Yeniden refah partisi de mimlendi akpnin aynisiymis lafa bak lan. kadın sanki dine küfür etmiş. imamhatip mezunlarının bir kısmınin dini kullandığını sapık olduğunu söylemiş. e doğru aga ❗❗
Alemindelisi devran dönecek aslanım elbet. hesabın ve yorumun ss aldim. cimere şikayet edecem seni ülkenin kurucu değerlerine yaptığın hakaretten dolayı
Niye milyonlarca müslümana küfür hakaret ederken sesiniz çıkmıyor du
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
La sen neyin kafasindasin birader. Atatürk zamanında çok iyi yapmış dini korumak için dini devletten ayırmış. çünkü bazı siyasiler dini siyasete alet edip dini yozlastiriyorlar. dini duyguları sömüren siyasilere asla oy vermem kardeş. herkesin ibadeti kendisine. cuma namazını kılıyorsan kendine kiliyorsun bana değil. idrak yollarinizi açıp idrak edin artık bazı şeyleri ❗
La ben solcu da değilim işte bu kadar zihinsiz kafatasinin içinde saman olan yaratiklarsiniz her Atatürkçü solcu mu oluyor 😃 Fevzi çakmak da Atatürk'ü seven birisi o da mı solcu. az aç objektif bir şekilde tarih oku 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gündemi meşgul ediyorlarsa mutlaka bir yerlerde bir pazarlıklar yapılıyor. Bir yerler satılıp yağmalaniyor.
Güzel tespit dostum bunda da haklısın. ulkenin ağzına sctilar iyice
Bu şark kurnazlari egemen bakara makara deyip ayet kur an ile dalga geçerken nefeslerini tutup dip dalış yaparlar
Alemindelisi devran dönecek aslanım elbet. hesabın ve yorumun ss aldim. cimere şikayet edecem seni ülkenin kurucu değerlerine yaptığın hakaretten dolayı
Niye milyonlarca müslümana küfür hakaret ederken sesiniz çıkmıyor du
La sen neyin kafasindasin birader. Atatürk zamanında çok iyi yapmış dini korumak için dini devletten ayırmış. çünkü bazı siyasiler dini siyasete alet edip dini yozlastiriyorlar. dini duyguları sömüren siyasilere asla oy vermem kardeş. herkesin ibadeti kendisine. cuma namazını kılıyorsan kendine kiliyorsun bana değil. idrak yollarinizi açıp idrak edin artık bazı şeyleri ❗
Atatürk'e kâfir mi dedin. tamam birader ss alıyorum bu yorumunu ve hesabını yargıda söylersin soyleyeceklerini
O da bende kalsın birader çok kafa yorma sen bekle sadece 😀
La ben solcu da değilim işte bu kadar zihinsiz kafatasinin içinde saman olan yaratiklarsiniz her Atatürkçü solcu mu oluyor 😃 Fevzi çakmak da Atatürk'ü seven birisi o da mı solcu. az aç objektif bir şekilde tarih oku 😃
Çok cesursun nickin'i açık et bu kadar korkak ödlek olma.
Kuranı gerçekten bilseler, söylediği sözün girdisi bilse. Susmayı tercih ederdi.
Kim Gülşen mi yeniden refahli tip mi
Gülşen’e laf atanlar da dahil gruba
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!