+1 yılKoğuş ağası olayı var mı acaba?:)) çorap yıkattıryor larmı, kimleri ezıyorlar. bulasıkkları kim yıkıyor. parası olmayanlar napıyor. deliren oldu mu hıc. tacizler tecavüzcü vs
03 Yorumla
Soran+1 yılKoğuş ağası olayı var. Çorapları bizi ilgilendirmiyor :) Birisi alenen şiddet görürse koğuşu değistirilir ve şiddeti uygulayana tutanak tutulur. Cezası katlanabilir. Ama psikolojik baskı illaki vardır. Devlet temel ihtiyaçlarını karşılıyor. ya da iyi halli nir mahkumsa içeride aşçılık temizlik terzilik berberlik kursu görüp işçi olarak çalışıp kendi parasını kazanabilir.
- +1 yıl
Sizin içinizde zor valla cesaret işi
Soran+1 yılÖyle valla.
En İyi Cevaplar
+1 yılDüzenli olarak psikolojik destek aldığınızı duymuştum, bu doğru mu?
05 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef doğru değil.
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Soran+1 yılRica ederim
- +1 yıl
Konu dışı olacak biraz ama Türkçe konusunda hassasım biraz. Herkese özenli bir şekilde tek tek yanıt vermişsin, hiç üşenmedim hepsini okudum. Kurduğun cümleler de aynı şekilde, çok akıcı. Gerçekten dikkatimi çekti, tebrik ederim.
İşinde kolaylıklar diliyorum.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Bu meslekte işimin en iyisi olmak ve yükselmek istiyorum bunun içinde kendimi her alanda geliştirmeye çalışıyorum çok kitap okurum. Size de hayatınızda başarı ve mutluluklar diliyorum sağlıcakla kalın.
+1 yılİçerde ceza durumuna göremi yatıyorlar ya da karışık mı
01 Yorumla
Soran+1 yılCeza durumuna göre tabiki. Adli, cinsel, terör ve müebbet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılOfff bir sürü sorum var
Şimdi gercekten filmlerdeki gibi mi grup grup koğuşlar var. Her koğuşun bir ağası bir bulaşıkçısı falan
Sonraa
Kaçmaya çalışan oluyor mu
Ya da içeride birbirlerini şişleme falan
Ya da şu büyük adamlar gardiyanlari tehdit ediyor mu işte şunu yap yoksa ailene söyle olur böyle olur
Dur biraz düşüneyim sorularim dahha var 😂00 Yorumla
+1 yılReis simdi bende gardiyanlik dusunuyorumda ne diyon zor yanlari ne boyle haberlerde oluyo ya mahkumlar gardiyanlara saldiriyo falan oyle durumlar var mı onerirmisin maaşına falan gore nasıl bir meslek dısarda nasıl 1 algı var cevaplarsan sevinirim
00 YorumlaErkek arkadaşım dün girdi. Dünyam başıma yıkıldı bikac ay yatıp çıkacak. Ordan çıkan birisi nasıl olur sinirli mi sakin mi?
28 Yorumla- +1 yıl
Neyden girdi
Soran+1 yılBu çok ucu açık bir soru. Birçok değişkene bağlı. İçeriden çıkıp çok sakin olanı da biliyorum çıkar çıkmaz tekrar suça meyledeni de.
Soran+1 yılSana bir tavsiye vereyim mi? Meslekteki 3. yılım. 3000 küsür mahkum gördüm. Sen yaşlarda esrar kullanan denetim yakıp içeri giren, arkadaş ortamı olan bir erkekten hayır gelmez. En az 20 yaşında olduğunu varsayıyorum. Sorumluluk bilinci ortada. Benim anlatmama gerek yok. Eğer geleceğini ciddiye alan biriysen ondan uzak dur. İçerde de dışarda da hayrını görmezsin. Dışarı çıktığında onu rehabilite edecek, vatana millete yararlı hale getirecek bir mekanizma yok. Saçma sapan özenti tiplerle maganda dizileri izleyip maganda hayatına devam edecek.
- +1 yıl
5 senelik ilişkimiz normalde okadar temiz kalpli o kadar iyi bir insan ki. Benden başka hiçbi kızla işi yok onun tüm zararı kendine. ama banada bulaşıyor.. Ben onu o zarardan kurtarmak istiyorum. Cezaevine şu an girmesi iyi oldu akli bikac ayda olsa başına gelir umarm uzun süre kalmaz orda. Aklım hep onda bir dakika bile aklımdan çıkmıyor her dakika ağlıyorum zor o benim sadece sevglm değil ailem oldu aynı anda. Gerçekten silip at deme çok zor. Her düştüğümde o adam vardı yanmda. Şu an 22 yaşında. Ben içerden çıktıktan sonra onunla ciddi konuscam eğer bu iğrenç hayata devam ederse yolumu cizicem etmezse düzelirse güzel günler bizi bekliyor olacak eminim. Gerçekten çok üzülüyorum ortama uyup bir halt yedi insan hata yapmak için var umarm içerden ciktiginda bambaşka bir adam olarak karşıma çıkar 😔😔
Soran+1 yılO zaman sevdiği kadına sahip çıksın onun bunun aklıyla hayat yaşamaktan vazgeçsin. Desteğini kesme. Görüşlerine telefonlarına devam et. Ama adam olmasını da ona basa basa vurgula. Baktın olmadı aynen dediğin gibi çizgiyi çekersin. En delikanlı adam sevdiğine sahip çıkıp evine kazasız belasız ekmeğiyle dönendir. Anlaması gerekiyor.
Kültür & Sanat konusunda 490 cevap paylaştı. Hangi suçlardan yatan insanlar ile uğraşmak zor sence? Mesela cinsel siyasi müebbet hırsızlık cinayet gibi?
01 Yorumla
Soran+1 yılTerör mahkumlarıyla uğraşmak zor. Çok dikbaşlılar en ufak bir şeyde yok avrupa bilmem ne gözlemcisi yok ebesinin nikahı yok hukuk insan hakları uğraştırıyorlar ezcümle.
+1 yılGerçekten insan bıçaklıyorlar mı orada? O kadar kötü bir yer mi. Korkmuyor musun
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet içeride koğuş arkadaşını kesip öldürdükleri oluyor. Hayır korkmuyorum. Ama her daim diken üstündeyim.
+1 yılen yakın arkadaşım infaz koruma..
yani gardiyan..
her gün en az 2-3 tane soru geliyor aklıma =))10 YorumlaTecavüzcülerin g. tüne şiş sokarak öldürdükleri doğru mu?
015 Yorumla
Soran+1 yılDoğru değil. Cinsel suçlardan yatanlar ayrı koğuşlarda yatıyorlar. Maalesef Türkiyedeki hukuk sistemi tecavüzcülere gerekeni yapmıyor...
Soran+1 yılYani tam olarak nasıl bir girişten bahsediyoruz?
Soran+1 yılBir mahkuma kamera önünde tokat atsam mahkuma eziyetten müebbetle yargılanırım. Mahkuma kesinlikle şiddet uygulayamayız zor durumda kalmazsak.
Soran+1 yılCam şişe koğuşa giremez.
Soran+1 yılŞehir efsanesi.
Soran+1 yılKimseni kıçına birşey girdiği yok.
Soran+1 yılŞiş sokma felan demiyomuydun kardeş?
Soran+1 yılŞişe
Soran+1 yılDediğim gibi koğuşa cam şişe giremez.
Hapise giren tecavuzculer için cezasını orda ki suclular verir diyorlar oyle oluyo mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır cinsel suçlardan yatanlar ayrı koğusta kalır. Hatta diğer koğuslarla karşilaşmaması için özen gösterilir.
Soran+1 yılMaalesef :(
+1 yılAğalık filan hala daha var mı? Güçsüzler eziliyor mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılAğalık var. Ama güçsüzlerin ezilmesi olarak değil de genel olarak içlerinden birisi diğerlerine abilik ediyor diyelim. Şiddet gören oldugunda kesinlikle kogusu değişir.
- +1 yıl
Anladım. Bilgilendirme için teşekkür ederim.🙏
Soran+1 yılRica ederi.
Soran+1 yılederim
Gizli Üye(25-29)+1 yıldizilerdeki gibi sürekli kavga peşinde olanlar var mı yeni gelen kişiyi ezme falan
01 Yorumla
Soran+1 yılGenelde pek sorun çıkmaz. Zira beterin beteri var. Adam aşırı saldırgan biri farzet onu koğuştan alıp hücreye kapatırız. Genelde bu tür şeyleri göze almazlar.
+1 yılGİZLİ OLMAMALIYDIN :) ERKEK ARKADAŞIM SİLİVRİ KAPALI CİK DE, SORULARIM VAR, ACABA ŞİMDİ BURALARDA MISIN YA
07 Yorumla
Soran+1 yılGizli olmamam için bir sebep var mı😃 Ve evet. Hala buralardayım. Sorunu alayım. Eğer çok özelse bence sen de gizli ol. Kimliğimi ifşa edemem maalesef😄
- +1 yıl
Aa çok sevindim :)
- +1 yıl
Kimlik ifşası tabii ki olamaz. mesaj kutumu açsam bana yazabilir misin
Soran+1 yılNe soracağını cidden merak ettim. Aç bakalım.
- +1 yıl
Ben içerdeki ortamı anlamak istiyorum, şartlar nasıl, düzen nasıl işliyor vs
Silivri de mesela vaziyetler nasıl, sevgilim yemekteki yağdan rahatsız mesela, peki onun dışında bilmediğm neler var biraz bahsedebilir msn - +1 yıl
Daha özeli de olabilir tabii vaktin varsa
Kutumu açtım
Soran+1 yılBunu sormak için mi mesaj attırdın🤔
+1 yılİçerde seks yapılabiliyor mu?
21 Yorumla
Soran+1 yılİyi halli bazı mahkumları pembe oda dediğimiz yere götürdüğümüz oluyor. Orada resmi nikahlı eşiyle cinsel ilişkiye girebilir.
Zengin fakir ayrımı ordada var mı
13 Yorumla
Soran+1 yılZengin fakirden çok dominant sözü ağır bireyler ve onlara tabi olanlar var. Çok para para etmiyor anlayacağın :)
Soran+1 yılSağolasın dostum :)
+1 yılİçeri eşya sokmak için sana baskı yapan oluyormu
01 Yorumla
Soran+1 yılOlamaz. Başmemura iletirim tutanağını tutarız mahkemelik olur cezası katlanır. Genelde göze almazlar.
+1 yılerkekler arasında Taciz Tecavüz oluyor mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor eşcinsel eğilim gösterenleri ayırıyoruz. Ama yine de içeride bu işi gönüllü yapıyor olabilirler.
- +1 yıl
var yani
Soran+1 yılolabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba gardiyan bey koğuş numarası olmadan gönderilen mektuplar sahibine ulaşıyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğum günü için hediye göndereceğim de ne gönderebilirim herşeyi almıyorlar öneriniz var mı?☺️☺️
00 YorumlaHic sucsuz yere yatan birine sahit oldun mu?
00 Yorumlaişinden memnun musun? Bazen bunaldığın oluyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılİşimden memnunum. Çoğu insanın kaldıramayacağı bir meslek. Nöbetimi devrettikten sonra içerinin kasvetli havasından arınmak gerekiyor. Mesela çıkınca denize halı sahaya veya bowlinge gidip kafamı dağıtıyorum.
Soran+1 yılAma hayatımın sonuna kadar yapmayı düşünmüyorum. Bu meslek ilerideki planlarım için önayak olacak :)
+1 yılKadınlara ped verilmiyormuş, doğru mu?
27 Yorumla- +1 yıl
Soruya bak 😂😂 eşek ya
- +1 yıl
@asidelimavisiyah ee bizde ortam belee
- +1 yıl
😃 veriliyor ben cevaplayim ama çoğu tampon kullanıyor 😉
- +1 yıl
@asidelimavisiyah oooooo bu lafı çalıcam
Soran+1 yılKadın cezaevinde olmadığımdan bilmiyorum :/
- +1 yıl
Tamam yinede teşekkürler :)
Soran+1 yılRicalar :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaçak şeyler sokuyolar mı içeri?
01 Yorumla
Soran+1 yılMümkün değil.
korkunç biyer. karanlik boguk yerde çalisyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında tam olarak öyle değil bizim cezaevi yeni koridorları aydınlık ve havadar.
pembe oda da kamera var mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılp*rno stüdyosu değil orası devlet kurumu 😊
+1 yılNeden bu mesleği sectin
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim aile disiplinim buna uygun bir abim güvenlik birisi komiser. Benimde uzunca bir zamandır kriminolojiye ilgim vardı isabet oldu. Bu meslekte sonuna kadar devam etmeyi düşünmüyorum 4 yıllık okuduktan sonra yükselmeye bakıcam.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirbirleriyle ilişkin ysiolar mi mrk etm
01 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu koğuşta bu mümkün değil. Eşcinsel eğilim gösterenleri ayırıyoruz. Ama yinede koğusta yatan biz olmadığımizdan kesin birşey söylemek mümkün değil.
- Kültür & Sanat konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılMerak etmiyorum içeriyi. Çok gördüm zaten.
00 Yorumla
+1 yılAnlat nasıl bir yer
01 Yorumla
+1 yılŞişliyolar mı
015 Yorumla
Soran+1 yılBazen.
Soran+1 yılAma bizi değil tabiki birbirlerini :)
- +1 yıl
Aay çok korkunç başka ne oluyo meselaa
Soran+1 yılİntihar eden koğuş arkadaşını öldüren vs. bunların bir tık üstü isyan toplu ayaklanmadır şükür daha yaşamadık
- +1 yıl
Ay yaşarsanız noluyo mesela sizi tehdit eden falan oluyo mu
Soran+1 yılŞimdi isyan çikma durumunda robokop elbiseler kalkanlar joplar vs müdahale ederiz ama iş çok daha ciddiyse örneğin pkklılar tarafından durdurulması güc bir isyanda olay bizden çıkar oradan sonrası jandarmanin işi gerekirse girer takir takir sıkarlar.
- +1 yıl
Voaaa vay be haha hoşuma gitti ajxlakak tünel de kazıyorlar mı
Soran+1 yılCezaevinin altı betonarme yapı kazınması imkansız. Tabi bizimkisi son sistem. Eski tip cezaevlerinde mümkün.
- +1 yıl
Ayy değişik bu zamana kadar şaşırdığın bir şey oldu mu olay falan?
Soran+1 yılYani bizim için normal şeyler ama senin açından anormal şeyler yaşadığım oluyor.
Soran+1 yılİşte ne bileyim intihar eden koğuş arkadaşının gırtlağını kesip öldüren falan.
- +1 yıl
Ay Nası kesmiş
Soran+1 yılUyurken tıraş bıçağının jilet kısmını çıkarıp kullanmak suretiyle.
- +1 yıl
Ay bide onunla mı kesmiş Allahım neler var ya
Soran+1 yılÇok garip şeyler var.
Gizli Üye(36-45)+1 yılmerak etmiyom yatım çıktım zaten
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl3 yıl yatım astım oldum yemekler desen kötü kaç kere miydem bozuldu
Cevap sahibi+1 yılhalen yemekler kötümü
Cevap sahibi+1 yılben adam yaralmdan yatım
Soran+1 yılBiraderim o cezaevinden cezaevine değişir bizim yemekler gayet iyi
Cevap sahibi+1 yılanladım
+1 yılyasın kaç
015 Yorumla
Soran+1 yıl21.
Soran+1 yılde konumuzla alakası ne
- +1 yıl
o yasta nasıl gardiyan olabiliyon
Soran+1 yıl18 yaşında devrem var benim
- +1 yıl
gardiyanlar genelde romatizma hastalığı oluyomuş cezaevinde sende oldu mu ve akşamları bütün gardiyanlar eve gidiyorsa hapisanedeki kişileri kim denetliyor tehdit hiç aldın mı
Soran+1 yılİleriki yaşlarda belki olabilir ama daha yaşım genç. Hic tehdit almadım. Genelde babacan yaklaşıyorum ama kendimi de kullandırtmıyorum bütün gardiyanlar gece eve gitmez mesela ben vardiya personeliyim hatta şimdi gece nöbetine gidiyorum.
- +1 yıl
sonsuza kadar bu iştemi çalışcan boyun kç
Soran+1 yılBoyum 1.79. Bu işte derken hep bu işte çalışmayı düsünmüyorum. Ama aynı kurumda yükselip idare memurluğu kurum müdürlügü vs. düşünüyorum ya da 4 yıllık fakülte bitirdikten sonra PAEM (komiserlik) düsünüyorum.
- +1 yıl
2 yıllık mı okudun
Soran+1 yılşu an 2 yıllık okuyorum sonra 4 e tamamlayacağım.
- +1 yıl
nasıl oldun gardiyan
Soran+1 yıl87 aldım kpss ortaögretimden başvuru boy kilo ölçüm mülakat.
- +1 yıl
mülakatta ne sordular
Soran+1 yılİnfaz hukuku, Atatürk ilke ve inkılapları, senle ilgili sorular.
- +1 yıl
mesain kaçta bityo
+1 yıladam dövüonuzmu
01 Yorumla
Soran+1 yılBazen :)
Maasin ne kadar
07 Yorumla
Soran+1 yılSözleşmeli olarak çalışıyorum. Bekarım.2600 aliyorum benle yaşıt evli ve kadrolu biri 3 binin üstünde alır yani oyle 4 milyar felan almiyoruz coğu kisi oyle saniyo
Soran+1 yıl87 aldim kpssden başvuru boy kilo mülakat sonra başladim
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSağolasın. 21 hocam.
+1 yılbanane
04 Yorumla
Soran+1 yılNe sanane?
Soran+1 yılSananeyse yorum yapma veled.
- +1 yıl
Bunun gibi mallar her yerde var
- +1 yıl
@serkan1230 bir kelimeyle buna karar verdin demek
Detaylı bilgi