AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
192Cevap
Kadın dedigin
- Yeri gelicek evinin prensesi olucak
- Yeride gelicek hizmetçisi
Ortaya karışık yani
Helal
@incibas001 😊
😊😊😊
Tabi ki de göz kamaştırsın, yemek dışarıdan da söylenir ☺️
Hem göz kamaştıran hem de elinden her iş gelen kadın olmak hayalim 😃
Sanki temizliği ve yemeği yapıp akşam eşimizle beraber çıkamayız (tabi bu herkes için geçerli olmayabilir belki benim için de olmaz😂)
A) Aman! Beyim akşam işten gelecek temizliği bitirip, yemek yapmam lazım.
B) şıkkında benim meshebim elvermez.
çok saçma görsel yazıları yine de cevabımı diyeyim tabiki eve bakan kadın. Diğeri ne anlar düzenden amannn be bananeeer
bence bir kadın hem asaletiyle göz kamaştırıp hemde evinin tertibini düzeninin sağlayabilir. tabi bu durum ben gbi çalışan bayanlar için çok zor.
Tum gün temizliklik yeme icmeyle ugrasip aksam kocasina yorgunum diyen kadindan hayir gelmez. Hepsinden az az olsun.
haklı
Aynen
Altta ki fotoğrafa kıyasla üstte ki fotoğraf güzelde o kadar hırçın da olmasına gerek yok iş konusunda :D az bizi beklesin beraber yapalım :D
boyalilari cok seviyor bizim erkekler tamam bazen bende yapiuorum ama en fazla pudra. 2 diyenler artik yazinda yaninizda ayna niyetine tasirsiniz.
Evleneceğim kadın bana düşkün olsun yeter. :D :D :D :D Zaten bir kadınla evleneceksem herhalde tek kriterim o olur :D :D
Kadın dediğin ikisinide yapabilmeli, hem evini temizleyecek hemde kişisel bakımını yapacak
ben işe gitsem bile kocama hem yemek yapar hemde evimi temizlerim ihmal etmem
hem asil hem kendine bakan hem evin islerini yapan bir kadın
erkekler güzelliğe karnı doyduktan sonra bakıyor genellikle de sade güzelliği tercih ediyorlar
Okadar çok badana yapiyorsu uz. Dokununca elimiz boya oluyor. Uzaktan seviyorlar işte
her ikiside önemli bir kadın hem ev işlerini halledip hemde bakımlı olabilir zaten. eş de işlerin bir ucunda tutarsa arada birde olsa tamamdir
Bir kadın bazen toz alırken bile etkileyici olabilir 😊
Bence biz bayanlar ikisinide bir arada yürütmeyi çok iyi bilenlerdeniz.
2 si de yerine göre olmali bunun kadin dedin hem evine bakicak hemde eşine 😏😏
aynen gıcık
afferimm sanaa
😏😏😏
Evine önem veren kadın eşine kesin önem veriyordur..
asaletiyle tarzıyla göz kamaştıran kadın evinede hayli hayli bakar ☺
oturmasını kalkmasını bilen sadık ve gerçekten seven bir bayan olursa ev temizliği dert değil her şekilde yardımcı olurum kıyamam ki yorulmasına 😄
hepsi olcak. evli kadının clubta ne işi var ya? evlenince gitsem sadece arkadaşlarla kuaföre giderim bir de cafelere.
Hem isini tmzligini yaomali hem yemegini yapmali ama bakimndan ve gynsindnde ödun vermemeli 😄😊
o temizlik yapan yeterince güzel zaten hem yemek yapar hemde guzel kadin daha ne olsun
ikiside olması lazım bakımlı temiz titiz olacak kadın dediğin kocası gelince hanım efendi olacak süslü olacak yokkende her yeri temizleyecek
ikisi de olamadım. işe gidip cılkı çıkana kadar çalışan kadın seçeneği neden yok?
Hayatı nikahta memurun söylediği şekilde paylaşan sevgi ve saygı ile evde olan asil kadın elbette..
Yüreği ve ruhu güzel olan kadın her zaman en iyisidir..
Yanlış bir anket her bakımlı kadın club a gidip deli gibi geziyor , sorumsuz oluyor imajı vermişsin. Bence en iyisi kendi ayakları üzerinde durabilen kendine bakmayı ihmal etmeyen kocasının köpeği gibi koşuşturmayan kadındır
1. resimdeki gibi temizlik yaparsa eve kimseyi sokmam
Güzel olmak zorunda degilsin, ne erkek arkadasina, ne iş arkadaslarina, özelliklede sokaktaki rastgele adamlara.
Güzellik"Kadin"denilen bir alanı kapladigin icin ödediğin kira degildir
-Frida Kahlo
İkisi aynı anda olur hem güzel çekici hemde temiz titiz
Çok doğru ikisi bir arada da olur...
allah korkusu olsun ölüm gibi güvenecegim. biri olsun ev isinide ben yaparım 😂
Birinci.. Cunki makyajla sadece gorunusleri iyi icden cok cirkinler..
Elbette olur yapamayanlar zamanı bahane edecektir bence
ben ikinci seçeneği uygun gördüm:) öyle bir kadın bence daha kışkırtıcı.
kışkıırtıcı kadın tehlikelidir dfsfsdf
Güzellik göreceli bir şeydir seven adam zaten güzel bulur eşini ama hamaratlık zordur herkes yapamaz
Kadın, hem özel bakımını yapmalı hem de ev işleriyle uğraşmalı
titiz becerikli kadın tabiki güzellik kısmını Avon halleder :)
Kadın dediğin hem asil, hanımefendi olmalı hem de temiz, bakımlı evini çekip çeviren biri olmalı yani ortasını tutturmak lazım vesselam.
Evet elhamdulillah hamdolsun allemlerin rabbine evin düzeni temizliği yemeği endişesine kapılan kadın o şekilde olan kadın dinine de bütün olur birde kapalı ise tamam 👌
@ofliii6161 kardeşim kapalı olsa da olmasa da önemli değil önemli olan 3 şey sevgi saygı anlayış kapalılık bir kalıp değil benim görüşüm
Kardeşim bir bayanın saçı açık olması başka bir erkeğin görmesi o kadın için 7 kere zina yapmış kadar günah yani niye önem vermiyorsun yoksa bilmiyon mu
@ofliii6161
Biliyorm kardeşim ben yalnızca kastım ben asla önü açık kapalı diye yargilamam benim için kapanan ben ölünce açılır anası babası için kapanan onlar gidince açılır yani ya Allah için kapanacak ya da hiç ama asla zorla bir şey asla asla yaptırmam
tamam ama yarın mahşerde sana soracak ne anasına ne babasına rabbim dedin mi ben size böyle hanım nasip ettim kıymetini niye bilmedin dese hanımında eşim bana kapan demedi dedin mi tamam işte verecek ne cevabın olacak önce insanda allah korkusu olacak tabi zorla bişe olmaz ama sen önce kendin kapalı isticen ki rabbim de sana onun için kapanan bir kul nasip etsin? B
@ofliii6161 kardeşim haklısın eyvallah ama dostum kapalı olupda yaramayan kızın başındaki örtü içini de kapatmaz nice açıklar var içi kalbi güzelliklerle dolu rabbim herkese hayırlı eş nasip etsin
Amin rabbim gönlüne göre olanı versin her kularına önce rabbim razı olsun bizden sonra bize nasip kıldıgı eşimizden hakkımızda en hayırlısını zaten allemlerin rabbi bili bilir neylerse rabbin eyler o neylerse güzel eyler amin amin amin
@ofliii6161 çok takıntı yapma kardeşim açık kapalı diye canını sıkma karekter önemli saygı sevgi anlayış bunları unutma kendine iyi bak 😊
Ben olaması gerekenden bahsediyorum bu takıntı deyil olması gerek o ama rabbim hayırlısı nasip etsin
@ofliii6161 hayırlısını istemek en güzeli 😊 haklısın kardeşim
Fıtratımızda var hem hamarat hem temiz elimizden herşey gelir
Göz kamaştıran kadın kesinlikle onun yaptiğı herşey yenir.
İlkine çok yakin ama tam olarak ikisi de değil. Hicbir erkeğe bu kadar kendimi adayamam
erkekler genelde güzel kadın ister ev pis olmuş temiz olmuş ilgilenmezler bu zamanda.
valla aynı koşullar gecerliyse farketmez bana ben clup clup gezerim 😂
Bence ikisinin ortası , bir bayan hem sorumluluk almayi bilmeli Hemde bakimini aksatmamali..
Şaka gibi A'cı zihniyet..
Zaten Z'yi göremeden nalları dikerler bu kafayla
Yüzüne bakılacak kadar güzelliği olsun , mütevazi olsun , sadık olsun yeterli.
Temizlik die kendimi yoramam hayata bir kere geliorm gezmek varken saksi gbi evde oturamam hep hersey dozunda
ev islerinin yani sira kendi bakimini da ihmal etmeyen kadin
ilki seçen yobazlar kendini belli etti kadın sizin hizmetçiniz ya da köleniz değil
Ev işlerini yapmak için endişelenen kadın en iyisidir gerisi hikaye.
Evimi, işimi, eşimi, yaşantımı ihmal etmeden hayatıma devam edebilirim bence.
çalışmayı düşünüyorum ama akşamları eşimle olurum belki ayda bir arkadaşlarla olurum o da akşam olmaz diye düşünüyorum
Esten bahsediyoruz yemek asaletten daha onemli kriterler var :)
Ben evlendiğim zaman 1. kadın olmayı tercih ederim. Süs püs bir yere kadar ve anlamsız, eşime yemek yapmayacaksam evimi temiz tutmayacaksam niye evleneyim
Elbette aile kadını, ama aldatan her yerde aldatıyor aşldssal :D
evin duzeni , temizligi, yemegi yapar yerine gorede asaletli goz kamastirici biri olurum
Ulan A daki kadın daha zorlu baksana. Öylesine can kurban. :)))