AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İle göre değişiyor prosedür. Bir ilde 1 günde diğeri 2-3 ayda. 2-3 ay diyen sallıyor uğraşmak istemiyor
Peki onaylanip onaylanmadigini nasil ogrenebilirim onlar mesaj mi aticak ariycak mi yoksa cezaevine gidip mi ogrenicem. Bide ben ikameti gec degistirdim 1 hafta kadar tasindigim yer dolu gorunuyodu cunku o sorun olur mu?
Sorun olmaz. Onaylandığını veya onaylanmadığını sen de öğrenenezsin o da. Çünkü söylemiyorlar uğraşmıyorlar gardiyanlar. Cimere yazıp bilgi alabilirsin. Mecbur söyleyecekler o zaman
Cimer kesin cezap verir mi ya da ben 1 ay doldugunda goruse katilmayi denesem mi
Görüş gün ve saatlerini biliyorsan dene. Cimer kesin cevap verir çünkü kuruma iletiyor sorunu. Kurum da mecbur cevaplıyor. İsterse cevaplamasın😄
Peki ne diye sormam lazim. İlk defa boyle bi sey yasadigim icin hicbir sey bilmiyorum
Dilekçeyi versin
Sonra şu cezaevinde şu kişi benim adıma ziyaret etmem için dilekçe verdi ama dilekçe sonucu hakkında bilgilendirme hem bana hem o kişiye cevap verilmedi. Sonucu öğrenemiyoruz. Bu konuda bilgilendirme talep ediyorum gibi
Cezaevini arayıp sor bence. 👍
Direkt gidip sordum mahkumun gorus dilekcesi yazmasi sonrasinda sorusturma acilir ortalama 2 ayda da sonuclanir dediler ama tanidigim arkadasinin gorusune girebilmis tek seferlik.
Evet birkaç kez katıldığım olmuştur
Benim erkek arkadasim cezaevinde yeni girdi. Cezaevine kiafet goturdugumde ordaki gorevliler mahkumun dilekce yazmasi lazim 2-3 ay surer onaylanmasi. Onaylaninca goruse katilabilirsin dedi. Dogru mu yoksa ugrasmamak icin mi boyle diyolar. Ve onaylanip onaylanmasigini nasil gorucem
Ziyaretçi listesi için 3 kişinin ismini verebiliyor diye biliyorum. Ailesi haricinde tabii. Sana telefonla bilgi verecektir.
Telefon hakki 1 onda annesini ariyo annesi bana haber veriyo o sekilde iletisimdeyiz. Ama bi tanidigim cezaevindeki arkadasinin gorusune direkt katilmis. Bi gorevli 1-2 ay surer dedi digeri 2-3 ay. Bide ben ikameti gec degistirdim tasindigimiz yer dolu gorundugu icin. Ben kimlikle gitsem almazlar mi. Gecen ailesiyle gittik gorus gunu olmadigi icin gostermediler ailesi de baska sehirde oldugu icin gorusune katilan kimse yok.
Dediğim gibi önce görüşe gideceği kişiler belirlenir. daha sonra görüş günü falan belli olur. harici giderek görüşme yapamazsın mecburen bekleyeceksin. prosedürler biraz uzun sürebiliyor ancak yapacak bisey yok. sizi arayıp görüş günüm şu gün deyinceye kadar beklemek zorundasınız
Sorusturmanin onaylandigini nasil ogrenebilirim mesaj mi gelicek arayacaklar mi yoksa cezaevine gidip mi ogrenebilirim
Cezaevindeki kişi kim ise o size telefonla bilgi verir.
Evet
Kan baginiz var miydi yoksa arkadasi vs miydiniz
Kuzenimdi
Tahliye oldu 2 sene önce ben 5 sene önce falan gidiyodum sürekli
Benim kan bagim yok sevgilisiyim. 2 bucuk hafta oldu gorusune katilamadim biri savciliga git dedi biri dilekce yaz dedi biri mahkumun dilekce vermesi gerek dedi. Ben de cezaevine gidio sordum. Mahkum dilekce vermeliymis sonra 2 ay kadar sorusturma olucakmis. Onaylanirsa katilacakmisim gorusune. Ama nasil ogrenicem onaylanip onaylanmadigini direk gorus gunu gitsem izin verirler mi bazilari ugrasmak istemiyo sisteme bakmiyo. Napicam bilemedim
Görüş için senin ismini yazdırması gerekiyor o isimler dışında kimse görüşüne gidemiyor ben dilekçeyle falan uğraşmamıştım açıkçası yasalar değişmiş olabilir. İsmini yazdırmış mı sor kendisine
Direk kimlikle gitsem almazlar mi ona da onun gelip tc vermesi gerek demisler o ismimi yazdirmis
Bence ne yap biliyon mu avukatının numarasını al ara avukatı detayları onlar bilir. Bi avukatla görüş onun avukatı yoksa internetten her hangi bir avukatı ara telefon üzerinden bilgi verirler sorun olacağını sanmıyorum
Avukatlar soru cevaplamak icin para istiyo artik 1500 den 3000 e kadar ucret istiyolar. Ona babasi avukat ayarliyo ama daha gorusuyo tutmadi birini henuz.
Tamam acele etme avukat tutulduktan sonra o seni yönlendirir zaten sakin ol bekle. şu an görüşebilmen zaten mümkün değil