitti
- +1 yıl
bşkasını dsa sevmişitir o an bişe dememişitir niye sevsn seni güzl mi dokndn pipsne :):) çişe götürmüş müş
Soran+1 yılActı donunun icinde bende indirdim oy masallah dedim ucunu sıktım sünnet mi olcan sen bakim dedim çişim var dedi götürdüm çişe sonra da kesime :)
- +1 yıl
yavrumun :):) cok sevmişin cocuğu sn. bundan snra sn götürürsn çişe hep
- +1 yıl
ne sıkıyon pipiisini be manyk :D acıtcan. oynuyon cockla tüü sana
Soran+1 yılGötürürümm
Soran+1 yılNapalım sünnetlik cocuk o biraz korkutcan biraz sevcen
- +1 yıl
sana kim öğretti bunları :):) yakını mısn değlsn uğraşma cockla ağlar sızlar . sünnetçi gibi şakalar ediyon cık cık cık. ya annesıne söleseydi ağlayıp anne bu abla pipimi sıktı ııı ;) :D
Soran+1 yılAnnesi dolastırıuo zatennn bisi demedi görüpp :))
- +1 yıl
annesi :) tam sıyırmış o. ağlasa bişe yapamaz :)
Soran+1 yılÖyle valla ya
Soran+1 yılOglan cıplak gezmeye basladı zaten bir süreden sonra
- +1 yıl
bizde öyle ya :) sünnet olan cocuğu cıplak gezdirirler. sallana sallana gezer sağda solda
- +1 yıl
yabancı gelirse belki bir don giydirirler :)
Soran+1 yılEvet ya
Soran+1 yılSünnet külodu giymis plastigini acmis ortadan pipisi sarkıyo geziyo
- +1 yıl
cocuk da yaramaz durmuyo :):) acık dursn diyo hava alsın tabi
- +1 yıl
yiğidin malı meydandadır ya
Soran+1 yılEvett
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Bşka naptın çocuğa manyk:))
Soran+1 yılBisş yapmadımm
- +1 yıl
İyi barı :))
Soran+1 yılBen sıkınca ucunu korktu zaten dedim korkma birazdan cok acıcak gitcek yarısı pipinin diye
Soran+1 yılSünnette hep benı istedi gelsin gelsin yanında durdum
- +1 yıl
:))) yarısı. pislık
- +1 yıl
Kırvesi mi oldun :)) .
Soran+1 yılEvettttttt
- +1 yıl
:))). İyı
Soran+1 yılİyi
- +1 yıl
😹😹
9 ayArkadaş bizim millet gittiği yeride bozuyor gerçekten
00 Yorumla
+1 yılNereye giderse gitsinler kirolar iste
20 Yorumlaumarim yedugin pilava dikkat etmissindir 😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 842 cevap paylaştı. o anı yaşamış kardeşlerim bu sigara bizim için
00 Yorumlaneydim ne oldum sözüne vurgu yapmak için yapılmış
00 Yorumla
+1 yılNolcak küçük çocuğun Şeyindenmi Korktun :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk nereye gitse türktür değişmez !
00 Yorumla
+1 yılYazık bize...
10 Yorumlala nolcak sanki
10 Yorumla
+1 yılVarmis iste
00 Yorumla
+1 yılneye benziyormuş :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam kro isi
10 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında