+1 yılYalnız sen allaha değil de , anana babana veya dedene isyan etmelisin. Allah bizi yaratırken eksiksiz yaratiyor fakat insanoğlunun icaadlari , kullandiklari , yedikleri mutasyona yol aciyor. Anneden babadan alinan 23 er kromosomlar gorevlerini eksiksiz yapıyor ama gen kodu kokainden bile bozulabilir yarinki cocuklarda sakatliklar olabilir. Şimdi seni ancak miktoskopla görünebilen spermden yaratana isyan mı etmelisin bir düşün.
Seni imana getirmek degil amacim zaten dincileri bende sevmiyorum. Deist biri olarak söylüyorum kendi haltlarimizi yaradana yüklüyoruz.013 Yorumla- +1 yıl
param olsa estetiğe gidip kendi tipimi kendim seçecem
- +1 yıl
Olabilir onada modifikasyon denir. Mutasyon gibi ırsi problem olmaz ilerde
- +1 yıl
sana göre yaratan nası biri? kim olabilir kim yaratmış olabilir? uzaylılar mı? yoksa matrix felsefesi teorisi mi?
- +1 yıl
Bana göre inanmayan biriyle bunu tartismaya bile gerek yok. Seni inandiramam. İnandirmak da istemiyorum. Inanmayana delil yetmez , inanana delil gerekmez.
Özelden resmini bir yollarmisin merak ettim. Belkide sen kendini cirkin buluyorsun. Gercekten cirkinsen söz veriyorum saklamicam fikrimi söylicem. - +1 yıl
fikrin de küfürlerden başka bişi olmicak tabi. ben kendimi çirkin buluyorum çünkü hayatımı yalnız aşağılanmış ve nefretle dolu geçirdim. neden diyince de tipsizsin dediler
- +1 yıl
Ben sosyal dairede calisiyorum almanyadayim , ve su an suriyeden gelen savaşta yüzü yanmış insanlarla çalışıyorum. Çene kemiği görünen insanlarla... yolla bana resmini küfür etmicem. Ama yüzünü yolla baska erkekler gibi terbiyesizlik yapma
- +1 yıl
sen onu yapacağımı düşünüyosan neden sana yüzümü atayım ki? direk sapık belledin beni bu ne ya. çirkin olduğumdan isyan ediyorum bu yüzden beni sapık görüyosan yakışıklıları da masum adam olarak görüyosundur sen
- +1 yıl
Hayir sapik bellemedim. Kizlar cok çirkinim şu tipime bakin deyip cinsel organini yollayan oldu. Insanlarin iyi niyetini suistimal edenler. Sana öylesin demedim. Böyle insalar var , trollsen hiç yollama manasinda söyledim.
Yolla yüzünü göreyim küfür etmek huyum değil. - +1 yıl
önce kendi yüzünü göstericeksin fake olmadığını anlamam için
- +1 yıl
Hayır , fake olsam sana yardımci olmaya çalışmam. Mesleğim gereği dış görünüşü savaştan dolayi mahvolan insanlarla çalışıyorum.
Sana fikir verebilecegimi düşündüğüm icin yazdım. Simdi istersen resmini yollarsin istemezsen kendin bilirsin. Karşında tecrübeli biri var ama istemiyorsan bisey diyemem biseyde yazip rahatsiz etmem daha. - +1 yıl
kendini göster bende gösteririm herşey karşılıklı. ben burda çoook harun abiye rastladım
- +1 yıl
Harun marun değilim. kendin bilirsin.
Iyi günler - +1 yıl
güle güle
En İyi Cevaplar
burasi bir imtihan dunyasi. bunu unutma. Neredeyse Allaha kufur edeceksin bence kendine gel. İsyan etmek sana zarardan baska bisey vermez.
03 Yorumla- +1 yıl
ya ya tabi. siz çirkinlere zulmedin aşağılayın kırın hayatını zindan edin buraya gelip müslümanlık taslayın ya bir defol git
- +1 yıl
ya arkadaş burda hepiniz sahtesiniz bak başkası da senin gbi konuştu özelden beni görünce ana bacı küfretti tipini sktiğim dedi engelledi. hepiniz böylesiniz burdan umut verirsiniz özelden saydırırsınız ne kadar karaktersiz oldunuz siz ya
+1 yılIsyan etme daha kotuleri var senden iman eksikligin var gunah cok gunah isliyosun Şu an bak ne demis peygamber efendimiz insanlar cehennmi 1 igne deligi yerden gorseler baslarini secdeden kaldirmazlar diyo kardes olum var mı var turkan soray misal bir zmanla guzeldi cok guzeldi simdi ne halde guzelligi kaldimi guzellik gecici sen kendini gelistirmeye bak buxdunyada en iyi haramsiz nasil yasarim diye bak en az gunahla nasil yasatim diye bak ennguzelide mezara gircek en cirkinide ne olacak eriyecek bocekler tarafindan yence o surat
28 Yorumla- +1 yıl
yakışıklılığyla hergün zina yapan kalp kıran kişiler bana dinden imandan bahsetmesin b zahmet
- +1 yıl
Ben zina mi yapiyorum? Elime kiz eli degmedi haramdan kendimi uzak tutuyorum kardes her yakisikli haramla yaaamiyo ben bu dunyanin gecici oldugunu biliyorum ona gore yasiyorum anladin mi suratimada guvenmiyorum bir sivilfe bile suratimin bozulmasina yol acar gunah tirnyapma sende
- +1 yıl
Guzelligimende guvenmiyorum yani
- +1 yıl
sende maşallah tip var boy da vardır daha ne git hayatını yaşa
- +1 yıl
Ne yapcam tipi boyu kardes hayatimi nasil yasicam kari kiz sikrk mi bu dunyanin obur tarafini dusunmuyosunuz siz sonsuz bir yasam bu guzelliklerle dolu ne var bu dunyada haramdan baska
- +1 yıl
Bu dunya odakli yasama olup gitcez kendine gel isyan etme bu dunyada haramdan baska bir bok
- +1 yıl
beni bok suratlı yaratan birine şükretmem küfür ederim sadece
- +1 yıl
Sen devam et bole cok pisman olaxaksin cok dediklerimi iyi oku senn imansizssin imansiz neyse ben ne desem. bos sana
+1 yılo zaman güzel yakışıklılar hiç durmadan ibadet etmesi lazım 😀
03 Yorumla- +1 yıl
bence de
- +1 yıl
ama onlarda da ateist deist var
- +1 yıl
kendi mallıkları
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sana bişey soliycem peki
Sen olsan çok çirkin bir kızla dürüst ol evlenirmiydin
Empati yap bence evlenmezdin o zaman millete kızma sonuçta senin gibi çok var tek değilsin estetik taptir yani 1900 yıllarında dogsaydin ozaman estetik denen biseyde yok eeeee ozaman ne bok yiyicektin şimdi kendini hiç begenmeyenler burundan tut tip değiştirme istediği ünlüyw benzetme ameliyatı bile oluyorlar bence sen bu devirde doğduğuna şükret benim kız kardeşimin burnunun üstünde kocaman bir kemeri vardı kendini çok çirkin buluyordu şimdi estetik oldu yemin ederim ki aşırı güzel oldu yani bir sürü estetik ameliyatı var git taptir paranı çarçur etme kız kardeşim para biriktirip anca öyle oldu sende kredi çek isyan etme şükret sen zannediyorsunki yakışıklı erkek bak benim erkek kardeşlerim çok yakışıklı ama kendine hep hakaret ediyor ozguvensiz ki çok yakışıklı farkında değil orası komik
00 Yorumlabiraz sukr etmeyi bilin ya afrikada dogabilirdin o zaman tip umrunda bile olmazdi tek derdin karnini doyurmak olurdu kendinden zenginleri gorcegine kendinden fakirlere bak biraz kendinden guzellere degil kendinden cirkinlere bak ayagi olmayanlar, eli olmayanlar, gozleri gormeyenler var sukret sukret
244 Yorumla- +1 yıl
demin senin gibi biride böyle şükret isyan etme dedi özelden beni gördü küfürler edip engelledi. şimdi size nası inanayım he?
- +1 yıl
kalbimle? beğenilmedikten sonra kalbimle nası kazaniyim onu? tipi beğenilmeyenin karakteri merak edilmez. daha tanımadan bana neler neler dediler karakolluk bile oldum o kadar damgadan sonra polisler de şüpheli gördü beni
- +1 yıl
ya teselli vereceğine gerçekleri söylesene
- +1 yıl
yazdıkların teselliden başka bişi değil hayatınız yalan dolan sizin. gerçekte nası karaktersiz olduğunuzu herkes biliyor sahtekarlık yapmayın. özelden de gerçek yüzünüzü gösteriyosunuz ztn
- +1 yıl
sizin bana ön yargılı davranışları burda liste halinde çıkarırım feleğin şaşar ne kadar pislik biri olduğunuzu anlarsınız o zaman
- +1 yıl
tipimi gördükten sonra hemen nası biri olduğumun kanıtına varırsın
- +1 yıl
dış görünüş kişiliği karakteri de belirlemez mi sizin düşüncenize göre? mesela çirkin olanın karakteri de çirkindir diyosunuz. yakışıklı görünce masum çirkin görünce şerefszz pislik. sizler daha yakışıklı birinin suç işleyeceğine inanamıyosunuz bana mı ne alaka diyon?
- +1 yıl
yalan değil yakışıklı erkekler hergün kız götürüyo becerip sokağa atıyo. kızlar vermek için sıraya giriyo. yakışıklı olup da şerefsizz olanların o şerefsizzliği umursanıyo mu sence? yoo şerefsizz deol sa yine masum görülüyo ve peşinden koşuluyo
- +1 yıl
ben yakışıklı erkeklerin cinsel hayatlarını okudum hergün başka kızla beraberim diyo hatta kapalılarla bile seks yapıyolar
- +1 yıl
Türk kızlarının salakk olduğu ztn kanıtlanmış bişey. yabancı erkeklerde bunu söylüyo
- +1 yıl
nihayet kabul ettin
- +1 yıl
kabul et bence. IQ ortalaması en düşün olan dişi ırk Türk ırkıdır
- +1 yıl
bende artvinliyim gürcülükte var
- +1 yıl
Türk kızları gibi olma sende
- +1 yıl
bana ön yargılı olma diyeceğine önce kendinize çeki düzen verin. tipten dolayı tecavüzcü diyip karakolluk etmek ne demek lan? neyin kafası lan bu ne kadar şerefsizz oldunuz siz lan? bir insanın hayatıyla oynamak çok mu zevk veriyo size pislikler?
- +1 yıl
gördüğüde yaparsın belli mi olur hepiniz aynısınız
- +1 yıl
kanında var
- +1 yıl
senin gibi konuşup da özelden fotomu görüp ana bacı küfredenler var senin de öyle olmadığın ne malum kezoo
- +1 yıl
durup duruken değil tipi görünce
- +1 yıl
hee etmedin
- +1 yıl
senin doğruların mı varmış? haha güliyim bari
- +1 yıl
yalan tabi. ikiyüzlü çift kişilikli bir şizofrensin
- +1 yıl
Öyle diye diye zaten şükür ediliyor aman beterin beteri var şükür halimize deyip inanılıyor kusura kimse bakmasın benim kimseye eyvallahım yok bu zaten sonra hele hele korktunuz şükür ettim ibadet ettip yukarıdakine hiç yok neymiş 99 ismi varmış 1 bildiğim kafi 99 işimi şurada dursun hiç gerek yok ben göreceğimi gördüm bu zaten sonra aşağa inse tükürür geçerim nokta!!
+1 yılAllah Neden bir insanı zenginken o kadar günah işlerken bütün varını yogunu almaz biliyormusun para büyürse günahda büyür önemli olan senin çektiğin dertlerin sevmediğin kaşının gözünün tipinin haline şükredebilmek
28 Yorumla- +1 yıl
Madem sevmiyorsun isyan ediyorsun saygı duyacaksın "Başlamasın CENNETİNE" DİYE bir laf söylemeye hakkın yok olamazda
- +1 yıl
bana burdan ahlak bekçiliği yapma suratımı göstersem sana ıyyy igrenç diyip engeli basarsın ya da beni görmeyip sana yaşadıklarımı anlatsam isyan etmekte haklıymışsın dersin.
- +1 yıl
Ahlak bekçiligi yapmıyorum senden daha beter olan insanlar var fakir hayatı yaşıyan sokaklarda kalan 1 ekmege muhtaç olan insanlar seninmi derdin büyük onların mı ama yinede onlar şükrediyor senin gibi burda salak salak konuşmuyor
- +1 yıl
asıl salakklar sizlersiniz. çirkin olanları ezip aşağılayan hiçbişeyini beğenmeyen ön yargıyla karakterini kötüleyenler sizin gibi pisliklerdir
- +1 yıl
Ben seni tipinle yargılamadım her hangi tipinle ilgili bir hakarette kötü bir sözde bulunmadım
- +1 yıl
görmeden bulunamazsın ki ztn ou da hesap edemediysen hakkaten kafa yok sende
- +1 yıl
daha fotografını atmadan buradaki insanlara çirkinleri ezip sşagıkıyorsunuz diyorsun ama daha fotografını bile atmamışsın ki insanlara bu muameleyi yapıyorsun asıl sende kafa yok
- +1 yıl
ulan gerizekallı ben gerçek hayatta yaşadıklarımı söylüyorum anlatıyorum bunu sen anlamıyosan sende kafa yok. fotoğrafı görenler de ztn aynısını yaptı
- Aile & Toplum konusunda 688 cevap paylaştı.
+1 yılabi eli , ayağı olmayanda var
30 yaşında tuvalete bile birinin kucağında giden insanlar bile var. neyin isyanı bu bizim yaptığımız?020 Yorumla- +1 yıl
onlarda isyan etmekte haklı
- +1 yıl
ee isyan edince ne değişiyor?
- +1 yıl
çok şey değişecek artık herkes akıllı olsun çirkin yakışıklı diye yarım yapmasınlar
- +1 yıl
mantıklı düşün abi
isyan etmen insanların birbirine olan öfkesini ikiye katlayacaktır , ayrışmalar dahada çoğalıp insanlar gruplara ayrılacaktır ve ayrıca çok abartıyorsun bu durumu - +1 yıl
isyan eden bir tane yakışıklı gördün mü bugüne kadar? isyan edenlerin hepsi kusurlu çirkin insanlardır
- +1 yıl
off abi yeminlen çok çocuksu düşünüyorsun , ayrıca bu kadar çirkin olamazsın kesin beklemediğin biri bunu sana söyledi ve sende patladın
- +1 yıl
biri değil binlerce kişi
- +1 yıl
abartma abi abartma
- +1 yıl
ne yaşadığımı sen benden daha iyi mi bilecen? insanlar senin hayatını yaşamıyo herkes farklı
- +1 yıl
resmini atsana abi
- +1 yıl
hayır
- +1 yıl
kadınlara neden gönderiyorsun ki?
- +1 yıl
kimseye göndermiyorum
- +1 yıl
farkındaysan yazdığın yorumları okuyabiliyorum
- +1 yıl
profilim gizli nası okuyon? burdakilere diyosan kimseye foto göndermiyrum. senden başka biri daha dedi olmaz dedim
- +1 yıl
birine atmışın küfür etmiş , diğeride at demiş önce sen at demişin harun abi olabilirsin demişsin :)
- +1 yıl
kusura bakma da ben eşcinsel değilim
- +1 yıl
resmini at da boşaltayım seni demedim dimi? ikincisi kadınlara gösterdiğin özel ilgiyi kabullenmende güzel :)
- +1 yıl
kadınlardan nefret ediyorum ne özel ilgisi be
- +1 yıl
neyse iyi günler :)
Şimdi gelip sana enayi gibi şükretmesini söyleyecekler 😄
03 Yorumla- +1 yıl
abi burdan şükret iman et diyolar özelden mesaj atıp fotomu görüp küfrediyolar sonra engelliyolar bu mudur yani?
- +1 yıl
Allah'ın adaleti mi var ztn dinde adaletten bahsediyo ama gram adalet yok
+1 yılZorunda değilsin, zaten allah da yaratmadı seni. hatta öyle biri yok hjkl
11 Yorumla- +1 yıl
olabilir
Belki de senin mukafatini sonsuz cennetinde verecek isyan etme:)
05 Yorumla- +1 yıl
başlatmasın cennetine be. cennetmiş. oraya girince yakışıklı olmuyoruz tipin neyse öyle girersin oraya. dünya hayatını berbat yaşayan biri cennette nası mutlu olabilir
- +1 yıl
sende su katılmamış salakksın
- +1 yıl
hayatın her saatini dertle sıkıntılarla geçiren ve sürekli aşağılanan biri isyan etmesin de napsın hee?
+1 yılgören gözlerin var mı?
07 Yorumla- +1 yıl
ne farkeder ki? tip bok gibi ztn
- +1 yıl
isyan seni felakate sürükler
güzellik ve cirkinlik imtihan vesilesi kimde bid guzellik varsa emenattir sahibi allahdir
beni neden boyle yaratti diyip isyan edersen olmaz herkez mutlu mesut olsa imtihan olmazdı
benimde şu an boğuştuğum sıkıntıyı tahmin edemezsin bende o sıkıntı yuzunden isyan noktasina geldim... herkez birseylerle imtihan olunuyor... - +1 yıl
arkadaşım burdan bana müslümanlık taslayıp da özelden ana bacı küfür edenler çok demin yine aynısı oldu hiçbirinize inanmıyorum
- +1 yıl
ya kardes şu birsey olduktan sonra referansi hep muslumanim diyip diyip soyle yapiyor referansindan vazgecin
musluman da nefs sahibi herkez hayalindeki 4 4 luk musluman degil
yapmissa senin gunahlarini almistir
birbirinin esgaliyle bakarak dalga gecenlerin vay haline diyor allah - +1 yıl
Allah beni tipten bile almaz cennete ne kadar imanlı olsam da olayım. gider hatalı üretilenler çöplüğüne atar beni
- +1 yıl
lan olum bizimi kopartıyosun sg
bende muhatap alıp cevap veriyorum - +1 yıl
sen sg burda müslümanlık taslayıp gerçek hayatta egoistliğinizi saklamaya çalışmayın herkes biliyor sizi kaybol
çığrığından çıktın sen
01 Yorumla- +1 yıl
lan bir git mal mıdır nedir ya
Dinde zorlama yoktur
Değilsin06 Yorumla- +1 yıl
sürekli şükret şükret diyip duruyolar Allah aşkına bu bok suratın nesine şükrediyim?
- +1 yıl
etmiyorum ztn. dangalak herif sıçtı batırdı beni
- +1 yıl
Allah denen mal
Onların mükemmel hayatı da öldüklerinde bitecek
05 Yorumla- +1 yıl
çirkinlerinde öldüklerinde bitecek. ahirette de gün yüzü göremiyecekler çünkü çirknler
- +1 yıl
çünkü çirkinler dedim ya. onlar Allah'ın sevmedikleri kullar
- +1 yıl
sevmediği kullar*
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım