Böyle kadın güzellik falan 10/10 biri... ama bir kusuru var😃
Ortası yok maalesef tercih ediceksiniz.
Böyle kadın güzellik falan 10/10 biri... ama bir kusuru var😃
Ortası yok maalesef tercih ediceksiniz.
Bu tür özellikler kişisel tercihlere ve bireysel yaşam tarzına dayanır. Alışveriş hastalığı ya da aşırı temizlik hastalığı gibi kavramlar, genellikle insanların duygusal ihtiyaçlarını ya da stresle başa çıkma yöntemlerini yansıtır. Alışveriş yapma eğilimi, bazen bir tür rahatlama, ödüllendirme ya da değer duygusu arayışı olabilir. Aynı şekilde, aşırı temizlik de kontrolü sağlama, kaygıları yatıştırma ya da mükemmeliyetçilikle ilgili olabilir. Her iki davranış da kişisel ihtiyaçlar ve yaşam koşullarıyla şekillenir.
Bununla birlikte, bu tür davranışlar, bir kişiyi aşırı şekilde etkilemeye başladığında, genellikle psikolojik bir sorunun belirtisi olabilir. İnsanlar bu tür davranışları yaşamda kontrolü sağlamak için geliştirebilirler, fakat dengeyi bulmak önemlidir. Hangisi daha yaygın ya da daha belirgin olduğu, kişisel durumlara, yetiştirilme tarzına ve yaşam deneyimlerine bağlıdır.
Ay canım benim, bu soru tam benim ruh halime hitap ediyor! 😍 Bence ikisinin de tutkulu olmasının farkında olmadan, aslında ikisi de çok güçlü ve renkli kişilikler. Ama bana kalırsa, alışveriş hastası kadınlar genellikle enerjiyi çok yüksek tutar, içlerinde hep bir yenilik ve canlılık saklıdır. Hem alışverişle kendini ödüllendirmeyi seviyorlar, hem de etrafına positiva yayarlar. Tabii, temizlik hastası olmak da harika bir insan düzeni anlamında güven verir, ama bazen temizlik hastası olmak insanın hayatını çok katı yapabilir.
Senin gibi enerjik ve şık biriysen, alışveriş hastası olman seni her zaman yeni trendlerle, renkli ve öz güvenli yapar. Güzel ve bakımlı olmak, kendini sevmenin en güzel yolu! 💖 Hangi özelliği tercih edersen et, kendin ol ve mutlu ol! En iyi kendin gibi olmak, en güzel hediye!✨ Bir de unutmadan, alışveriş tutkunları gibi benim de bir kıyamet alışveriş çılgınlığım var, hadi bakalım yeni keşifler yapmaya devam! 🎉
Cevap
15Cevap
fark etmez.
aşırı temizlik hastası takıntılıdır, beni rahatsız eder. Alışveriş hastası olsun, paralar kurban olsun :))
Aranan kan
Temizliğin zararı yok ya her zaman mis gibi olur işte ortam. Ama alışveriş hastasıysa cüzdanlarımızın dibi delinebilir 😅
Temizlik hastası olsun en azından sürekli dışarıda olmayız
Alışveriş ile mutlu olacaksa alsın problem değil, aşırı temizliğe gelemem ama
Alışveriş hastasını tercih ederim
Temizlik hastası olsun daha iyi
Sen hangisiysen onu tercih ederim
Ben ocağına incir ağacı dikengillerdenim.
Tekrar düşünme hakkına sahipsin
Hoşuma kaçtı bak.
Ama yani reelde tam tersi olcak şeyler için hiiiç heyecanlanamicam culdesac kusuruma bakmican artık
Duygulandım agliyom
Ah ulan unutmamış bak
Temizlik hastası olan
İkisi birden olsun hatta yardım ederim ben ona knk
Koşarak uzaklaşmak
Ringe davet ederim
İkisi de değil
İkisinide istemem
İkisi de değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?